Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 no zamiast Iggiego jest Crowder, zamiast Klay'a jest Bradley więc chodziło mi bardziej o ławkę poza ich small-ballowym line-upem. LAF, chyba możesz się już pożegnać z Redickiem - LAL i BOS dali dużo więcej... Tak, jak Ci pisałem wcześniej. Wszystkie ruchy są spowodowane kasą. A jeśli mogłem zaoszczędzić 18-20 mln i nie mam tylko Swaggy P to imho wyszło dobrze Oferty od Bostonu i Lakers podobne ale jednak co California to California. C's są mocniejsi. Większa szansa, że lepiej wypadnie + S5 = wieksza nowa kasa potencjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Tak, jak Ci pisałem wcześniej. Wszystkie ruchy są spowodowane kasą. A jeśli mogłem zaoszczędzić 18-20 mln i nie mam tylko Swaggy P to imho wyszło dobrze no wyszło trochę gorzej niż w real NBA, ale finansowo lepiej myślę jednak, że Livingstona można było podpisać za mniej i dołożyć kogoś jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 nie jest, Dodatkowo oferta OKC na Waitersa nie jest legalna, bo 26/3 nie mieści się nawet w non-tax exc. Podobnie Shabazz z Pacers (6 miejsce) Mam wrażenie, że połowa ofert jest nieważna. I to tak patrząc jednym okiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 nie jest, Dodatkowo oferta OKC na Waitersa nie jest legalna, bo 26/3 nie mieści się nawet w non-tax exc. Podobnie Shabazz z Pacers (6 miejsce) Na Waitersa nielegalna, na Miroticia chyba też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 no wyszło trochę gorzej niż w real NBA, ale finansowo lepiej myślę jednak, że Livingstona można było podpisać za mniej i dołożyć kogoś jeszcze Można było, wiem. Ale miałem tylko 8 pewnych graczy. Musiałem iść w takich, których bede mial najwieksza szanse podpisać. I tak tam wiele bym nie zaoszczędził. Może z milion, a to i tak było ryzyko, którego raczej nie mogłem podjąć za bardzo i nie chciałem też. Nie wiem, kogo mógłbym za to podpisać. Tak napawdę to, co mi zostanie + ten milion to i tak ejst poziom minimum, bo one są refundowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Po co Suns Nene ? weteran i mentor da 20 min na C a jak się polamie to też nie będę rozpaczal bo mi czołgu nie spaskudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 serio ? Ja rozumiem Kobe,Pierce czy nawet Redick ale Nene jako mentor ? Już bardziej zrozumiałbym KG Po co Jazz LMAM skoro mają Inglesa i Haywarda ? LMAM na PF i do bronienia Durantów, Kawhi'ów i innych 18 minut się dla niego znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 nie płacz LAF bo chyba i tak na razie dedmona mam więc Nene jest teoretycznie do wzięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Podobnie Shabazz z Pacers (6 miejsce) Ta oferta to tylko przypomnienie, że Shabazz dostał QO, jak najbardziej wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 ale tylko przy small-ballu jendak ogółem jego nominalną pozycją jest SF u mnie ma wyjście w s5 Czyli Melo ławeczka? Chyba mu się to nie spodoba xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 ale tylko przy small-ballu jendak ogółem jego nominalną pozycją jest SF u mnie ma wyjście w s5 jak u Ciebie wychodzi w S5? Chyba podczas kontuzji Griffina u mnie wyjdzie na PF na spokojnie pomęczyć gwiazdorów i może nawet w S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Nie napisałem tego w ofercie ale jesli wygram Olejnika lub PatPata to zrzucam wszelkie prawa do Feliciano. Chyba, że jest za późno co by o tym pisać Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Oj dość dużo ofert nielegalnych/ do wyjaśnienia. dobry troll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Oj dość dużo ofert nielegalnych/ do wyjaśnienia. zrób listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 A Atlanty ? Ale co Atlanty? Przecież nie składali nic Shabazzowi. Tak wyglądał Dirk, jak się dowiedział, że Knicks chcieli mu zaoferować kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 To bardzo ciekawe, bo regulamin mówi, że można składać oferty zgodne z CBA (a więc two-way się łapią). Specjalnie 2 dni temu o to pytałem i zwróciłem na to uwagę. nie zauważyłem tamtej dyskusji ale zwróć uwagę, że mieszanie two-wayow z normalnymi kontraktami nie ma sensu, bo ich wysokość jest taka sama i nie ma jak porównać i ocenić gdzie kto ma isc a ta Twoja oferta to trochę takie lekkie przecwaniakowanie i próba zgarnięcia wszystkich najciekawszych undrafted rookies tylnymi drzwiami, gdy inni składają oferty mid-level fa ja ogólnie byłem przekonany że two-waye będą licytowane na zasadach tego pomysłu Teca z campami, bo inaczej sam bym złożył teraz ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Panowie, Zostały Orlando - tutaj zgodnie z planem brak oferty z tego co rozumiem Cavs - czekam na instrukcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ładne zbiory. Bullock, Acy, Meeks, Cummingham - wszyscy moi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Panowie, Zostały Orlando - tutaj zgodnie z planem brak oferty z tego co rozumiem Cavs - czekam na instrukcje Dla cavs najlepiej wyraźnie daj obie i się zobaczy, lud niech zadecyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ładne zbiory. Bullock, Acy, Meeks, Cummingham - wszyscy moi świetnie to rozpracowałeś, gratki a ja muszę czekać na wszystkich ;p no oprócz Reeda, którego już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi