Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie tak same są realia, że wielcy gracze sobię radzą gdy nie mają pełnego wsparcia, beGM nie ma tu nic do rzeczy

Jak matematyka i logika się nie zgadzają to ma.

Mamy arkusze, gdzie przecież widać kto jakim rosterem dysponuje.

Beztroskie zakładanie, że gracze, którzy nie grają u nas by grali zajebiście co jest nieweryfikowalne jest u nas słabe 

Do tego skoro graliby tak świetnie, to czemu później na FA się nikt o nich nie bije?

Gra rl  > wyimaginowanych graczy

Przepraszam za jebany slownik w tel który mi przekręca wyrazy

Edytowane przez Alonzo

Teraz, Alonzo napisał(a):

Myślicie go z Marcusem z bratem MPJ tym wywalonym z NBA A zakłady.

Trzeba by w historii BeGM policzyć, ale jak sprawdzałem, to w którymś sezonie u nas go nie widziałem - dlatego sam mu dałem ofertę 2way

Po raz kolejny podkreślam, że to bzdura by się musieć przekopywać przez całą historię beGm by ustalić staż. Chyba, że ktoś będzie aktualizował post z wszystkimi graczami. Zwyczajnie powinnien być staż z NBA, po co sobie utrudniać?

Ewentualnie bym dał o jeden dłużej rok niż w NBA, czyli staż NBA -1. Ewentualnie.

4 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Myślicie go z Marcusem z bratem MPJ tym wywalonym z NBA A zakłady.

Ja nikogo nie mylę.

1 minutę temu, Alonzo napisał(a):

Jak matematyka i logika się nie zgadzają to ma.

Mamy arkusze, gdzie przecież widać kto jakim rosterem dysponuje.

Beztroskie zakładanie, że gracze, którzy nie grają u nas by grali zajebiście co jest nieweryfikowalne jest u nas słabe 

Do tego skoro graliby tak świetnie, to czemu później na FA się nikt o nich nie boje?

Gra rl  > wyimaginowanych graczy

ale o czym Ty piszesz teraz do mnie, o swojej czy mojej drużynie, bo ja nic o innych nie pisałem

Teraz, Tecu napisał(a):

Po raz kolejny podkreślam, że to bzdura by się musieć przekopywać przez całą historię beGm by ustalić staż. Chyba, że ktoś będzie aktualizował post z wszystkimi graczami. Zwyczajnie powinnien być staż z NBA, po co sobie utrudniać?

Też optowałem za tym rozwiązaniem swego czasu, ale nie dostałem poparcia w radzie.

Aczkolwiek wcale nie jest tak trudno sprawdzić to.

1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a):

z sharpem tak latwo?

ostatnio chyba pogrywa ladnie

Tak po analizie to wychodzi mi, że poważne pieniądze do wydania latem będą mieli tylko Rockets i Suns. Taki sam kontrakt jak w RL NBA przy trudniejszym rynku. Nie ma się na co raczej oglądać.

Teraz, MarcusCamby napisał(a):

Podpowiedz jak i zapiszcie to gdzieś.

Nie widzę sensu by utrudniać sobie życie, zwłaszcza, że nawet jeżeli był na kontrakcie to nie oznacza, że grał a jak nie grał to nie ma stażu. Musisz się przekopać przez opisy czy ktoś wystawiał a część i tak nie pisze opisów. Dla mnie bezsens.

4 minuty temu, Tecu napisał(a):

Ewentualnie bym dał o jeden dłużej rok niż w NBA, czyli staż NBA -1. Ewentualnie.

Ja nikogo nie mylę.

2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

Też optowałem za tym rozwiązaniem swego czasu, ale nie dostałem poparcia w radzie.

Jak chcesz dać kontrakt takiemu graczowi to trzeba samemu trochę poszukać.

4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ale o czym Ty piszesz teraz do mnie, o swojej czy mojej drużynie, bo ja nic o innych nie pisałem

O rotacjach

A ataki na KATaz Twojej strony uważam za bardzo słabe zagrania.

KAT pewnie zresztą znowu zagra w ASG co dość jasno zamyka ten nielogiczny hejt który stosujesz .

Wykaz się trochę obiektywizmem i poświęć czas wprost proporcjonalnie na innych graczy a nie hejtujesz bez sensu mojego gracza 

Właśnie mi przerwałeś oglądanie Knicks z Clippers w którym KAT z Kółkiem, McBridem, Anunobym i Robinsonem zrobili run bez Brunsona który jest najlepszy w kreowaniu samego siebie

3 minuty temu, Tecu napisał(a):

Podpowiedz jak i zapiszcie to gdzieś.

Nie widzę sensu by utrudniać sobie życie, zwłaszcza, że nawet jeżeli był na kontrakcie to nie oznacza, że grał a jak nie grał to nie ma stażu. Musisz się przekopać przez opisy czy ktoś wystawiał a część i tak nie pisze opisów. Dla mnie bezsens.

Normalnie wpisać nazwisko w wyszukiwarkę. Nie jest to takie trudne.

I faktycznie @Alonzo ma racje, że pomyliłem z Jontayem Porterem, którego stashowałeś przez dwa sezony :)

Aczkolwiek tutaj to i tak sprawa bez znaczenia, bo Micha Potter trafi do Grizzlies na normalny, gwarantowany kontrakt

5 minut temu, Alonzo napisał(a):

Jak chcesz dać kontrakt takiemu graczowi to trzeba samemu trochę poszukać.

Wytłumacz mi jak określić staż gracza zespołu, którego GM nie pisze opisów.

1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a):

faktycznie @Alonzo ma racje, że pomyliłem z Jontayem Porterem, którego stashowałeś przez dwa sezony :)

Pewnie dlatego, że w pierwszym nie grał, bo miał kontuzję. Serio, masz jakąś obsesję, wszędzie widzisz mnie, wszystko Ci się ze mną kojarzy, jak widać błędnie.

Miłego weekendu życzę.

15 minut temu, Alonzo napisał(a):

KAT pewnie zresztą znowu zagra w ASG co dość jasno zamyka ten nielogiczny hejt który stosujesz .

lol za co niby?

gosc gra tragiczny sezon, mial tam jakis fragment 10 spotkan ze numerki wrocily, ale znowu nawrot totalnego gowna

to jest jego najgorszy sezon prawdopodobnie od rookie season

Edytowane przez człowiek...morza

8 minut temu, Tecu napisał(a):

Pewnie dlatego, że w pierwszym nie grał, bo miał kontuzję. Serio, masz jakąś obsesję, wszędzie widzisz mnie, wszystko Ci się ze mną kojarzy, jak widać błędnie.

Miłego weekendu życzę.

Jaka obsesja? Bo Micah Pottera pomyliłem z Jontayem Porterem?

Nie rozumiem. Jakąś masz niezrozumiałą irytacje w moją stronę, kiedy ja normalnie z Tobą rozmawiam.

Miłego również i spokojnego przed wszystkim.

29 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

i jak to się ma do tego, że wypisujesz do ludzi, że Brunson to fatalny rozgrywający i tylko dlatego Towns tak gra?

miłego dnia

Tu doprecyzuję tylko, że chodzić Tobie może tylko o jednego usera - C_M z którym sobie na Priv rozmawiamy o rl Cavs i rl Knicks.

@Tecu sprawdzę tego Micah Pottera jeszcze dzisiaj w historii BeGM i jak faktycznie by się nie kwalifikował u nas na 2way to dam znać.

Również życzę Wszystkim miłego dnia:) 

3 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Tu doprecyzuję tylko, że chodzić Tobie może tylko o jednego usera - C_M z którym sobie na Priv rozmawiamy o rl Cavs i rl Knicks.

aha

to ja doprecyzuję tylko, że ja się nie chowam po PW i nie obrabiam innym dupy, choć przed chwilą dałem komuś 24W i też gadam o rl Knicks właśnie

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

aha

to ja doprecyzuję tylko, że ja się nie chowam po PW i nie obrabiam innym dupy, choć przed chwilą dałem komuś 24W i też gadam o rl Knicks właśnie

Dyskusja o grze graczy nie jest obrabianiem d.. - zresztą to C_M atakuje, a ja po prostu mu odpowiadam. 

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

skąd, no chyba, że o Townsie, to już nieładnie tak, wtedy to hejt

Twój poziom hipokryzji przebija ostatnio wszelkie granice

Teraz tak sobie myślę, że może te nagłe ataki na KATa z Twojej strony biorą się z tego, że C_M podjudza Ciebie na Priv. Nie wiem.. głośno myślę i szukam logiki skąd 90% Twoich ataków w BeGM dotyczy dziwnym trafem tylko moich graczy. 

No i fajnie też, że wiesz lepiej ode mnie o czym tam rozmawiamy i w jakich proporcjach. Rozmów o Brunsonie i Mikeu Brownie przy KATie rozmawiając o Knicks nie da się uniknąć, więc nie bierz tego do siebie.