Reikai Opublikowano wczoraj o 15:54 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:54 2 minuty temu, kuba2419 napisał(a): @MarcusCamby te 5 mln na całym kontrakcie to była różnica która sprawiła ze Jovic nie podpisał w offseason z Griezzlies 60/4? Na kolanach do Czestochowy ze uniknales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano wczoraj o 15:55 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:55 (edytowane) 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie tak same są realia, że wielcy gracze sobię radzą gdy nie mają pełnego wsparcia, beGM nie ma tu nic do rzeczy Jak matematyka i logika się nie zgadzają to ma. Mamy arkusze, gdzie przecież widać kto jakim rosterem dysponuje. Beztroskie zakładanie, że gracze, którzy nie grają u nas by grali zajebiście co jest nieweryfikowalne jest u nas słabe Do tego skoro graliby tak świetnie, to czemu później na FA się nikt o nich nie bije? Gra rl > wyimaginowanych graczy Przepraszam za jebany slownik w tel który mi przekręca wyrazy Edytowane wczoraj o 15:57 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano wczoraj o 15:55 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:55 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Przecież ja byłem na tak w sprawie Jovica, bo dla mnie to przeciętniak. Już nie pamiętasz? Nie pamiętam kto jak głosował, pamiętam jedynie że odrzucono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano wczoraj o 15:56 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:56 Teraz, Alonzo napisał(a): Myślicie go z Marcusem z bratem MPJ tym wywalonym z NBA A zakłady. Trzeba by w historii BeGM policzyć, ale jak sprawdzałem, to w którymś sezonie u nas go nie widziałem - dlatego sam mu dałem ofertę 2way Po raz kolejny podkreślam, że to bzdura by się musieć przekopywać przez całą historię beGm by ustalić staż. Chyba, że ktoś będzie aktualizował post z wszystkimi graczami. Zwyczajnie powinnien być staż z NBA, po co sobie utrudniać? Ewentualnie bym dał o jeden dłużej rok niż w NBA, czyli staż NBA -1. Ewentualnie. 4 minuty temu, Alonzo napisał(a): Myślicie go z Marcusem z bratem MPJ tym wywalonym z NBA A zakłady. Ja nikogo nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano wczoraj o 15:57 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:57 12 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Głos: TAK Boston - Shaedon Sharpe - 90mln na 4lata - $20,089,287/ $21,696,429 / $23,303,571 / $24,910,713 z sharpem tak latwo? ostatnio chyba pogrywa ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 15:57 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:57 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): Jak matematyka i logika się nie zgadzają to ma. Mamy arkusze, gdzie przecież widać kto jakim rosterem dysponuje. Beztroskie zakładanie, że gracze, którzy nie grają u nas by grali zajebiście co jest nieweryfikowalne jest u nas słabe Do tego skoro graliby tak świetnie, to czemu później na FA się nikt o nich nie boje? Gra rl > wyimaginowanych graczy ale o czym Ty piszesz teraz do mnie, o swojej czy mojej drużynie, bo ja nic o innych nie pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano wczoraj o 15:58 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:58 Teraz, Tecu napisał(a): Po raz kolejny podkreślam, że to bzdura by się musieć przekopywać przez całą historię beGm by ustalić staż. Chyba, że ktoś będzie aktualizował post z wszystkimi graczami. Zwyczajnie powinnien być staż z NBA, po co sobie utrudniać? Też optowałem za tym rozwiązaniem swego czasu, ale nie dostałem poparcia w radzie. Aczkolwiek wcale nie jest tak trudno sprawdzić to. 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): z sharpem tak latwo? ostatnio chyba pogrywa ladnie Tak po analizie to wychodzi mi, że poważne pieniądze do wydania latem będą mieli tylko Rockets i Suns. Taki sam kontrakt jak w RL NBA przy trudniejszym rynku. Nie ma się na co raczej oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano wczoraj o 16:01 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:01 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Aczkolwiek wcale nie jest tak trudno sprawdzić to. Podpowiedz jak i zapiszcie to gdzieś. Nie widzę sensu by utrudniać sobie życie, zwłaszcza, że nawet jeżeli był na kontrakcie to nie oznacza, że grał a jak nie grał to nie ma stażu. Musisz się przekopać przez opisy czy ktoś wystawiał a część i tak nie pisze opisów. Dla mnie bezsens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano wczoraj o 16:01 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:01 4 minuty temu, Tecu napisał(a): Po raz kolejny podkreślam, że to bzdura by się musieć przekopywać przez całą historię beGm by ustalić staż. Chyba, że ktoś będzie aktualizował post z wszystkimi graczami. Zwyczajnie powinnien być staż z NBA, po co sobie utrudniać? Ewentualnie bym dał o jeden dłużej rok niż w NBA, czyli staż NBA -1. Ewentualnie. Ja nikogo nie mylę. 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Też optowałem za tym rozwiązaniem swego czasu, ale nie dostałem poparcia w radzie. Aczkolwiek wcale nie jest tak trudno sprawdzić to. Jak chcesz dać kontrakt takiemu graczowi to trzeba samemu trochę poszukać. 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ale o czym Ty piszesz teraz do mnie, o swojej czy mojej drużynie, bo ja nic o innych nie pisałem O rotacjach A ataki na KATaz Twojej strony uważam za bardzo słabe zagrania. KAT pewnie zresztą znowu zagra w ASG co dość jasno zamyka ten nielogiczny hejt który stosujesz . Wykaz się trochę obiektywizmem i poświęć czas wprost proporcjonalnie na innych graczy a nie hejtujesz bez sensu mojego gracza Właśnie mi przerwałeś oglądanie Knicks z Clippers w którym KAT z Kółkiem, McBridem, Anunobym i Robinsonem zrobili run bez Brunsona który jest najlepszy w kreowaniu samego siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 16:07 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:07 5 minut temu, Alonzo napisał(a): ataki na KATaz Twojej strony uważam za bardzo słabe zagrania. i jak to się ma do tego, że wypisujesz do ludzi, że Brunson to fatalny rozgrywający i tylko dlatego Towns tak gra? miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano wczoraj o 16:08 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:08 3 minuty temu, Tecu napisał(a): Podpowiedz jak i zapiszcie to gdzieś. Nie widzę sensu by utrudniać sobie życie, zwłaszcza, że nawet jeżeli był na kontrakcie to nie oznacza, że grał a jak nie grał to nie ma stażu. Musisz się przekopać przez opisy czy ktoś wystawiał a część i tak nie pisze opisów. Dla mnie bezsens. Normalnie wpisać nazwisko w wyszukiwarkę. Nie jest to takie trudne. I faktycznie @Alonzo ma racje, że pomyliłem z Jontayem Porterem, którego stashowałeś przez dwa sezony Aczkolwiek tutaj to i tak sprawa bez znaczenia, bo Micha Potter trafi do Grizzlies na normalny, gwarantowany kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano wczoraj o 16:08 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:08 5 minut temu, Alonzo napisał(a): Jak chcesz dać kontrakt takiemu graczowi to trzeba samemu trochę poszukać. Wytłumacz mi jak określić staż gracza zespołu, którego GM nie pisze opisów. 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): faktycznie @Alonzo ma racje, że pomyliłem z Jontayem Porterem, którego stashowałeś przez dwa sezony Pewnie dlatego, że w pierwszym nie grał, bo miał kontuzję. Serio, masz jakąś obsesję, wszędzie widzisz mnie, wszystko Ci się ze mną kojarzy, jak widać błędnie. Miłego weekendu życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano wczoraj o 16:17 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:17 (edytowane) 15 minut temu, Alonzo napisał(a): KAT pewnie zresztą znowu zagra w ASG co dość jasno zamyka ten nielogiczny hejt który stosujesz . lol za co niby? gosc gra tragiczny sezon, mial tam jakis fragment 10 spotkan ze numerki wrocily, ale znowu nawrot totalnego gowna to jest jego najgorszy sezon prawdopodobnie od rookie season Edytowane wczoraj o 16:17 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano wczoraj o 16:17 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:17 8 minut temu, Tecu napisał(a): Pewnie dlatego, że w pierwszym nie grał, bo miał kontuzję. Serio, masz jakąś obsesję, wszędzie widzisz mnie, wszystko Ci się ze mną kojarzy, jak widać błędnie. Miłego weekendu życzę. Jaka obsesja? Bo Micah Pottera pomyliłem z Jontayem Porterem? Nie rozumiem. Jakąś masz niezrozumiałą irytacje w moją stronę, kiedy ja normalnie z Tobą rozmawiam. Miłego również i spokojnego przed wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano wczoraj o 16:40 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:40 29 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): i jak to się ma do tego, że wypisujesz do ludzi, że Brunson to fatalny rozgrywający i tylko dlatego Towns tak gra? miłego dnia Tu doprecyzuję tylko, że chodzić Tobie może tylko o jednego usera - C_M z którym sobie na Priv rozmawiamy o rl Cavs i rl Knicks. @Tecu sprawdzę tego Micah Pottera jeszcze dzisiaj w historii BeGM i jak faktycznie by się nie kwalifikował u nas na 2way to dam znać. Również życzę Wszystkim miłego dnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 16:44 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:44 3 minuty temu, Alonzo napisał(a): Tu doprecyzuję tylko, że chodzić Tobie może tylko o jednego usera - C_M z którym sobie na Priv rozmawiamy o rl Cavs i rl Knicks. aha to ja doprecyzuję tylko, że ja się nie chowam po PW i nie obrabiam innym dupy, choć przed chwilą dałem komuś 24W i też gadam o rl Knicks właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano wczoraj o 16:48 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:48 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): aha to ja doprecyzuję tylko, że ja się nie chowam po PW i nie obrabiam innym dupy, choć przed chwilą dałem komuś 24W i też gadam o rl Knicks właśnie Dyskusja o grze graczy nie jest obrabianiem d.. - zresztą to C_M atakuje, a ja po prostu mu odpowiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 16:51 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:51 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): Dyskusja o grze graczy nie jest obrabianiem d.. skąd, no chyba, że o Townsie, to już nieładnie tak, wtedy to hejt Twój poziom hipokryzji przebija ostatnio wszelkie granice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano wczoraj o 16:58 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:58 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): skąd, no chyba, że o Townsie, to już nieładnie tak, wtedy to hejt Twój poziom hipokryzji przebija ostatnio wszelkie granice Teraz tak sobie myślę, że może te nagłe ataki na KATa z Twojej strony biorą się z tego, że C_M podjudza Ciebie na Priv. Nie wiem.. głośno myślę i szukam logiki skąd 90% Twoich ataków w BeGM dotyczy dziwnym trafem tylko moich graczy. No i fajnie też, że wiesz lepiej ode mnie o czym tam rozmawiamy i w jakich proporcjach. Rozmów o Brunsonie i Mikeu Brownie przy KATie rozmawiając o Knicks nie da się uniknąć, więc nie bierz tego do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano wczoraj o 17:01 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 17:01 Po co Sharpe ma klepać to extension teraz? Gra dużo lepszy sezon, w najbliższym offseason będzie taka bieda na FA że on spokojnie będzie w TOP 5-10 wolnych agentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi