MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Dlatego od początku zgłaszałem, że jest problem z wetem, ale nikt mnie nie słuchał. Nikt obecnie nie mógłby zawetować tej umowy. Zresztą ja uważam, że oferta na Redicka jest lepsza w Bostonie. Starter SG w ciekawym teamie z aspiracjami. Czysto sportowo i finansowo to dla mnie no brainer, za Lakers przemawia tylko rodzinna otoczka. Ciężko jednoznacznie stwierdzić jaką decyzje, by podjął Redick. Wiem, że ten podcast ruszył serca, ale przecież z drugiej strony w RL wybrał Sixers, czyli też drugi koniec Stanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) Jest kolejność. Kolejność jest po to żeby ważyć oferty gdyby właśnie był remis. BYĆ MOŻE będzie remis. W oczach osób głosujących na LAC Boston > La więc Twoja propozycja nie ma sensu bo każesz im napisać coś co już napisali. System znany był od początku i funkcjonuje od czasu waiverow. Teraz chcesz robić jakieś zmiany żeby dostać gracza, choć jak już Ci napisałem, ludzie już podjęli decyzję o którą Ci chodzi. Równie dobrze każdy miałby teraz głosować jeszcze raz na tego Waitersa bo klub a czy wypadł z gry?? Nonsens Nie ma tu nic nie dyplomatycznego i to jest eot na ten moment z mojej strony i nie wiem czemu siejesz ferment o coś, co już się stało. No ja byłbym jak najbardziej za, a wprowadziłbym je na zasadzie, że wchodzi w życie tylko wtedy, gdy za wetem było minimum 80 % głosów, z terminem 1-dniowym na decyzję (by nie przedłużać zbytnio gry) przy kworum 1/3 graczy (zakładam, że tylko osób co najmniej oddałoby swój głos w ciągu 1 dnia)Po 1 nic nie zmieni się na pewno w w tej turze i raczej w tym FA też nic bo to jest grubsza kwestia do myślenia. 2 10 graczy nie może decydować za wszystkich. 50 % obecnych to minimum. Anyway to nie jest rozmowa na teraz. Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) usunąłem swoje posty, bo dyskutowanie z Tomkiem jest pozbawione jakiegokolwiek sensu, a nie chce robić burdelu w temacie. Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 "Nie kłóćcie się siostry, miejcie wzgląd na powagę tego zgromadzenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 nie wiem co się dzieje panowie ale w tym temacie mam przeczytane tylko 57 stron z 120, w media room 21 stron zaległych do reszty nawet nie wchodzę nie ma szans bym to nadrobił rzuciłem wszytstko w pracy by jako pierwsze zrobić głosowanie i je zrobiłem tak jak mi się wydawało. mogłem coś przeoczyć lub walnąć babola więc jak coś to proszę o delikatną sugestię to poprawię. czas jest dzisiaj do 20? bo mija tydzień - tak gdzieś przeczytałem- więc do 20 można mnie przekonywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 To co? Zamykamy czy czas do 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) nie, no dajcie mi szanse na zmiane decyzji i innym by ich gameplany i przecieki do mediów zmieniły moją (gracza) decyzję nie czytałem niczego więc nawet nie wiem gdzie były jakieś wyniki na styku edit: poza tym tyle czekaliście to te pare godzin nic nie zmienią Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Niechaj będzie do 20, na prośbę Dnca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) dzięki MC edit: no chyba że moje głosy nic nie zmieniają, to wtedy nie ma co czekać Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ding-dong! zamykam głosowanie III tury. Jeśli się nic nie zmieniło, co będzie oczywiście sprawdzane to Olynyk idzie do Bulls, Redick do Celtics, Simmons do Spurs, Patterson do Bucks, Ilyasova do Raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ding-dong! zamykam głosowanie III tury. Jeśli się nic nie zmieniło, co będzie oczywiście sprawdzane to Olynyk idzie do Bulls, Redick do Celtics, Simmons do Spurs, Patterson do Bucks, Ilyasova do Raptors Speights też do Raptors. Johnson do Portland? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) Speights też do Raptors. Johnson do Portland? Tak to zapewne będzie wyglądało Ilyasova z 11-7 dla Utah, na 11-13 Comeback jak w NBA Nick Collison na pewno do poprawki w tabelce. Gra za minimum. Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Za ile Bogdanovic podpisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Za ile Bogdanovic podpisał? 26,48/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 26,48/3 trzeci rok RFA? Ginobli też źle w tabelce, skoro podpisał za minimum vet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 trzeci rok RFA? Ginobli też źle w tabelce, skoro podpisał za minimum vet. Dobrze są obaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Dobrze są obaj. Jak to? Przecież przy Ginobli, nawet piszę, że minimum. Bo Collison to jeszcze można podciągnąć pod prawa Birda. Tyreke się zmieścił pod apron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Jak to? Przecież przy Ginobli, nawet piszę, że minimum. Bo Collison to jeszcze można podciągnąć pod prawa Birda. Tyreke się zmieścił pod apron? Są ok bo poprawiłem obu jakieś 2 godziny temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 PJ Tucker w Hawks. Chyba, po zatrzymaniu cap holdu na Hardawaya nie mogli go zmieścić. Będą przetasowania? Są ok bo poprawiłem obu jakieś 2 godziny temu Na cap space, nie mogli go podpisać, więc śmiem powątpiewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Nie mam czasu warunków teraz za bardzo, ale wartości 1 471 382 obowiązują niezależnie od stażu w lidze. Zarówno dla Collisona, Manu jak i moich nabytków. Resztę dopłaca liga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi