kolader Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Nie żartuj sobie, Collison dostaje gruby hajs od Bucks. Liczyłem że zostanie pominięty. Najwyżej wezmę sobie Darka Różę za minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Liczyłem że zostanie pominięty. Najwyżej wezmę sobie Darka Różę za minimum Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) Nie Jak to nie? Ktoś musi pociągnąć drugi garnitur Edytowane 21 Lipca 2017 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Jak to nie? Ktoś musi pociągnąć drugi garnitur Chyba poDciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Chyba poDciągnąć W czerwonym mu do twarzy, w niebieskiej jakoś tak nijako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Deryk wraca do domu by być bliżej syna ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Rose jest dogadany z Bucks, będzie backupem Collisona, nie wiem tylko czy za MLE czy za minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Rose jest dogadany z Bucks, będzie backupem Collisona, nie wiem tylko czy za MLE czy za minimum. Wątpię czy w realu chciałby być back upem i to Collisona Ale zjazd w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Wątpię czy w realu chciałby być back upem i to Collisona Ale zjazd w dół. I tak będzie w realu backupem przecież. A w Milwaukee ma blisko do domu i dobry team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 A to bierta go, znalazłem swój nowy typ, nawet fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Po co komu Darren Collison, przeciez to nic wiecej jak zmiennik Cory Josepha w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Mamy czas do końca niedzieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Mamy czas do końca niedzieli? Zgadza się. Tak jak ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Dwa tygodnie czekania i nareszcie... Oto jest dzień, który dał Nam Pan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Dwa tygodnie czekania i nareszcie... Oto jest dzień, który dał Nam Pan... ...Panowie January i Julek ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 ja pierdolę nie przesadzajcie już tak z tą podnietą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 O c*** ci chodzi? Lepiej, by zabawa wyglądała na umarłą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) O c*** ci chodzi? Lepiej, by zabawa wyglądała na umarłą? nieno cieszę się razem z Wami, tylko jak widzę jakieś dziwne invocatio dei to nie wiem co o tym myśleć nvm, w sumie to bym prawie zapomniał, że dzisiaj oferty, trochę długo ten proces się ciągnie... Edytowane 23 Lipca 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Ja dziś popatrzę na oferty bogatych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Składam wniosek formalny o przyspieszenie trybu głosowania i przejście w system 3/4 przynajmniej. Do podania pod głosowanie wraz z ofertami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi