karpik Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 nie To bardzo ciekawe, bo regulamin mówi, że można składać oferty zgodne z CBA (a więc two-way się łapią). Specjalnie 2 dni temu o to pytałem i zwróciłem na to uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 tak bo LAC są najlepsi w lidze tylko Cavs byli jednym zespołem , który byłby w stanie ich zatrzymać. A zresztą zobacz jeszcze raz cały mój post to może w końcu zrozumiesz dlaczego tak jest. Pytanie czy Cavs beda najlepsi na Wschodzie. Jakos nie jestem tego pewien. Konkurencja nie spi a Rapcio ma wyjebke. Moj typ: LAC nie beda konkurencyjni na Zachodzie, nie beda mieli hca. Moga byc kwasy w zespole. Melo rozjebie team od srodka, powstana dwa obozy - melo & cp3 kontra griffin i daj o przywodztwo w LAC ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Julek dozuje emocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 30 ofert x 10 minut to przesada jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Julek troluje moja oferte mylac Bogdana z Bojanem Bojan chyba by wyskoczyl z kapci jakby dostal taka oferte ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Julek troluje moja oferte mylac Bogdana z Bojanem Bojan chyba by wyskoczyl z kapci jakby dostal taka oferte ;-) według mnie Bojan może zostać pominięty dużo SG na rynku i w sumie myślałem, żeby dać mu minimum, ale jednak nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 To bardzo ciekawe, bo regulamin mówi, że można składać oferty zgodne z CBA (a więc two-way się łapią). Specjalnie 2 dni temu o to pytałem i zwróciłem na to uwagę. ło panie, a ja wycofalem swoje two-way. Jeśli jednak są możliwe to proszę o pro-ludzką wykładnie i ewentualne ich przywrócenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Dostał 2 dychy z Indiany na 2 lata więc nie ma co plakac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Julek dalem oferte Bogdanowi a nie Bojanowi, jak poprawisz to skasuje post ;-) to pewnie dlatego, cytując klasyka za BC - Bojan z twarzy wygląda jak zwykły Bogdan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) ło panie, a ja wycofalem swoje two-way. Jeśli jednak są możliwe to proszę o pro-ludzką wykładnie i ewentualne ich przywrócenie No to są całe zasady: Zasady : Oferty o dowolnej wartości (zgodne z CBA). Specjalnie pytałem 2 dni temu, który regulamin jest aktualny podkreślając, że ten drugi wyklucza w 3. turze możliwość składania 2-way, ale dostałem odpowiedź, że obowiązuje ten, w którym jest wolna amerykanka. z 4 razy pisałem, że two-ways od 4 tury. Ale chyba zapomniałeś o tym napisać w regulaminie, specjalnie, żeby nie było dymu zapytałem o to (nawet Cię oznaczyłem, żeby Ci to nie uciekło - nie odpisałeś). Przecież to jest absurd, że trzeba się przedzierać przez potok wątków, żeby się czegoś dowiedzieć, skoro jest temat z regułami 3. tury (gdzie nie ma o tym ani słowa). Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 wjechało Clippers Panie i Panowie na pełnej. Co to jest EBE?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Clippers fajne oferty pytanie tylko, czy ktoś nie podkradnie tych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Early Bird Exception Ok dzieki za info ;-) fajne ofert LAF, ale wyczuwam, ze ludzie beda Ciebie podbijac czy tam vetowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Czy LAF miał prawo złożyć taką ofertę Moute? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Clippers fajne oferty pytanie tylko, czy ktoś nie podkradnie tych graczy Dałem wyższą ofertę za Mbah a Moute jednak jest on 2 na liście moich priorytetów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Muszę Was przeprosić . Mogłem napisać wcześniej i pewnie bardziej bym to przemyślał. Człowiek uczy się na błędach, a ja do tej pory operowałem tylko na waiverach na Yahoo i w ocenianiu, kto ile może wziąść nie jestem dobry (znam wartość graczy, ale w realu często ludzie idą powyżej swojej wartości). Ale mimo wszystko nie było to tak jak Rappar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Muszę Was przeprosić . Mogłem napisać wcześniej i pewnie bardziej bym to przemyślał. Człowiek uczy się na błędach, a ja do tej pory operowałem tylko na waiverach na Yahoo i w ocenianiu, kto ile może wziąść nie jestem dobry (znam wartość graczy, ale w realu często ludzie idą powyżej swojej wartości). Ale mimo wszystko nie było to tak jak Rappar Czyli nie wysłałeś ofert? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 LMAM w real NBA wybrał Houston także tego U nas w zabawie raczej Houston nie wybierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 No cóż ja się nie zgadzam. RappaR mimo wszystko wysłał oferty, chuowe, nie chuowe - wysłał. ja również się nie zgadzam i za nikogo nie będę wysyłał, w cavs jest syf to niech sobie gilbert radzi a lebron zmieni gma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 ja również się nie zgadzam i za nikogo nie będę wysyłał, w cavs jest syf to niech sobie gilbert radzi a lebron zmieni gma BTPH z czołowego człowieka opozycji, stał się pierwszym wazeliniarzem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi