MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 A jakie to ma znaczenie? Dinwiddie wygląda świetnie, jest młody. Może spójrzmy, więc na przykład Jeremy Lin. Też był bezrobotny. Dostał 25/3, a było to pięć lat temu. Teraz pieniądze są większe, więc w porównywalnej sytuacji dostałby koło 36/3, a ty oferujesz 20/4. W życiu by nie klepnął takiego dealu. Liczę na jakąś rozsądną konkretną ofertę, bo ja to mogę mu dać roczne BAE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Marcus, ale Lin mial wowczas serie swietnych wystepow a Spencer ma co najwyzej solidnych. No i Lin mial skosne oczy, a Spencer ino wąsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Z Dinwiddiem ciężka sprawa. Niby nigdy w życiu nawet nie powąchał takiej kasy, ale też 4 lata to dużo. W realu ma jeszcze non-gwaranta na następny rok i pewnie go wypełni, a dalej może się skusić na niego klubik, który zaoferuje mu ładną kasę, by pełnił rolę solidnego backupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 ale Dinsanity się zrobiło ja myślę nad kontrofertą, planuję raczej coś bardziej motywującego do gry typu 24/2+1 PO, gość jest młody i na fali, raczej weźmie szybki hajs i możliwość zarobienia więcej za rok lub dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 W Tobie główna nadzieja. te 24/3 z PO dobrze by wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) w sumie to nawet 24/3+1 PO jest lepsze niż 20/4 bez opcji + u mnie mniejsza konkurencja na pg, Mudiaya łatwiej wygryźć z piątki niż DLo ale na razie to tylko plotki Edytowane 3 Stycznia 2018 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 No pewnie, tylko myślałem że tankujesz, a z duetem Booker-Spencer, to top5 nie powąchasz, a przy ilości ekip teraz idących w tank to i możesz koło top10 skończyć coś czuję że z Damianem Jonesem i Aingbogu pod koszem w tym roku powącham mimo to Heat są poza zasięgiem, ale z Kings i Mavs jeszcze mogę powalczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Z Chrissem, Benderem i JM Greenem pod koszem, smallball ;> Lepszy team (z Spencerem) na pewno od tych co wymieniłeś + od Jazz, Nets i chyba jeszcze ktoś dołączy. hmm no nie przeceniajmy jeszcze aż tak Dinwiddiego, w kiepskiej druzynie łatwo kręcić staty, ja jeszcze co do oferty nie zdecydowałem, bo taki "2 month wonder" to czasem niezła pułapka, a akurat Spencera sporo oglądałem w Pistons i wtedy jego gra wyglądała nijak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 mam pytanie. czy jesli nei wykorzystalem swojego mid-level exception, to dalej je posiadam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 mam pytanie. czy jesli nei wykorzystalem swojego mid-level exception, to dalej je posiadam? co do zasady tak ale zależy jakie miałeś w lipcu, bo czasem można stracić full MLE jeśli w wyniku dealów wskoczysz pod cap (wtedy zostaje tylko Room MLE) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Knkcks w pewnym momencie to chyba mieli z 60 mln w pensjach utopionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Też myślałem, że da więcej Mam nadzieję, że ktoś z pełnym wyjątkiem mu rzuci maksymalne dwa lata. Przy takiej grze to Dinwiddie to na pewno dostałby koło 15 baniek. A ma jeszcze półtora roku, by walczyć w RL o kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Ja bym w 4 letni deal nie poszedł. 2/3 lata max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Jakim wyjątkiem np.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Jakk to dobrze, że mam prawo do ostatecznej kontroferty Bałem się 40/4 od BTPH, teraz luzik 10 baniek to za duzo jak na 2 miesiące dobrej gry no spoko, baw sie dobrze przy waivowaniu, żeby uwolnić te 5 tysi w cap space Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Też myślałem, że da więcej Mam nadzieję, że ktoś z pełnym wyjątkiem mu rzuci maksymalne dwa lata. Przy takiej grze to Dinwiddie to na pewno dostałby koło 15 baniek. A ma jeszcze półtora roku, by walczyć w RL o kontrakt. nie przesadzaj, ma skuteczność z gry 39%, wolne tez rzuca nie najlepiej jak na PG z plusów to dobrze broni i świetnie podaje oraz nie zalicza strat ogólnie dobry fit pod DLo czy Bookera ale też nie jest to inwestycja wolna od ryzyka, wielu było juz takich co po paru miesiącach dobrej gry dostali tłusty hajs i róznie się to kończyło Ja mu teraz już mogę złożyć ofertę 33.5/4 wg excela masz 7,849,000 musisz chyba jakieś ruchy zrobić na moje (trejd albo waive+stretch) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Ja mu teraz już mogę złożyć ofertę 33.5/4 bicz please, on pójdzie za kasą teraz. Za kasą tak, ale nie na cztery lata. Około 17/2 ktoś z MLE mógłby wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Camby proszę Cię, on zarobił w karierze grosze i po dwóch miesiącach gry ma rezygnować z gwarantowanych 16 baniek? Jak będzie grał tak dobrze jak dotychczas albo i lepiej to może dostać i 10mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 nie przesadzaj, ma skuteczność z gry 39%, wolne tez rzuca nie najlepiej jak na PG Świetnie ofensywę prowadzi, a i ten poprzednik rok też miał udany, ale przeszło cichaczem, bo mało grał, a wtedy nie było BeGM, by tak śledzić każdego z szczególną wnikliwością. To nie są dwa miesiące. January chce Nas wydymać, mówię Wam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Jak będzie grał tak dobrze jak dotychczas albo i lepiej to może dostać i 10mln Przecież prawie 10mln to mu January zaproponuje. Ja tu widzę coś grubszego. Moim zdaniem w cztery lata, by nie poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi