Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, 24kobe8 napisał(a):

Robi się niesmacznie, gdy forumowa aktywność, która powinna dawać pozytywne emocje idzie w takim kierunku...

Jestem bezstronny, ale słabo sie to czyta, serio

Wybacz, ale to są po prostu konsekwencje, które Alonzo musi ponieść za sprawy które miały miejsce zanim dołączyłeś bo jak widać on do dzisiaj mysli chyba ze zachował się fair i chowa się za wszelkimi możliwymi wymówkami.  Kiedy trzeba było użyć zapisów z regulaminu, który tu dziś wkleja to w rzeczywistości ważniejsze było by nie udupić wielkiego ignazza, a ja na nierówne traktowanie kogoś w internetowej gierce nigdy zgody nie dam. 

Edytowane przez RonnieArtestics

3 godziny temu, człowiek...morza napisał(a):

ja bym karnie przerzucil w tym roku 10 mln achiuwy do pacers, pozostala czesc kontraktu zostaje w spurs

Na moje oko ta decyzja ignazza nie jest nawet w top5 najgorszych jego decyzji, a Achiuwa to nie jest nawet najgorszym kontraktem w obecnym zespole spurs, Keldon Johnson pozdrawia. 
W ogóle chłop od pięciu lat operuje w każdym offseason z największym  capspace w lidze i zamiast coś zbudować to wydaje capspace na Okoro, Achiuwe, Stewarta czy Sextona. Sochan za JWilla, Og Anunoby za franza wagnera po to by zaraz latem odpuścić Anunoby. Największy mem w stawce begm zdecydowanie. 

Ale kolega dziś ma humor. Pozazdrościć. Bliscy z Tobą mają uciech sto. 

Zamiast się tu wyżywać zrób ze mną wymianę i wzmocnij Indiane. Przecież nie przegrasz wymiany. 

Tylko nie pisz że masz świetny humor bo wtedy już trzeba porady specjalisty. 

Gra była nad przepaścią i cudem poprzez nowy zaciąg stanęła na nogi ale ty wolisz iść kolizyjnie. 

Niech każdy patrzy na siebie. Czy ja tobie zaglądam na co wydajesz 174.000.000 zielonych? 

Przypomnę. Odchodziłem z gry w chwili gdy poprzez kaprys ściągnąłem Sochana aby mimo złej wymiany chociaż trochę odmłodzić skład i zejść z kosztów gdy były pierwsze przymiarki jakie pieniądze JW może zaśpiewać. Do tego zrobiłem to przed tym jak miał Breakout sezon co tylko pogłębiło stratę w nierównej wymianie. 

Trochę bez sensu ruch ale nastawienie było takie że może to otwierać wiele opcji na przejęcie zespołu kogoś spoza gry i Polak miał być tym wabikiem. 

W kontekście że ostatecznie zostałem ze spurs jest to szkodliwy ruch. Cóż. Można się pomylić. Tym bardziej że jestem niechętny płacić maksy graczom świetnym ale pomagierom. 

Sochan to był kaprys pod nowego GM. Przecież nigdy nie broniłem tej wymiany. Jedyne co mogę zrobić to zapraszać do kolejnych. Nie można nie przegrać. 

Miałeś już Ronnie wpisy mocno agresywne za które przepraszałeś potem więc nie rozumiem czemu znowu tak ostro. Jest piątek. Miły dzień. 

Zjedz sałatkę. 

Nie każdy musi w tej grze wygrywać. 

2 godziny temu, ignazz napisał(a):

Ale kolega dziś ma humor. Pozazdrościć. Bliscy z Tobą mają uciech sto. 

No i po co w moją koszykarską dyskusje z człowiekiem morza o jakości i kompetencjach pewnego gm-a mieszasz moją rodzinę ?

Kolego uważaj, bo Alonzo cię jeszcze wrzuci na ignora lub nazwie prymitywem xD 

już ci chyba kiedyś pisałem, że przynajmniej jestem szczery w tym byciu agresywnym, a nie tylko wieczne passive-aggresive jak Ty, czego kolejnym przykładem jest powyższy cytat. 
Nie ucz mnie dobrych manier, bo sam ich nie masz. Gdy ja piszę o koszykarskich sprawach Ty wjeżdżasz sobie z żarcikami o rodzinie. 

burzysz się ze nazywam cie gm-em memem, ale taką sobie wyrobiłeś przez lata u mnie opinię, moim zdaniem w realnym świecie byś poleciał ze stołka już siedem razy ;) 

faktem jest że przejąłeś na początku gry druzyne na 60+ zwycięstw, w trzy lata ją zgruzowałeś i kolejne sześć lat odgruzowujesz, wszyscy widzimy chyba z jakim skutkiem, najlepsze picki oddajesz do lakers, najlepsze talenty oddajesz do rywali i podpisujesz za równowartość maxa, (którego żałujesz ponoć zadaniowcom )trio Okowo Stewart i Achiuwa, a jeszcze nie potrafisz w tym szalenstwie kontraktowym przypilnować swojego salary i liga musi interweniować i negować CBA specjalnie dla ciebie :) 

W dniu 4.09.2025 o 20:16, RonnieArtestics napisał(a):

Pacers in:  Pascal Siakam, Dalen Terry 
 Pacers out: Fred VanVleet, Miles Bridges, 2nd rd Pelicans 2028, 2nd rd Pelicans 2030 

Wizards in: Fred VanVleet, 2nd rd Pelicans 2028, 2nd rd Pelicans 2030

Wizards out: Devin Vassell 

Raptors In: Devin Vassell, Miles Bridges
Raptors out: Pascal Siakam, Dalen Terry 

@LONGER01 @Sylvinho.

Grubo wyszło. Czasem po prostu los. 

6 minut temu, LONGER01 napisał(a):

Najpierw Murray, potem Irving, potem Lillard, później Haliburton, a teraz VanVleet. Od lutego aż pięciu klasowych PG z zerwanym ACL'em

Murray, Haliburton i Lillard to nie ACL, oni wszyscy zerwali Achillesy