Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląda na to, że LeBron odszedł z Lakers, bo potraktowali go jak każdego innego agenta (ew. próby rozmów pod koniec czerwca, brak ofert wg Shamsa i Shelbourne) i poczuł się tym urażony (wg Paula pierwotnie raczej chciał zostać, ale z tygodnia na tydzień coraz bardziej skłaniał się ku odejściu), a Sixers w realu wybrał chyba dlatego, że sportowo byli najlepszą możliwą opcją spośród tych, gdzie wygranie tytułu miałoby jakąś wartość (czyli poza Spurs/Knicks/Thunder), bo to lepszy fit i/lub roster od Heat i Cavs. Na jakichś wyjątkach mu pewnie nie zależało, bo inaczej Sixers nie podpisaliby Simonsa czy Wade'a za większą kasę z MLE, jemu nie zrobiło różnicy przedłużenie decyzji i podpisanie za vet minimum. Do tego Maxey jest z Klutch i LeBron jest jego dużym fanem, na rozmowie Kellermana z Paulem rzucali easter eggi z gwiazdką wokół Maxeya. 

Nie wiem jak się to ma do beGM-sytuacji, ale z sytuacji z reala wyłaniał się raczej taki obraz. 

32 minuty temu, Reikai napisał(a):

Jestem tu już kilka lat.Który to już raz robisz to samo?

Żużlujesz argumentami, powtarzasz nieprawde, a gdy ktoś Ci to wypomni, to schodzisz w tryb obrony lub powtarzasz, że nie chciałeś nikogo urazić, życzysz zdrowia i nie miałeś nic złego na myśli.

Dla mnie eot, głosujący ocenią, a Tobie życze powodzenia i pokoju na świecie.

W którym momencie napisałem nieprawdę i w którym mi to wypomniałeś inaczej niż napisanie, że piszę nieprawdę.

Dyskusja gdy ktoś pisze argumenty a druga pisze tylko, że to nieprawda plus idzie ad persona z jakimiś bredniami na temat drugiej strony i mając nadzieję, że to błoto się przyklei i mając opinię, że to powinno mieć wpływ na głosujących, którzy mają się wczuć w rolę Lebrona, faktycznie nie ma sensu.

I tak, cenię osoby, które potrafią przeprosić i mają trochę pokory.