TuPalnik Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 ja również się nie zgadzam i za nikogo nie będę wysyłał, w cavs jest syf to niech sobie gilbert radzi a lebron zmieni gma Właśnie o to chodzi. W skrócie : Rappar wypierdala Tymczasowy GM gasi sytuację, żeby nie zrobić z Cavs druzyny nie do wziecia Może jakąś propozycję stołka we władzach ligi dostał Prosi sie o jpga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 W ostateczności Rappar podpisze po prostu kontrakty 1+1 TO i będzie czas, co zrobić z Nim dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 BTPH z czołowego człowieka opozycji, stał się pierwszym wazeliniarzem... przecież wszyscy wiedzą, że gardzę LeBronem i nienawidzę cavs a Ty chcesz żebym się ich łajna dotykał? no wypraszam sobie, niech se drużyna z Gorzowa Cleveland radzi sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Korver ciągnący ponad 20 mln od Cavs to chyba pierwszy kandydat do weta przecież wszyscy wiedzą, że gardzę LeBronem i nienawidzę cavs a Ty chcesz żebym się ich łajna dotykał? no wypraszam sobie, niech se drużyna z Gorzowa Cleveland radzi sama k****, co Ty masz 3 latka hurd? Toż to zabawa. z prawdziwych Cavs jeszcze bedziesz mial używanie nie raz. A wiele Ci dostarczyli go już z Lebronem na czele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Korver ciągnący ponad 20 mln od Cavs to chyba pierwszy kandydat do weta k****, co Ty masz 3 latka hurd? Toż to zabawa. z prawdziwych Cavs jeszcze bedziesz mial używanie nie raz. A wiele Ci dostarczyli go już z Lebronem na czele. Wątpię, by Korver był wart więcej niż te 10mln na sezon. Chyba, że we względu na lata, ktoś mu da dłuższy kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Czyli nie wysłałeś ofert? Dobre pytanie. Na komie pisze, że wysłane (i odczytane) wchodzę już w lapku w wiadomości i nic nie ma. Mam nadzieję, że doszło... A przepraszałem, bo raz, że zwlekałem, a dwa, że oferty moga wyglądąć niepoważnie. Ale nigdy nikomu nic nie oferowałem sam, a nie sprawdzałem już za ile mieli dotychczasowe kontrakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Wątpię, by Korver był wart więcej niż te 10mln na sezon. Chyba, że we względu na lata, ktoś mu da dłuższy kontrakt. No a na razie dostał 2 Jak coś to ja mogę przygarnąć chyba :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 A faktycznie. Myślałem, że dostał 10/1, a to przecież Redick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 k****, co Ty masz 3 latka hurd? Toż to zabawa. trochę żartuję, a trochę nie - bo tak serio to jest oferta jaka jest, fortn office może zdebilał, ale w tym momencie nie uważam, żeby dobrym pomysłem było robienie większego zamieszania najwyżej nowy GM będzie musiał prostować - ma LeBrona to jakoś przeżyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) #julekmusisz przestać każdą drużynę browarem zapijać Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 trochę żartuję, a trochę nie - bo tak serio to jest oferta jaka jest, fortn office może zdebilał, ale w tym momencie nie uważam, żeby dobrym pomysłem było robienie większego zamieszania najwyżej nowy GM będzie musiał prostować - ma LeBrona to jakoś przeżyje Bo? SĄ GOTOWE OFERTY U JULKA, NAD KTÓRYMI KTOŚ MYŚLAŁ CHOCIAŻ CHWILE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 przecież wszyscy wiedzą, że gardzę LeBronem i nienawidzę cavs a Ty chcesz żebym się ich łajna dotykał? no wypraszam sobie, niech se drużyna z Gorzowa Cleveland radzi sama Media Room piętro niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Bo? SĄ GOTOWE OFERTY U JULKA, NAD KTÓRYMI KTOŚ MYŚLAŁ CHOCIAŻ CHWILE no ok, ja się nie zagłębiałem dzisiaj w całe zamieszanie - niech najwyżej Julek wrzuci obie wersje i większość zadecyduje którą bierzemy na poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Coś tam się za zacielo? Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez Cris155s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 no ok, ja się nie zagłębiałem dzisiaj w całe zamieszanie - niech najwyżej Julek wrzuci obie wersje i większość zadecyduje którą bierzemy na poważnie Po LAFie to się spodziewałem, ale po Tobie? Jaki jest sens wpychania 4x dead salary bo sobie rappar poleciał w c***a? Tak samo jaki jest sens trzymania go tu dalej i waflowania się? Coś tam się za zacielo? Julek się zaciął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ja mam nadzieję, że Julek tam nie padl na zawal po przeczytaniu jakiejś oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Ja mam nadzieję, że Julek tam nie padl na zawal po przeczytaniu jakiejś oferty Przeżył Cavs, przeżył 50/2 dla JJ, jest jak Tomy Ly Dżons w ściganym :] Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Przeżył Cavs, przeżył 50/2 dla JJ, jest jak Tomy Ly Dżons w ściganym :] Może potrzebował jakiegoś papieroska albo całej paczki na uspokojenie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 ok Tomek wrzuć luz, może i racja, czyli rozumiem że David Griffin również padł ofiarą kokainowego nałogu i odbieramy mu licencję a drużyna idzie na autopilota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi