człowiek...morza Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 9 minut temu, Reikai napisał(a): Ja na miejscu Browna bym sie wkurwil, ze GM sam mnie wypycha z klubu, pachnie mi tu trade requestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Teraz, człowiek...morza napisał(a): Nie pal glupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia brown zostaje do konca kariery w knicks, a w tym sezonie prowadzi nasz klub do mistrzostwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): brown zostaje do konca kariery w knicks, a w tym sezonie prowadzi nasz klub do mistrzostwa A to szkoda, bo chcialem klepac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): mam nadzieje, ze nikt nie pomysli, zeby przy durancie zaglosowac na tak bzdura jakas Też jak to przeczytałem to zastanawiałem się w co Jasiek idzie. Idąc tą retoryką to Harden powinien następny kontrakt za 8mln maksymalnie podpisać jako wyrównanie do dwulatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) @Alonzo ja dopłacisz do Watsona to mogę Cię zluzować z Kata, elegancko by mi z ławki chodził Edytowane 10 Stycznia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): @Alonzo ja dopłacisz do Watsona to mogę Cię zluzować z Kata, elegancko by mi z ławki chodził Pytanie czy są u nas osoby, które biorą na poważnie to co wpisujecie o KATie.. ale raczej nie ma u nas osób bez podstawowej wiedzy o NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Usuń @Alonzo tego Trey Jemisona do Knicks... Nie może tam trafić na takiej umowie... Już dwa razy pisałem. I mieliśmy ustalić co z tym Hifi. Czy tutaj może zajść casus Bogdanovic, Vezenkov? @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 4 minuty temu, Alonzo napisał(a): Pytanie czy są u nas osoby, które biorą na poważnie to co wpisujecie o KATie.. ale raczej nie ma u nas osób bez podstawowej wiedzy o NBA to Ci sami co mieli mnie pokarać bilansami a Ty miałeś zyskać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): to Ci sami co mieli mnie pokarać bilansami a Ty miałeś zyskać? Dziwnych bilansow jest więcej, ale jest tu konsekwencją: Hypeowany u nas gracz nie musi mieć rotacji - takie są w BeGM prawidłowości od zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 3 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): Z tym Potterem wierzę na słowo. W RL NBA ma już piąty sezon, dlatego pytam. Ale chyba faktycznie był u Nas rok dłużej na stash w Sixers, tak coś kojarzę. @Tecu sam powinieneś wiedzieć najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) 11 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Usuń @Alonzo tego Trey Jemisona do Knicks... Nie może tam trafić na takiej umowie... Już dwa razy pisałem. I mieliśmy ustalić co z tym Hifi. Czy tutaj może zajść casus Bogdanovic, Vezenkov? @january liczyłes hard cap Knicks? Na pewno nie zmieści? Edytowane 10 Stycznia przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Teraz, Alonzo napisał(a): liczyłem hard cap Knicks? Na pewno nie zmieści? Nie zmieści. Zresztą sam CM napisał, że chce podpisać tylko kontrakty z 0 exp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): liczyłem hard cap Knicks? Na pewno nie zmieści? nie zmiesci u nas panuje pelen profesjonalizm, wszystko zawsze wyliczone tip top 10 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Usuń I mieliśmy ustalić co z tym Hifi. Czy tutaj może zajść casus Bogdanovic, Vezenkov? @january wystarczy ustalic, ze w knicks panuje rowniez zajebsity scouting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): @Tecu sam powinieneś wiedzieć najlepiej Nie miałem go chyba na stash, nie kojarzę bym go wybrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 5 minut temu, Alonzo napisał(a): Hypeowany u nas gracz nie musi mieć rotacji - takie są w BeGM prawidłowości od zawsze nie tak same są realia, że wielcy gracze sobię radzą gdy nie mają pełnego wsparcia, beGM nie ma tu nic do rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia @MarcusCamby te 5 mln na całym kontrakcie to była różnica która sprawiła ze Jovic nie podpisał w offseason z Griezzlies 60/4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 12 minut temu, Tecu napisał(a): Potter ma chyba za duży staż jeśli chodzi o two way contract @Alonzo Myślicie go z Marcusem z bratem MPJ tym wywalonym z NBA A zakłady. Trzeba by w historii BeGM policzyć, ale jak sprawdzałem, to w którymś sezonie u nas go nie widziałem - dlatego sam mu dałem ofertę 2way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Teraz, kuba2419 napisał(a): @MarcusCamby te 5 mln na całym kontrakcie to była różnica która sprawiła ze Jovic nie podpisał w offseason z Griezzlies 60/4? Przecież ja byłem na tak w sprawie Jovica, bo dla mnie to przeciętniak. Już nie pamiętasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi