MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 A dobra, teraz mi coś świta, że PJ Tucker to był gracz Hawks i mieli prawa Birda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Nie mam czasu warunków teraz za bardzo, ale wartości 1 471 382 obowiązują niezależnie od stażu w lidze. Zarówno dla Collisona, Manu jak i moich nabytków. Resztę dopłaca liga czyli w ramach bakera i dotsona również wrzucam takie siano w cap? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 czyli w ramach bakera i dotsona również wrzucam takie siano w cap? Dotson to nie jest minimum vet, skoro wziąłeś go na trzy lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Nie mam czasu warunków teraz za bardzo, ale wartości 1 471 382 obowiązują niezależnie od stażu w lidze. Zarówno dla Collisona, Manu jak i moich nabytków. Resztę dopłaca liga Rozumiem. No to jeśli ktoś ma czas to prosiłbym o cofnięcie do poprzednich wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 trzeci rok RFA? Ginobli też źle w tabelce, skoro podpisał za minimum vet. Trzy lata w pelni gwarantowane, w 2020 trafia na rynek jako rfa. Przypadek taki sam jak Mirotic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Trzy lata w pelni gwarantowane, w 2020 trafia na rynek jako rfa. Przypadek taki sam jak Mirotic. No, ale wpisałeś, że 4 rok ma RFA w excelu czyli tam też jest błąd. To 3 rok powinien być czerwony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Podałby ktoś pełną listę kto dokąd trafia? Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Podałby ktoś pełną listę kto dokąd trafia? Z góry dziękuję. Jestem w trakcie pisania. W sumie z tymi graczami Knicks to mam spory problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) No, ale wpisałeś, że 4 rok ma RFA w excelu czyli tam też jest błąd. To 3 rok powinien być czerwony. 3 lata masz gwarantowane 2017/18, 2018/19 i 2019/20 i w 4 dostaje QO czyli na sezon 2020/21, gdzie widzisz blad? Sytuacja identyczna jak u Miroticia w Bulls. Trzy lata gral na mle czy cos w podobie a po kontrakcie dostal QO i jest ciagle rfa Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) 3 lata masz gwarantowane 2017/18, 2018/19 i 2019/20 i w 4 dostaje QO czyli na sezon 2020/21, gdzie widzisz blad? Sytuacja identyczna jak u Miroticia w Bulls. Trzy lata gral na mle czy cos w podobie a po kontrakcie dostal QO i jest ciagle rfa No po 3 sezonach 14/15, 15/15 i 16/17 stał się RFA. U Ciebie 17/18, 18/19 i 19/20, a na rynek 2020 wchodzi jako zastrzeżony wolny agent. Widzę błąd w kolorku tabelki, powinien być na ostatnim roku umowy, a nie na czwartym. Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Jestem w trakcie pisania. W sumie z tymi graczami Knicks to mam spory problem. Why Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Why Bo nie wiem na jakich wartościach grają, ani czy ich umowy są regulaminowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 No po 3 sezonach 14/15, 15/15 i 16/17 stał się RFA. U Ciebie 17/18, 18/19 i 19/20, a na rynek 2020 wchodzi jako zastrzeżony wolny agent. Widzę błąd w kolorku tabelki, powinien być na ostatnim roku umowy, a nie na czwartym. Zmienie jutro juz kumam o co Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 To się tyczy tylko tych, którzy mieli by zarabiać więcej niż 1,47. Jeśli kogoś obejmuje niższe minimum to liczy się to niższe oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Bo nie wiem na jakich wartościach grają, ani czy ich umowy są regulaminowe http://www.cbafaq.com/salarycap.htm#Q22 baker jest rok w lidze, dotson 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 http://www.cbafaq.com/salarycap.htm#Q22 baker jest rok w lidze, dotson 0 No właśnie, jak w tej sytuacji wygląda drugi i trzeci rok Dotsona, skoro nie ma podanej żadnej wartości? A dobra, bez znaczenia. To i tak cap space. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 No właśnie, jak w tej sytuacji wygląda drugi i trzeci rok Dotsona, skoro nie ma podanej żadnej wartości? A dobra, bez znaczenia. To i tak cap space. no bierzesz drugi rok dla 1-rocznego doświadczenia i trzeci rok dla dwuletniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ozzy, w ucho dostaniesz. Nawet moje Pelikany zmieniłeś. Co za diabeł Cię podkusił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Gwoli ścisłości, West, Javale i Casspi są u mnie za minimum if smth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Gwoli ścisłości, West, Javale i Casspi są u mnie za minimum if smth https://vignette2.wikia.nocookie.net/kaczordonald/images/e/e2/Sknerus_McKwacz_by_Kubar906.jpg/revision/latest?cb=20110604124230&path-prefix=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi