Tomek9248 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Nie o to chodzilo niech bedzie 45/3 - bez dodatkowego info od GMa to ma byc 15/15/15? Nie. To tylko gwarantowane 45 mln prze 3 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Nie o to chodzilo niech bedzie 45/3 - bez dodatkowego info od GMa to ma byc 15/15/15? Nie, to już niekoniecznie. Nie bardzo WHY? 30/3 z TO za Teague to przecież będzie steal tej tury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Legalne. Czekam na Redicka (gdzie on?) i lepszą ofertę na Teague. Fakt. Nie, to już niekoniecznie. WHY? 30/3 z TO za Teague to przecież będzie steal tej tury. Bo to nie o niego mi chodziło a Jamesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Joe do Utah chyba trafia na przyjemnym kontrakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Covington nie był FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 FINITO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Ian Clark 25/2 z player option????? jebłem z krzesła właśnie no i brawa dla Ozzyego za to, że Jeff dostanie sensowny kontrakt a Tecu nie oszukał systemu, bo i tak ma fajny młody roster, więc nie zbiednieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Ozzy uratował Nas wszystkich. Tecu był bardzo bliski znakomitego przechwytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 A na cholere mi jakieś pionki za 10 mln/yr? Musiałbym z krzesła zlecieć chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Przed wszystkim podziękowania dla julekstepa. Chciałbym zauważyć, że człowiek morza perfidnie blefował. Krytykował tankerów, pisał, że się przejadą, a sam kolejny raz spasował, by zwiększyć swoje szanse na te niesamowite czołowe prospekty 2018 roku. Uważajcie na Niego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 no to wygląda na to, że mój najulubieńszy gracz pope oraz dżamajkal podpiszą ze mną - teraz tylko pytanie czy Minnesota/LAL będą matchować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) Ten Ian Clark to największy lol chyba Gracz na tyle dobry, że byłem przekonany o braku wpisania jego capholdu. No, ale z rozpędu wpisałem wszystkich swoich FA tylko o nim zapomniałem, że był w tej grupie. Golden State życzą szczęścia na nowej drodze życia Dzięki Julek Edytowane 23 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 np, np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) Edytowane 23 Lipca 2017 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Przed wszystkim podziękowania dla julekstepa. Chciałbym zauważyć, że człowiek morza perfidnie blefował. Krytykował tankerów, pisał, że się przejadą, a sam kolejny raz spasował, by zwiększyć swoje szanse na te niesamowite czołowe prospekty 2018 roku. Uważajcie na Niego! eee za rok to mu wleci dodatkowe 13 baniek z kontraktu Tylera Johnsona, nie ma hajsu żeby poszaleć i zawodników, żeby ściągnąć najlepsze nazwiska - no chyba że Winslow i Dejounte zrobią jakiś niesamowity progres, ale to chyba i tak nie jest w tej chwili drużyna na playoffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Przed wszystkim podziękowania dla julekstepa. Chciałbym zauważyć, że człowiek morza perfidnie blefował. Krytykował tankerów, pisał, że się przejadą, a sam kolejny raz spasował, by zwiększyć swoje szanse na te niesamowite czołowe prospekty 2018 roku. Uważajcie na Niego! a po kogo konkretnie mialem podbic, kto dalby mi PO? czynie starania by się wzmocnić na inne sposoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Będzie problem z ofertą Pistons, przy 5% raczej sie Teague i Hardaway razem nie zmieszcza. Warriors i Clippers bez ofert... REDICK BEZ OFERTY! Wszystko zależy od głosowania. Mogę podczas głosowań zrobić sobie miejsce przy ewentualnym wygraniu obu graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) eee za rok to mu wleci dodatkowe 13 baniek z kontraktu Tylera Johnsona, nie ma hajsu żeby poszaleć i zawodników, żeby ściągnąć najlepsze nazwiska - no chyba że Winslow i Dejounte zrobią jakiś niesamowity progres, ale to chyba i tak nie jest w tej chwili drużyna na playoffy zejdzie mi salary crawforda i aldricha, wiec na maxa przy odpowiednich ruchach bedzie Edytowane 23 Lipca 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Plumlee trafia do Pelicans (RFA - Denver decyzja) Decyzja, chyba jednak należy do Blazers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) January Mle mozna składać w 3 turze ?? Edytowane 23 Lipca 2017 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi