bulek Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Mam prośbę. Czy może ktoś mi wrzucić na PW którzy są zajęci (player option, 1 tura, 2 tura) tudzież pozwólcie mi zapodać przed 21 jak wrócę do domu, bo tam na kartce mam zapisanych podpisanych gości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Dajesz bulek i można publikować a rappar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 a to nie złożył oferty? e to do 20 czekamy i tyle. Że do 20 to jasne, już nie ma co skracać tych 30 minut, może ktoś myśli jeszcze nad zmianami. Złożył, ale takie które zdecydowanie pokazują, że nie traktuje nas poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Że do 20 to jasne, już nie ma co skracać tych 30 minut, może ktoś myśli jeszcze nad zmianami. Złożył, ale takie które zdecydowanie pokazują, że nie traktuje nas poważnie w sensie, że Jamesa Jonesa podpisał? czy raczej dał minima takim graczom jak Redick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 w sensie, że Jamesa Jonesa podpisał? czy raczej dał minima takim graczom jak Redick? Bardziej to pierwsze. Dlatego chcemy się z Marcusem upewnić, że to poprawił, a jak nie to rezerwowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 czy w tej turze można skłądać two-way kontrakty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 czy w tej turze można skłądać two-way kontrakty? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) BTW Rappar nie poprawił tych ofert, pomimo tego że Kucio przekazał mu te informację 4 godziny temu prawie. Więc nie widzę innego wyjścia jak tylko użyć ofert rezerwowych. Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Upoważniam BTPH do wysłania oferty na Cavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Kucio ogólnie good job z FA Tacker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) No cóż ja się nie zgadzam. RappaR mimo wszystko wysłał oferty, chuowe, nie chuowe - wysłał. Ja sie nie zgadzam z Twoim nie zgadzaniem. Rappar powinien w tym momencie skonczy zabawe. Na tej liscie 4 osoby nie maja kontraku i pewnie go nie dostana a nr 1 nawet nie jest FA. Ewidetnie polozyl lache. NIE MA TO SENSU Co innego gdyby to był ktoś aktywny, ale w przypadku Rappara bedzie dalej takie zachowanie jak teraz. To nara i tyle, a nie się cackać i czekać nie wiadomo na co. Camby wymyślił dobry system i pora go użyć. Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ale chwila ja nie traktuje Was poważnie? Czemu taki osąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Złożyłem ofertę. Sorry na szybkiego bez przemyślenia. Ale jest na PW Julka w 2 wersjach. Jeśli coś nieregulaminowego to biorę to na klatę. Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Godzina sądu wybiła. Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Złożyłem ofertę. Sorry na szybkiego bez przemyślenia. Ale jest na PW Julka w 2 wersjach. Jeśli coś nieregulaminowego to biorę to na klatę. To jest przykład pomyłki, niedopatrzenia czy byłby braku wiedzy ewentualnie. Rappar to przykład wyjebania i powinien grę skończyć. Dawać oferty rezerwowe, a nie to gówno. Mój kot by lepszą listę zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 System miał dotyczyć braku ofert, a nie chuowych ofert, wchodzimy na grząski temat oceniania kompetencji. Nie kompetencji. Oceniam Rappara jako człowieka który nie chce brać w tym udziału i od początku chęci nie przejawiał. Więc niech skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Podobnie było z Timim i tam nikt nie miał problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) 1. Matt Barnes - nie FA 2. Stuckey - bez umowy w RL NBA 3. Tiago Splitter - rozczłonkowany, bez umowy 4. Derick Williams - z lodówki, bez umowy 5. Brooks, whoever he is Jak to są oferty finalisty NBA z LBJ w składzie to niech mnie... Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 1. Matt Barnes - nie FA 2. Stuckey - bez umowy w RL NBA 3. Tiago Splitter - rozczłonkowany, bez umowy 4. Derick Williams 5. Brooks, whoever he is Jak to są oferty finalisty NBA z LBJ w składzie to niech mnie... nie są najgorsze te oferty Aaron Brooks zapewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 nie są najgorsze te oferty Aaron Brooks zapewne Są straszne. Ci gracze nie mieli żadnego znaczenia w swoich klubach, a co z capholdami na VC, Allena? Taxpayer? Korver? Przecież to ewidentnie jest losowe wpisanie czegokolwiek. Barnes nawet nie jest FA. O 16 napisałem Kuciowi, że to strasznie wygląda i że jak nie ma gracza w nBA to dead money. Zero reakcji Rappara jak widać, bo informacje dostał. Nie wiem, czemu mamy to tolerować i dawać opóźniać sobie grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi