Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Żeby się nie rozwlekać na różne tematy, bo i tak nam się tutaj syf bez moda robi powoli. No, to jakieś przypuszczenia, sugestie, przewidywania, a od jutra głaskanie po główce lub wytykanie palcami. GL HF Edytowane 15 Grudnia 2020 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Będą oferty o północy? No, teoretycznie północ to już poniedziałek. Ale naprawdę, może ludzie nie chcą składać w I rundzie ofert z jakiś powodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 No właśnie nie widzę żadnych Ale mogę byćnw błędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) No właśnie nie widzę żadnych Ale mogę byćnw błędzie 1. Mogą widzieć powody, które nie istnieją i oni są w błędzie. 2. Może ktoś oszczędza miejsce na przyszły rok, bo szykują mu się przedłużenia rookie kontraktów na maksach 3. Nie wiem Bo pamiętaj, że tutaj oferty muszą być minimum 2 letnie w pełni gwarantowane. . Nie wszyscy, którzy mają kasę muszą brać udziału. Ja się jeszcze zastanawiam, nie wysłałem jeszcze oferty. Któryś powód trafiłem? Jak można podbijać jak są niejawne? Podbija się samym tym, że się ma cap space, czyli być może się złożyło ofertę. A steal za 20 mln? Bedą takie próby na Paula, Currego i Duranta? Logiczne wydaje się, że jak ktoś ma capspace, a nawet niekoniecznie ma ciśnenie na kogokolwiek, to taką ofertę warto zawsze złożyć Low risk, high reward. Zawsze może się okazać, że ktoś wyjątkowo pożydził na kimś, na kim nie ma do tego większych podstaw. Edytowane 9 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 1. Mogą widzieć powody, które nie istnieją i oni są w błędzie. 2. Może ktoś oszczędza miejsce na przyszły rok, bo szykują mu się przedłużenia rookie kontraktów na maksach 3. Nie wiem Bo pamiętaj, że tutaj oferty muszą być minimum 2 letnie w pełni gwarantowane. Któryś powód trafiłem? 2gi? Embiid, LaVine, Covington, Richardson? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Julek to prześlij cambiemu on wystawi a jeśli oszuka i zmieni ofertę dla Cunninghama na niższą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 a jeśli oszuka i zmieni ofertę dla Cunninghama na niższą? Jeśli chodzi o uczciwość to możecie na mnie polegać jak na Zawiszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Jeśli chodzi o uczciwość to możecie na mnie polegać jak na Zawiszy Ważne, co by nie chodziło o Zawiszę Bydgoszcz bo tam z uczciwością różnie bywało Edytowane 9 Lipca 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Czy wiadomo już oficjalnie jaką wartość w salary będą zajmować gracze z two way contractami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Czy wiadomo już oficjalnie jaką wartość w salary będą zajmować gracze z two way contractami? zero - w ogóle się nie liczą do salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Czy wiadomo już oficjalnie jaką wartość w salary będą zajmować gracze z two way contractami? Oni się nie liczą w ogóle chyba. Jest wymóg ich posiadania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Wydawało mi się, że tak. Przecież oni chyba mogą być częścią głównego rosteru jako potencjalna podmianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Ogólnie to stawiaam na Haya że sie ludzi najbardziej rzucą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Stephen Curry was offered a $201 mln 5 yr deal with Warriors sources say Durant is expected to sign a two-year, $63 million contract, sources told ESPN's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Julek MVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Kunfubestia zaorał nieznajomością zasad... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 MLE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 20+ miało tylko byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Kunfubestia zaorał nieznajomością zasad... szkoda, że nikt go nie wyprowadził z błedu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Jutro kolega kun0fgu idzie na szkolenie do mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi