bogans2 Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 A co to za umowa Lakers za Clarka i 300k gwarantowane za pierwszy rok? Dopiero była dyskusja na temat Lonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 3 minuty temu, bogans2 napisał(a): A co to za umowa Lakers za Clarka i 300k gwarantowane za pierwszy rok? Dopiero była dyskusja na temat Lonzo Można dawać umowy częściowo gwarantowane u nas, ale dopiero w ostatnich tutach FA. ja tak podpisałem rok temu Jamala Caina, a 3 lata temu Caleba Martina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 @ozzy110 potrzebujemy Ciebie, żebyś w łikend IV turę FA uzupełnił, bo robi się chaos z umowami!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 3 godziny temu, Alonzo napisał(a): Można dawać umowy częściowo gwarantowane u nas, ale dopiero w ostatnich tutach FA. ja tak podpisałem rok temu Jamala Caina, a 3 lata temu Caleba Martina. A do kiedy LAL ma podjac decyzje w sprawie Clarka? Skoro pierwszy rok nie jest gwarantowany to musi byc jakis termin zaplaty za ten rok Jest to gdzies w regulaminie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 12 minut temu, bogans2 napisał(a): A do kiedy LAL ma podjac decyzje w sprawie Clarka? Skoro pierwszy rok nie jest gwarantowany to musi byc jakis termin zaplaty za ten rok Jest to gdzies w regulaminie? Tak, okienko na Wymiany pomiędzy 1 a 2 trymestrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 8 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): grałby w Lakers za minimum, to by był top150 Nah, ranking graczy przecież robiłem przed FA. Jasne, że każdy patrzy przez różowe okulary na swoich - jest to naturalne, skoro ich właśnie wybieramy w drafcie/ uderzamy na FA/ ściągamy ich w wymianach, ale starałem się uwzględniać rankingi inne i nie ma chyba jakichś straszliwych kontrowersji z moimi zawodnikami. Ale owszem przy PR druzyn, który niebawem zacznę będę też uwzględniał u swoich Lakers własne różowe okulary:) 8 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): Potencjalne spore minuty w contenderze, co daje zawsze kopa do narracji. Tylko to czasem jest obosieczny miecz. Imo Achiuwa jest negatywnym tweenerem i było to widać na dużej dawce. A Knicks go prędzej czy później przehandlują, bo i tak wg mnie szukać będą centra po odejściu pięknego Hartensteina. Ale zobaczymy:) Na chwilę obecną masz win-win. Albo się mylisz i Pacers naprawdę mocno wygrali końcówkę FA, albo masz rację i będziesz mógł się chwalić jak to przewidziałeś rozwój nagły Achiuwy z kasztana w pięknego łabędzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Ile wynosi QO dla Tre Jonesa?? 11mln tak jak w arkuszu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 4 minuty temu, bogans2 napisał(a): Ile wynosi QO dla Tre Jonesa?? 11mln tak jak w arkuszu?? To co jest w arkuszu to nie jest QO, tylko cap hold. QO nie mam pojęcia ile ale pewnie z 4-5-6mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Teraz, RonnieArtestics napisał(a): To co jest w arkuszu to nie jest QO, tylko cap hold. QO nie mam pojęcia ile ale pewnie z 4-5-6mln No, ale warto byłoby wiedzieć i wtedy można glosowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 (edytowane) 1 minutę temu, bogans2 napisał(a): No, ale warto byłoby wiedzieć i wtedy można glosowac obecna rada jest z kartonu, co poradzisz ozzy zaginął i nie potrafią nawet wklepać umów z IV tury sami. Edytowane 21 Września 2024 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 (edytowane) Chyba około 5.7mln bo dla picku nr 30 w drafcie mnożymy jego czwarty rok X 150% a miał chyba 3 845 083 mln Edytowane 21 Września 2024 przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 Przecież Tre bierze QO. Nad czym dumać? 11 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): obecna rada jest z kartonu, co poradzisz ozzy zaginął i nie potrafią nawet wklepać umów z IV tury sami. Zrób lepsza Radę idąc do nowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 11 godzin temu, bogans2 napisał(a): Chyba około 5.7mln bo dla picku nr 30 w drafcie mnożymy jego czwarty rok X 150% a miał chyba 3 845 083 mln Słusznie. U nas był #30 pickiem z I rundy, a nie 2nd rounderem. Masz całkowitą rację co do QO Tre Jonesa - wynosi ona - 5 767 624 $ Wpiszę tą kwotę do Szablonu przy QO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Wszystkie zespoły mają minimalnie 14 zawodników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 4 minuty temu, LONGER01 napisał(a): Wszystkie zespoły mają minimalnie 14 zawodników? Nie, część ma 13 lub jeszcze mniej. Kluby mają jeszcze kilka tygodni, ale jbc Rada uzupełni składy do 13 graczy tam gdzie będzie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 6 godzin temu, Tecu napisał(a): Suns podpisują na 2wc swoich 2nd rounderów K. George D. Jones O. Ighodaro Dla Ighodaro Tecu nie ma miejsca, bo masz GG Jacksona i musiałbyś coś z nim zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 3 godziny temu, Alonzo napisał(a): Dla Ighodaro Tecu nie ma miejsca, bo masz GG Jacksona i musiałbyś coś z nim zrobić. Racja, mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Giannisa mi nie dacie latem z FA chociaż powinniście co nie:p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 33 minuty temu, january napisał(a): Giannisa mi nie dacie latem z FA chociaż powinniście co nie:p? jak ktos zaglosuje za extension to bedzie kpina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 1 godzinę temu, january napisał(a): Giannisa mi nie dacie latem z FA chociaż powinniście co nie:p? Za darmo na pewno nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi