Alonzo Opublikowano 13 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 Teraz, człowiek...morza napisał(a): nie wiem kompletnie o czym piszesz Ok xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 (edytowane) 4 minuty temu, Alonzo napisał(a): Ok xD pierdolisz jak zwykle a propos obietnic jedyne co mi mozna udowodnic to twardy kregoslup moralny, gdy byla krucjata na mnie, zeby pokrzyzowac mi szyki, bo bylem bezsprzecznie najlepszym gm-em i przy tej okazji @fluber wymagał ode mnie deklaracji, ze nigdy nie oddam rubio, a był decydujacym glosem - oczywuiscie jako osoba niezlomna odmowilem (bo takie oczekiwanie w systemie i historii naszej gry to bzdura), przez co glosowanie przegrałem. Edytowane 13 Listopada 2025 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 13 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 41 minut temu, człowiek...morza napisał(a): Duncan Robinson to najlepsza historycznie u nas podpisana minimalna umowa na wolnej agenturze a ekpert @january mowil ze to c***owy podpis xddddddddddddddddd To chyba nie ogarnąłeś co pisałem. Ja pisałem, że bez sensu że podpisał z Knicks, bo powinien odejść i dlatego jest to chuowy podpis z jego strony. Z strony Knicks żenująca kradzież wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 Jeszcze się tym szczycić. Dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 13 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 Mial lepszy deal od lepszego teamu (Bucks), a wybrał Knicks paycut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 Czy daniss Jenkins gdzieś gra u nas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 13 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 21 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Czy daniss Jenkins gdzieś gra u nas ? Twoway bodajże w Clippers, wiem bo się wahałem między nim a Tyrese Martinem i nawet rozważałem zmianę z dalszym numerem, ale ktoś tam go potem wybrał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano Środa o 18:55 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:55 W dniu 20.10.2025 o 08:32, january napisał(a): Kiedy mogę rzucić Durantowi 32 mln na sezon 27/28, by miał 90/2 od 2026 jak w RL:)? To teraz mam do Szulima na priv to wysłać:)? @Alonzo @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano wczoraj o 08:41 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:41 13 godzin temu, january napisał(a): To teraz mam do Szulima na priv to wysłać:)? @Alonzo @MarcusCamby Nie, bo extension w trakcie sezonu miały być niedostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 7 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Nie, bo extension w trakcie sezonu miały być niedostępne Kiedy to było mówione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 2 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Kiedy to było mówione? Po tym jak @ozzy110 wyłapał, że są nielegalne w trakcie sezonu i był przecież nawet pomysł cofnięcia kontraktów Senguna i kogoś tam jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu off-seasonowy steal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 47 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Nie, bo extension w trakcie sezonu miały być niedostępne Mówiłem by zrobić okno w listopadzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 1 minutę temu, january napisał(a): Mówiłem by zrobić okno w listopadzie... Ja rozmawialem z @Alonzo I mowil ze normalnie extension sa. Dogadajcie sie rado. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Ma ktoś jakąś listę dostępnych fa ? Taka przysługa zostanie zapamiętana i w przyszłości przy jakimś dealu może być mały bonusik… mieszcze 2/3 minimum zwykłego więc mogą być jacyś weterani, których i tak nie chcecie pobrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 12 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Ma ktoś jakąś listę dostępnych fa ? Taka przysługa zostanie zapamiętana i w przyszłości przy jakimś dealu może być mały bonusik… mieszcze 2/3 minimum zwykłego więc mogą być jacyś weterani, których i tak nie chcecie pobrać. przylaczam sie braci sie nie traci pamieajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): przylaczam sie braci sie nie traci pamieajcie Macie w arkuszu przecież.. Tam tylko chyba Jenkins nie został z niej ściągnięty + paru 2way sie pojawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu @RonnieArtestics @człowiek...morza pamiętajcie o przysłudze wystarczy że przez rok nie napiszecie trzech liter K A T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 5 godzin temu, Alonzo napisał(a): Macie w arkuszu przecież.. Tam tylko chyba Jenkins nie został z niej ściągnięty + paru 2way sie pojawiło. Na pewno ? u nas nie ma jeszcze nikt Westbrooka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Teraz, RonnieArtestics napisał(a): Na pewno ? u nas nie ma jeszcze nikt Westbrooka ?? Westbrook wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi