człowiek...morza Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) 5 minut temu, Alonzo napisał(a): Teraz tak sobie myślę, że może te nagłe ataki na KATa z Twojej strony biorą się z tego, że C_M podjudza Ciebie na Priv. Nie wiem.. głośno myślę i szukam logiki skąd 90% Twoich ataków w BeGM dotyczy dziwnym trafem tylko moich graczy. haha zara bedzie nowa spoldzielnia, ktorej nadrzednym celem jest jebanie townsa zapraszamy jakby co, miejsca wolne jeszcze sa Edytowane 21 godzin temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): haha zara bedzie nowa spoldzielnia, ktorej nadrzednym celem jest jebanie townsa zapraszamy jakby co, miejsca wolne jeszcze sa To dodaj mnie do grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 10 minut temu, Alonzo napisał(a): eraz tak sobie myślę, że może te nagłe ataki na KATa z Twojej strony biorą się z tego, że C_M podjudza Ciebie na Priv. zdradzę Ci pewien sekret mamy pewną grupę, na której jest kilku obecnych i byłych userów z forum i wszyscy ciśniemy po Townsie, przeceniasz możliwości CMa, jeśli dalej myślisz, że to też jego zasługa 8 minut temu, człowiek...morza napisał(a): zapraszamy jakby co, miejsca wolne jeszcze sa ja na kierownicy a Ty w foteliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 37 minut temu, Alonzo napisał(a): sprawdzę tego Micah Pottera jeszcze dzisiaj w historii BeGM i jak faktycznie by się nie kwalifikował u nas na 2way to dam znać. Również życzę Wszystkim miłego dnia:) To jeszcze raz proszę o prostą odpowiedź, jak sprawdzić staż gracza, który jest u kogoś na two wayu a ta osoba nie napisała opisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Tecu napisał(a): To jeszcze raz proszę o prostą odpowiedź, jak sprawdzić staż gracza, który jest u kogoś na two wayu a ta osoba nie napisała opisu. Umowy z FA i 2way trzeba sprawdzić z danych sezonów - ja tak zawsze robię. @MarcusCamby @Tecu Zgadza się Panowie: 1. Knicks nie mogą podpisać Jemisona - brak $ 2. Micah Potter może u nas grać na 2way - nie było go u nas w jego pierwszym sezonie w rl 21/22. Edytowane 20 godzin temu przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 1 godzinę temu, Tecu napisał(a): To jeszcze raz proszę o prostą odpowiedź, jak sprawdzić staż gracza, który jest u kogoś na two wayu a ta osoba nie napisała opisu. Jak ktoś jest na twoway to się liczy do stażu. By podpisać kogoś na twoway to trzeba to napisać gdzieś, więc w historii to jest. 3 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): I mieliśmy ustalić co z tym Hifi. Czy tutaj może zajść casus Bogdanovic, Vezenkov? @january Jakim Hifi xd? 4 godziny temu, Reikai napisał(a): Tez nie czaje co to za jakis dziwny trik Trzeba cenić swe stare gwiazdy. Właśnie zaoferowałem mu 31.5 mln na sezon '28, gdy będzie miał 39 lat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 1 minutę temu, january napisał(a): Jak ktoś jest na twoway to się liczy do stażu. By podpisać kogoś na twoway to trzeba to napisać gdzieś, więc w historii to jest. Tecu ma na myśli sytuacje, gdy ktoś nie zagra ani minuty, chociaż jest podpisany. Wtedy jego exp się nie zmienia. To właśnie casus Jontaya Portera. 3 minuty temu, january napisał(a): Jakim Hifi xd? Młoda gwiazda z Europy, która właśnie dostała nagrodę najlepszej wschodzącej gwiazdy Euroligi. Teoretycznie nie jest chroniony w ten sam sposób co swego czasu Bogdanovic czy Vezenkov. Z drugiej by podpisać go w NBA trzeba by go wykupić z obecnego klubu. Tu stawiam wątpliwość czy Nadir Hifi mógłby tak po prostu podpisać kontrakt two-way z klubem? Po prostu mówimy o gwieździe w Eurolidze zarabiającej ponad milion, która podobno latem ma spore szanse na angaż w NBA z kontraktem powyżej minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) 6 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Po prostu mówimy o gwieździe w Eurolidze zarabiającej ponad milion, która podobno latem ma spore szanse na angaż w NBA z kontraktem powyżej minimum. sciagnalem juz tak balcerowskiego wiec o czym dyskusja? ponitka tez u nas byl jakies nowe zasady to mozna wprowadzac post factum a nie przed Edytowane 19 godzin temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Tecu ma na myśli sytuacje, gdy ktoś nie zagra ani minuty, chociaż jest podpisany. Wtedy jego exp się nie zmienia. To właśnie casus Jontaya Portera. Młoda gwiazda z Europy, która właśnie dostała nagrodę najlepszej wschodzącej gwiazdy Euroligi. Teoretycznie nie jest chroniony w ten sam sposób co swego czasu Bogdanovic czy Vezenkov. Z drugiej by podpisać go w NBA trzeba by go wykupić z obecnego klubu. Tu stawiam wątpliwość czy Nadir Hifi mógłby tak po prostu podpisać kontrakt two-way z klubem? Po prostu mówimy o gwieździe w Eurolidze zarabiającej ponad milion, która podobno latem ma spore szanse na angaż w NBA z kontraktem powyżej minimum. Umowa = staż u nas. Hifi może podpisać, może odrzucić. Kwestia argumentacji przy głosowaniach, odgórnie się tu nic nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 14 minut temu, january napisał(a): Jakim Hifi xd? oj widac jak na dloni dzieki temu jak c***owy dzial scoutingu w lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): sciagnalem juz tak balcerowskiego wiec o czym dyskusja? ponitka tez u nas byl jakies nowe zasady to mozna wprowadzac post factum a nie przed Ja po prostu nie byłem pewny czy można go tak przejąć, tak oprócz Vezekova przypomniały mi się też przepychanki o Micica i wydaje mi się, że ktoś próbował to rozegrać podobnie jak Ty i został zablokowany. Podejrzewam, że da radę to odkopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Teraz, MarcusCamby napisał(a): Ja po prostu nie byłem pewny czy można go tak przejąć, tak oprócz Vezekova przypomniały mi się też przepychanki o Micica i wydaje mi się, że ktoś próbował to rozegrać podobnie jak Ty i został zablokowany. Podejrzewam, że da radę to odkopać. chyba ja probowalem micicia xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Teraz, człowiek...morza napisał(a): chyba ja probowalem micicia xd Było trochę inaczej: Karpik pisał tak: Cytat No jak uj. Micic podpisał kontrakt w realu na prawie 17 mln euro, ale ja oszukałem, bo byłem przeciwko temu, żeby u nas grał za minimum. Skandal, że wciąż masz z tym problem. A Ty sam grzmiałeś tak: Cytat Czemu Micic podpisał za tak małą sumę z 76ers? Przecież on by w życiu za taką kasę nie przeniósł się do NBA. Także tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): A Ty sam grzmiałeś tak: Edytowane 19 godzin temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Powołując się na casus Micica jestem za zablokowaniem tego podpisu, a także każdego kolejnego potencjalnego stealu z Euroligi, gdy zawodnik może dostać dużo wyższy kontrakt @Alonzo @Szulim @ernie9005 @january @Reikai @Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 52 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Powołując się na casus Micica jestem za zablokowaniem tego podpisu, a także każdego kolejnego potencjalnego stealu z Euroligi, gdy zawodnik może dostać dużo wyższy kontrakt @Alonzo @Szulim @ernie9005 @january @Reikai @Braveheart22 Gracz ewidentnie spoza puli. Do zablokowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): Ponitka tez u nas byl i Wyganański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 2 godziny temu, january napisał(a): Jak ktoś jest na twoway to się liczy do stażu. By podpisać kogoś na twoway to trzeba to napisać gdzieś, więc w historii to jest. No jednak wydaje mi się, że sam podpis nie świadczy o stażu a rozegrane mecze. Oczywiście mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 7 godzin temu, Tecu napisał(a): No jednak wydaje mi się, że sam podpis nie świadczy o stażu a rozegrane mecze. Oczywiście mogę się mylić. Przecież jak ma kontrakt, to się liczy do stażu Tecu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 3 godziny temu, Alonzo napisał(a): Przecież jak ma kontrakt, to się liczy do stażu Tecu. Rzuciłbyś jakimś przepisem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi