bogans2 Opublikowano 11 Września Udostępnij Opublikowano 11 Września 2 godziny temu, january napisał(a): @bogans2 będą oferty o północy x) ? Powinny byc tylko najpierw musze cos zjesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 11 Września Udostępnij Opublikowano 11 Września Godzinę temu, bogans2 napisał(a): Powinny byc tylko najpierw musze cos zjesc Dzięki, zrobię szablon:) Tylko Bux coś chcą okradać - LBS oferta po CP3, Camby po Klebera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września 4 godziny temu, january napisał(a): Szablon (jak się gdzieś machnąłem/ coś zgubiłem to dajcie znać) Bruce Brown Hawks 1+1 PO min Bucks 8,6/1+1 PO Knicks 1+1 PO min Heat 1+1 PO min Grizzlies 10,5/1+1 PO min Celtics 1+1 TO min Nuggets 1+1 PO min Wizards 18/2 Timberwolves 1y min Głos: Tim Hardaway Hawks 1+1 PO min Mavericks 1+1 PO min Heat 1+1 PO min Nuggets 1+1 PO min Wizards 18/2 Bulls 8/1 Timberwolves 1y min Głos: Buddy Hield Hawks 1+1 PO min Bucks 8,6/1+1 PO Mavericks 1+1 PO min Heat 1+1 PO min Głos: Kevin Huerter Hawks 1+1 PO min Bucks 8,6/1+1 PO Heat 1+1 PO min Raptors 1y min Wizards 18/2 Bulls 24/3 Głos: Amir Coffey Hawks 1+1 PO min Lakers 1+1 PO min Głos: Gary Payton II Hawks 1+1 PO min Lakers 1y min Głos: Dru Smith Magic 1+1 TO min Głos: Isaac Jones Kings 1+1 TO min Głos: Mo Gueye Hornets 9/3 Lakers 11/2 Celtics 1+1 TO min Głos: Chris Boucher Hornets 1+1 PO min Lakers 1+1 PO min Knicks 1y min Mavericks 1+1 PO min Raptors 1y min Sixers 1y min Trailblazers 1y min Głos: Xavier Tillman Hornets 1+1 PO min Głos: Dwight Powell Hornets 1+1 PO min Głos: James Wiseman Hornets 1+1 TO min Głos: Luke Kennard Bucks 8,6/1+1 PO Knicks 9.2/1+1 PO Bulls 24/3 Timberwolves 1+1 PO min Głos: Vince Williams Jr Bucks 8,6/2 Sixers 1+1 PO min Głos: Kevon Looney Lakers 11/2 Knicks 9.2/1+1 PO Bulls 15/3 Timberwolves 1+1 PO min Głos: Nic Batum Lakers 1y min Mavericks 1y min Sixers 1y min Głos: Nigel Hayes-Davis Lakers 1+1 TO min Raptors 1y min Głos: Mason Plumlee Knicks 1y min Bulls 5/1 Głos: Jaxson Hayes Knicks 1+1 PO min Timberwolves 1y min Trailblazers 1y min Głos: Guerschon Yabusele Knicks 9.2/1+1 PO Sixers 1+1 PO min Bulls 15/3 Trailblazers 8/1+1 TO Głos: Keinrich Williams Mavericks 1+1 PO min Celtics 1+1 PO min Sixers 1y min Głos: Ryan Rupert Mavericks 1+1 TO min Głos: Malcolm Brogdon Heat 1+1 PO min Raptors 1y min Głos: Julian Philips Raptors 1y min Głos: Gabe Vincent Raptors 1y min Pacers 1y min Nuggets 1y min Timberwolves 1+1 PO min Głos: Ziaire Williams Grizzlies 10,5/2+1 PO Głos: Kobe Brown Celtics 1+1 TO min Głos: Will Richard Celtics 1+1 TO min Głos: Keyshawn George Suns 16/3+1 TO Głos: GG Jackson Suns 12/2+1 TO Głos: Haywood Highsmith Sixers 1y min Głos: Naeqwan Tomlin Sixers 1+1 TO min Głos: Dante Exum Sixers 1y min Nuggets 1+1 PO min Głos: Isaiah Jackson Pacers 19/2+1 PO Pistons 16/2+1 TO Głos: Collin Gillespie Pacers 1y min Głos: Caleb Houstan Pacers 1y min Głos: Andre Drummond Bulls 5/1 Timberwolves 1y min Głos: Landry Shamet Timberwolves 1y min Głos: Kris Murray Trailblazers 8/1+1 TO Głos: Kevin Love Trailblazers 1y min Głos: brakuje robinsona w szablonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września 11 minut temu, człowiek...morza napisał(a): New York Knicks 2. Duncan Robinson Prawdopodobnie nie ma gracza w naszej lidze, ktory zawdzieczalby tyle swojemu gm'owi i organizacji co Duncan Robinson. Duncan Robinson to gracz, który pamięta jeszcze mistrzostwo New York Knicks z sezonu 19/20. To gracz po którego specjalnie wykonałem transfer, gdy szlajał się po obrzeżach ligi w g-league ( @Alonzo potwierdzi). To w Knicks postawili na jego talent i wypłynął na szerokie wody NBA ustawiając się zarobkowo na całe życie (gdzie przed Knicks było niewiadoma czy zostanie na dluzej profesjonalnym koszykarzem). Potem znowu do Knicks wrócił, gdzie spedził wiekszosc swojej kariery. Z powyzszego jasno wynika, ze lacza Robinson z Knicks szczególne więzi. Teraz stoi przed niepowtarzalna szansa powtorzenia sukcesu z sezonu 19/20 i znowu grania o mistrzostwo. Jeżeli istnieje cos takiego jak lojalnosc, to wlasnie tu ona powinna dac wyraz. Naprawdę przeprowadzka do Bucks w imie jednej bańki wiecej (to jest jak nic)? To by się nie wydarzło. To są koszty jakie musialby ponieć na same czynnosci ze swoja przeprowadzka. Podsumowujac Duncan Robinson to niejako Knicks. To są dwa nierozwiązalne byty!!! Jak Kyle Lowry opuścił swój drugi dom(magic) dla kilku mln to pewnie i Duncan mize to zrobić ( @Alonzo potwierdzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): Jak Kyle Lowry opuścił swój drugi dom(magic) dla kilku mln to pewnie i Duncan mize to zrobić ( @Alonzo potwierdzi) no ty to tam wiem, ze zaglosujesz jak zawsze przeciw knicks. inni mam nadzieje, ze jednak podejda do tematu rozsadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Teraz, człowiek...morza napisał(a): no ty to tam wiem, ze zaglosujesz jak zawsze przeciw knicks. inni mam nadzieje, ze jednak podejda do tematu rozsadnie Ja nie mogę głosować na Duncana dam mu złożyłem ofertę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września (edytowane) 2 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Ja nie mogę głosować na Duncana dam mu złożyłem ofertę xD chwała Panu. jednego zawistnika (ktory nie potrafi zrozumiec, ze kierujemy sie interesem gracza, a nie wymyslonymi animozjami z innymi gm'em) mniej Edytowane 12 Września przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Widzę błędy w szablonie. Nie ma oferty dla Maxi Klebera oraz Powell otrzymał ofertę bez player option A dobra, teraz doczytałem że Kleber ma ważny kontrakt w Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Godzinę temu, Tecu napisał(a): Phoenix Keyshawn George zgodnie z komentarzami, podwyższona kwota i gwarantowany trzeci rok. To jest kwota znacznie wyższa niż to co ma w realu, kwota jak dla gracza z nastym pickiem i dużo więcej gwarantowanej kasy. GG Jackson nikt chyba nawet nie złożył oferty Jak dla mnie K. George - ok oferta, natomiast GG Jacksonowi nikt nie złożył bo wszyscy wiedzieli, że byś wyrównał;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września @january 9 godzin temu, january napisał(a): Gary Payton II – wiele lat już gra w Lakers (mistrz w LAL z 2022 i 2024). Gdyby ktoś dał mu więcej niż minimum to możnaby dyskutować, ale no nie widzę opcji, by odszedł dla oferty też za minimum do Atlanty. Co rok dostaje roczne minimum od LAL, co daje mu również NTC, więc ma pewność, że nie będzie przerzucony jak worek ziemniaków nie noooo, gracz mówi "enough". Gra w Lakers od wielu lat jak piszesz, i "Co rok dostaje roczne minimum od LAL" to może warto go wynagrodzić ? Trochę żerowanie na braku innych ofert i wykorzystywanie gracza. Cały powyższy wpis to raczej powód do wstydu. Nawet GM nie dał 1+1 tylko samo minimum, a to wieloletni zawodnik i MISTRZ z Lakers nie może dostać choćby 8/1+1 i ciupie za minima od wielu lat No ale gra u boku wielkiej trójki, no tak... ENOUGH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Godzinę temu, Alonzo napisał(a): Jak dla mnie K. George - ok oferta, natomiast GG Jacksonowi nikt nie złożył bo wszyscy wiedzieli, że byś wyrównał;) Nie wiem jakie były motywacje innych, fakt jest, że nikt nie złożył. Czy to zmienia jego chęć podpisania? Nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Dzięki tym kontraktom minimalnym w IV turze + rzucaniu komu się jaki wyjątek po III turze uchował - zrobiła nam się w BeGM naprawdę fajna IV tura już kolejny sezon z rzędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września A jeśli chodzi o brak ambicji… W ostatnich czterech sezonach Heat raz zdołali przejść pierwszą rundę PO. Co się stało z ambicją Doncica? Ile jeszcze przeciętniactwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września 1 godzinę temu, 24kobe8 napisał(a): @january nie noooo, gracz mówi "enough". Gra w Lakers od wielu lat jak piszesz, i "Co rok dostaje roczne minimum od LAL" to może warto go wynagrodzić ? Trochę żerowanie na braku innych ofert i wykorzystywanie gracza. Cały powyższy wpis to raczej powód do wstydu. Nawet GM nie dał 1+1 tylko samo minimum, a to wieloletni zawodnik i MISTRZ z Lakers nie może dostać choćby 8/1+1 i ciupie za minima od wielu lat No ale gra u boku wielkiej trójki, no tak... ENOUGH Ty chcesz wyrwać do ekipy, ktora jeszcze nic nie osiągnęła Paytona grającego od 3.5 roku w Lakers rzucając mu minimum vs moje minimum. Serio, tu trzeba coś pisac:)? Przecież to jest częste w NBA, że tacy gracze co rok podpisują roczne minimum - maja pewność braku bycia wymienionym, a dzieki temu klubowi w salary nalicza sie mniej. GP2 się nie opłaca Twoja oferta pod żadnym względem przecież (sama przeprowadzka to dodatkowe koszty i niedogodności), ja bym tu ostro walczył nawet jakby Twoja oferta nie była minimalna tylko większa. Payton i w RL się dogadał w GSW na minimum i spokojnie czrka sobie z podpisem na rozwiązanie RFA Kumingi, a tu u nas jest dłużej w moich Lakers niż w Warriors w RL. Tekst, że to Lakers mieli dać więcej niż inne teamy to jakieś wtf jednak No nie ma tu żadnego argumentu za Hawks, bo wyrywać takich zakorzenionych w danym teamie graczy ofertą minimum vs minimum to się u nas najmocniejszym zespołom w historii begm nie udawało, a co dopiero (z całym szacunkiem) naszym Hawks, którzy jeszcze absolutnie nic, nawet playinow nie osiągnęli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Nigdzie nie użyłem stwierdzenia, ze ma wybrać Hawks w swoim komentarzu. Nawet rozumiem, ze wybierze Lakers ale nie znowu za minimum. Niech dostanie cos godnego, a nie, ze GM sie chełpi ze chlop wygrał 2 mistrzostwa z klubem, juz X lat w zespole i daje mu co rok minimum tylko o to mi chodzi. Daj mu cos godnego i mimo, ze nie moge to zagłosuje za Lakers. To, ze złożyłem oferte nie ma nic do tego, nawet o tym nie wspominałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września (edytowane) @człowiek...morza jesteś zwycięzca w kategorii kto zrobi najbardziej pojebane protekcje: 3. Kevon Looney 9.184/1+PO (mid-level) 4. Jaxon Hayes - min vet/1+PO (jeżeli nie podpiszę łącznie 1 oraz 3) 5. Luke Kennard 9.184/1+PO (mid-level) (jeżeli nie podpisze 3 albo łącznie 1 i 4) 6. Guerschon Yabusele 9.184/1+PO (mid-level) (jeżeli nie podpisze 3 albo 5 albo łącznie 1 i 4) 7. Bruce Brown min vet/1+PO (jeżeli nie podpiszę łącznie 1 i 3 albo łącznie 3 i 4 albo łącznie 1 i 5 albo łącznie 4 i 5 albo łącznie 1 i 6 albo łącznie 4 i 6) 8. Chris Boucher - vet/1 min (jezeli nie podpisze łącznie 1,2,4,7) A mógłbys to teraz rozpisać po polsku? Przykładowo: Yabusele podpisujesz jeżeli nie podpiszesz kogokolwiek z grupy - Duncan Robinson/J. Hayes, Looney i Kennard, czy też jak podpiszesz Looneya to nie podpisujesz Kennarda i jak to się ma do Duncan/Hayes? Translejt mnie to bo dla mnie to niejednoznaczne. Rozumiem że jak podpisujesz X to nie podpisujesz Y - tak? Edytowane 12 Września przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września 5 minut temu, Alonzo napisał(a): @człowiek...morza jesteś zwycięzca w kategorii kto zrobi najbardziej pojebane protekcje: 3. Kevon Looney 9.184/1+PO (mid-level) 4. Jaxon Hayes - min vet/1+PO (jeżeli nie podpiszę łącznie 1 oraz 3) 5. Luke Kennard 9.184/1+PO (mid-level) (jeżeli nie podpisze 3 albo łącznie 1 i 4) 6. Guerschon Yabusele 9.184/1+PO (mid-level) (jeżeli nie podpisze 3 albo 5 albo łącznie 1 i 4) 7. Bruce Brown min vet/1+PO (jeżeli nie podpiszę łącznie 1 i 3 albo łącznie 3 i 4 albo łącznie 1 i 5 albo łącznie 4 i 5 albo łącznie 1 i 6 albo łącznie 4 i 6) 8. Chris Boucher - vet/1 min (jezeli nie podpisze łącznie 1,2,4,7) A mógłbys to teraz rozpisać po polsku? Przykładowo: Yabusele podpisujesz jeżeli nie podpiszesz kogokolwiek z grupy - Duncan Robinson/J. Hayes, Looney i Kennard, czy też jak podpiszesz Looneya to nie podpisujesz Kennarda i jak to się ma do Duncan/Hayes? Translejt mnie to bo dla mnie to niejednoznaczne. Rozumiem że jak podpisujesz X to nie podpisujesz Y - tak? mialeś logikę na studiach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Teraz, człowiek...morza napisał(a): mialeś logikę na studiach? To lub jest niejednoznaczne i musze liczyć slary żeby Twoje pi****lenie miało sens - a nie o to chodzi. Odpowiesz mi czy mam głosować przy wszystkich ofertach Knicks na NIE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września (edytowane) 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): To lub jest niejednoznaczne i musze liczyć slary żeby Twoje pi****lenie miało sens - a nie o to chodzi. Odpowiesz mi czy mam głosować przy wszystkich ofertach Knicks na NIE? ja twojego pytania nie rozumiem szczerze mowaic - " Yabusele podpisujesz jeżeli nie podpiszesz kogokolwiek z grupy - Duncan Robinson/J. Hayes, Looney i Kennard, czy też jak podpiszesz Looneya to nie podpisujesz Kennarda i jak to się ma do Duncan/Hayes? " ale odpowiadajac i powielajac to co napisalem wczesniej yabusele podpisuje, jeżeli nie podpisalem looneya albo kennarda, a także jeżeli nie podpisałem robinsona i hayes'a razem (czyli ich dwoch jednoczesnie. jezeli podpsize jednego z tej dwojki, to yabusele takze podpisuje. no chyba, ze podpisalem looneya lub kennarda, to wtedy nie) Edytowane 12 Września przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Teraz, człowiek...morza napisał(a): ja twojego pytania nie rozumiem szczerze mowaic - " Yabusele podpisujesz jeżeli nie podpiszesz kogokolwiek z grupy - Duncan Robinson/J. Hayes, Looney i Kennard, czy też jak podpiszesz Looneya to nie podpisujesz Kennarda i jak to się ma do Duncan/Hayes? " Ostatni raz- odpowiesz czy nie? Twoje numerki przełożyłem na nazwiska więc jak Ty tego nie rozumiesz, to kto qurwa ma to rozumieć co poeta miał na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi