MarcusCamby Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Tecu to widzę łapię tych graczy jak pokemony. Już nie ma miejsca swoich podpisać, a jeszcze kolejnych dobiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Tecu to widzę łapię tych graczy jak pokemony. Już nie ma miejsca swoich podpisać, a jeszcze kolejnych dobiera. Mi zawsze za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Extensions - wrzucamy w tamtym temacie nazwisko razem z kwotą czy tylko nazwisko? Bo na razie są same nazwiska i nie wiem czy chodzi o maxy, czy na razie kwoty się nie daje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Extensions - wrzucamy w tamtym temacie nazwisko razem z kwotą czy tylko nazwisko? Bo na razie są same nazwiska i nie wiem czy chodzi o maxy, czy na razie kwoty się nie daje? Oczywiście, że musi pojawić się kwota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Oczywiście, że musi pojawić się kwota Tak myślałem, ale na razie są same bez kwot, więc to mnie zmyliło, pewnie maxy, ale jak nie wrzucą kwot to tak je traktujemy czy jak? Ja się trochę waham, bo ja to traktuję jako pierwszą możliwość przedstawienia oferty na którą może się ewentualnie gracz nie zgodzić, ale czort to wie czy ludzie nie będą tego traktować jako obrazę gracza i wyciągną to przy ewentualnym głosowaniu na bilanse czy przedłużenie tego gracza za rok. Niezbadane są myśli ludzkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Tak myślałem, ale na razie są same bez kwot, więc to mnie zmyliło, pewnie maxy, ale jak nie wrzucą kwot to tak je traktujemy czy jak? Ja się trochę waham, bo ja to traktuję jako pierwszą możliwość przedstawienia oferty na którą może się ewentualnie gracz nie zgodzić, ale czort to wie czy ludzie nie będą tego traktować jako obrazę gracza i wyciągną to przy ewentualnym głosowaniu na bilanse czy przedłużenie tego gracza za rok. Niezbadane są myśli ludzkie Jeśli do deadline nie pojawią się deklaracje kwoty to oferta jest nieważna, no bo skąd niby mielibyśmy wiedzieć o jakie pieniądze się rozchodzi? Edytowane 4 Października 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Jeśli do deadline nie pojawią się deklaracje kwoty to oferta jest nieważna, no bo skąd niby mielibyśmy wiedzieć o jakie pieniądze się rozchodzi? A Bradleyowi nie dajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 A Bradleyowi nie dajesz? Czekam na approval od Draymonda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 A myślicie, że kucio ogarnia temat 2 Way? Zadanie dla rady, albo go zmobilizować, albo nowy GM Hornets, bo to już trwa i trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Chciałem gościa na TW wziąć, myślałem że już w spokoju mogę wrócić pod kołdrę, a tu Hurd go z 15 przygarnął o0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) Joel Embiid, 76ers Agree Upon Five-Year, $148M Extension: Tecu, u nas też będzie taki brejking news? Edytowane 9 Października 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) Joel Embiid, 76ers Agree Upon Five-Year, $148M Extension: Tecu, u nas też będzie taki brejking news? Mam nadzieję, że liczba będzie skromniejsza Gdzieś mi mignęło, ze tylko dwa lata gwarantowane a w kolejnych 50%, czyli jak coś pójdzie nie tak i go zwolnią to wypłacają za 2,5 roku kasę. Edytowane 10 Października 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Byś się wstydził Tecu wielkiemu Embiidowi takie ochłapy rzucać. Nawet Curry na swoim słynnym kontrakcie dostał lepszy procent niż to co oferujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Czy mogę tą ofertę jeszcze do 25.10 edytować? Możesz i to jest swego rodzaju sondowanie. Bez głebszych przemyśleń też nie bardzo kupuję Embiida na niecałych 18 mln rocznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Możesz i to jest swego rodzaju sondowanie. Bez głebszych przemyśleń też nie bardzo kupuję Embiida na niecałych 18 mln rocznie. Agent Embiid po wysłuchaniu pierwszej oferty ponoć uznał, że nie ma sensu dalej siadać do stołu, bo kompromis jest niemożliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Możesz i to jest swego rodzaju sondowanie. Bez głebszych przemyśleń też nie bardzo kupuję Embiida na niecałych 18 mln rocznie. Właśnie o to mi chodziło by była dyskusja, bo z samym Embiidem nie mogę pogadać. Wczujcie się w moją rolę i odpowiedzcie sobie na pytanie czy nie ma ryzyka nawet w takim kontrakcie. To nie jest takie łatwe by odpowiedzialnie zarządzać zespołem. I zastanówcie się ile byście sami dali. Dlatego dałem PO, by zmniejszyć ryzyko po jego stronie, dlatego dałem mniej by zmniejszyć ryzyko po mojej stronie. Edytowane 11 Października 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Właśnie o to mi chodziło by była dyskusja, bo z samym Embiidem nie mogę pogadać. Dlatego z takim wyprzedzeniem założyłem temat z extension. No, ale nad supermaxami to za dużo dyskusji nie ma więc jesteś w sumie pierwszy Ja nie wiem, co o tym sądzić. Pierwsza reakcja to było duże zaskoczenie, spodziewałem się przynajmniej tego 80/4 w najgorszym wypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Byś się wstydził Tecu wielkiemu Embiidowi takie ochłapy rzucać. Nawet Curry na swoim słynnym kontrakcie dostał lepszy procent niż to co oferujesz. Liczyłeś to czy z głowy? Bo mi wychodzi taki sam procent. Możesz też dodać statystyki ile meczów rozegrał Curry a ile Embiid by to oskarżenie było pełne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Curry nie zdradzał takiego potencjału jak Embiid. Trochę z głowy. Salary było dwa razy mniejsze niż to co wejdzie przy kontrakcie Embiida, a dostał koło 20%. Czyli dla Embiida nawet 22mln można uznać za steal. Może 4-5mln możesz uszczknąć na każdym roku, ale nikt nie zgodzi się na 12 i więcej w każdym kolejnym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Embiid na ten moment może dostać 110 mln /4, a przy designated to jest 143/5.* No 71/4 a 110/4 to jest kolosalna różnica. Wartości przybliżone, będa trochę większe, bo rosną wraz z corocznym wzrostem salary Edytowane 11 Października 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi