Tomek9248 Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) 5 lat nie wchodzi w gre? Jeśli nie, to prz Hardenie i tak pozostane na nie ze względu na średnie perspektywy póki co tej drużyny, a przy Wallu zmienie na tak. Uległeś propagandzie i nabijaczom klików z ESPN Oni reklamowali kontrakt Hardena jako 228 mln żeby się ładnie klikało. Tak naprawdę to są 2 obecne lata 58,7, z trzeciego PO rezygnuje i tu wchodzi 170/4 co razem daje niby te 228. W przypadku Walla jest tak samo. 2 obecne lata umowy (+/- 40 mln) i dopiero 170/4. Inaczej, czyli też więcej, się nie da, bo DPVE może obejmować do 6 lat ale łącznie z tym co zostaje, ale nie więcej niż 2 lata. Więc w praktyce ma 4 albo 5 lat takie przedłużenie. No, ale to są i tak kolosalne pieniądze, bo średnio 42,5 mln w rok. Edytowane 26 Października 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Człowiek morza ma tutaj rację. Harden i Wall nie dostając supermaxa na 5 lat nie podpisali by tego w tej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Człowiek morza ma tutaj rację. Harden i Wall nie dostając supermaxa na 5 lat nie podpisali by tego w tej sytuacji lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Jak zwykle nic mądrego nie masz do napisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) Inaczej, czyli też więcej, się nie da zmieniłem Walla, skoro wiecej hajsu nie moze dostac Edytowane 26 Października 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 No tak, bo to ja nie zrozumiałem zasad podpisywania DPVE, to ja jestem znów pierwszy do pojątrzenia na podstawie błędnego pojmowania zasad ligi. zmieniłem Walla, skoro wiecej hajsu nie moze dostac Mnie to tam rybka, znaczy ja mam swoje zdanie Ty możesz mieć swoje ofc. Tylko to wytłumaczenie mnie zaintrygowało i pomyślałem, że właśnie te huczne nagłówki ESPN itp. były dość mylące i wolałem dla jasności dodać, że to są supermaxy. W sumie mogłem od razu to podopisywać - naprawiłem błąd już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Wytłumacz, więc randomie zasady tych supermaxów. Czemu nie mogą być na 5 lat No tak, bo to ja nie zrozumiałem zasad podpisywania DPVE, to ja jestem znów pierwszy do pojątrzenia na podstawie błędnego pojmowania zasad ligi. Mnie to tam rybka, znaczy ja mam swoje zdanie Ty możesz mieć swoje ofc. Tylko to wytłumaczenie mnie zaintrygowało i pomyślałem, że właśnie te huczne nagłówki ESPN itp. były dość mylące i wolałem dla jasności dodać, że to są supermaxy. W sumie mogłem od razu to podopisywać - naprawiłem błąd już. Jesteś człowieku chory. Władza forumową Ci odbiła. Zauważ, że na ten aspekt zwrócił uwagę człowiek morza. Ja tylko skomentowałem, że ma rację. żal patrzeć jak Ci odjebało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) No tak, bo to ja nie zrozumiałem zasad podpisywania DPVE, to ja jestem znów pierwszy do pojątrzenia na podstawie błędnego pojmowania zasad ligi. Mnie to tam rybka, znaczy ja mam swoje zdanie Ty możesz mieć swoje ofc. Tylko to wytłumaczenie mnie zaintrygowało i pomyślałem, że właśnie te huczne nagłówki ESPN itp. były dość mylące i wolałem dla jasności dodać, że to są supermaxy. W sumie mogłem od razu to podopisywać - naprawiłem błąd już. Bardziej sugerowałem się tym co dostał westbrook. myslalem, ze ich tez to dotyczy. dzieki za wyjasnienie. Edytowane 26 Października 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Bardziej sugerowałem się tym co dostał westbrook. myslalem, ze ich tez to dotyczy. dzieki za wyjasnienie. Dotyczą ich te same zasady tylko właśnie RW ma teraz ostatni rok umowy, a Wall i Harden jeszcze 2. W sumie to trochę pechowo dla nich wyszło w czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Chciałbym zapytać. Czy ktokolwiek w tej lidze wgl rozważa zapropnoowanie Jordanowi 30 mln rocznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) Jesteś człowieku chory. Władza forumową Ci odbiła. Zauważ, że na ten aspekt zwrócił uwagę człowiek morza. Ja tylko skomentowałem, że ma rację. żal patrzeć jak Ci odjebało walnij meliskę na uspokojenie ok, bo się znowu rzucasz chu.j wie z jakiego powodu btw mam problem z Hardenem i Westbrookiem jeśli mam być szczery, ale chyba tak jak C_M zagłosuje na nie, bo nie podoba mi się robota GMów w tych oganizacjach, a jeden i drugi są na tyle młodzi, że mogą jeszcze maksa gdzieś zgarnąć ale muszę to przemyśleć bo jest 50/50 btw Tomek Twój głos na nie przy DAJ to chyba jakaś pomyłka? no weź kurde przy BroLo piszesz,że centrzy mają cinżko, a Jordan ma zostawić 120 baniek na stole? Edytowane 26 Października 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Dlaczego CP3 określiłeś palantem? Przy Hardenie składam się ku nie. Kasa kasą, ale GMowie robiący kiepskie ruchy muszą zbierać tego owoce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Dlaczego CP3 określiłeś palantem? a dlaczego DeAndre uciekał do Dallas? bo miał dosyć jego darcia ryja ale 120 baniek piechotą nie chodzi, na pewno jakieś porządne zatyczki do uszu sobie za to kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Uczciwie to powinien mu przekazywać 30 procent dochodu, bo to dzięki niemu wyglądał tak dobrze w ofensywie i wypracował sobie taką pozycję negocjacyjną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Harden faktycznie najcięższy orzech do zgryzienia, ale trafi na rynek za 2 lata w wieku 30 lat, różne rzeczy moga się zdarzyć do tego czasu, na jego miejscu nie ma co ryzykować, najwyżej jak się sytuacja w HOU totalnie zjebie to zażąda wymiany i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Chciałbym zapytać. Czy ktokolwiek w tej lidze wgl rozważa zapropnoowanie Jordanowi 30 mln rocznie? to jest dobre pytanie, karpik i Tomek słusznie zwracają uwagę, że do maksa brakuje 30 mln i DAJ ma LAC owiniętych wokół palca przez ich sytuację w salary, ale DeAndre oprócz tzw. internal leverage musi mieć jeszcze external leverage a tu już tak różowo nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Do maksa w tym momencie brakuje 32 mln dolarów. Za rok będzie brakowało 85 mln dolarów. Stąd mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Kasa kasą, ale GMowie robiący kiepskie ruchy muszą zbierać tego owoce. Podoba mi sie ten tekst i chyba go zapisze. Swoja droga niektore kandydatury to mocny bol glowy. Jestem ciekaw co sie stanie w trakcie sezonu lub po sezonie gdy West, Lopez, Gordon czy Embiid nie podpisza ext. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 10.Rodney Hood-nie.Sam mu dam 20na sezon A mogę wiedzieć skąd je wyczarujesz mając 120 mln $ na przyszły rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Russe Westbrook -tak. Jesli dobrze pamietam to rok temu juz Westbrook podpisal taki kontrakt i wowczas tez drugim najlepszym graczem druzyny byl Adams. Jest juz MVP wiec czemu nie mialby wziac 200baniek? bo jak nie podpisze to kazdy kogo bedzie na niego stac da mu maksa argumentujac ze ma super zajebisty potencjal? Widze ze realizm powoli odchodzi tu w niepamiec, a prym wiedzie wyobrazenie o checi wygrywania. Sorry ale $$$ rzadzi w dzisiejszym NBA i majac taka opcje na stole imo Russell nie wahalby sie ani minuty, zwlaszcza Russell. Źle pamiętasz. Podpisał jak przyszedł George. Do tego czasu długo się mówiło o braku porozumienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi