kuba2419 Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 5 minut temu, january napisał(a): Bubel w regulaminie wg mnie Ale miejsce na Bane'a już zrobiłeś, więc piłeczka po stronie @Tecu tu. Tylko uważaj Kuba, bo brak Ci miejsca na OG jeszcze mimo oddania Warrena Tak wiem. To teraz Tecu ile ma czasu? Do północy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 @january Z Regulaminu: 2.7: Zawodnicy, którzy są na minimum można brać bez wysyłania czegokolwiek w drugą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 7 minut temu, kuba2419 napisał(a): Tak wiem. To teraz Tecu ile ma czasu? Do północy? Nie. Co najmniej 24h od ogłoszenia wyników tury. Ewentualnie od zrobienia cap space. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Godzinę temu, Alonzo napisał(a): @january Z Regulaminu: 2.7: Zawodnicy, którzy są na minimum można brać bez wysyłania czegokolwiek w drugą stronę. Rozumiem @january że minimum to minimum - bez względu na to, czy to jednoroczny czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 2 godziny temu, Alonzo napisał(a): A jak jest u nas z kontraktami minimalnymi idącymi w wymianach? Tylko jednoroczne traktujemy jako Zero, czy np taki Lofton, tóry podpisał 3-letni min. też może iść jako Zero? Tylko jednoroczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 To @ignazz liczymy na maxa 2+1 PO od Ciebie dla LaMelo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 @ozzy110 tylko 9mln więcej Ashigaru dał od ciebie i rezygnujesz z avdiji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Teraz, RonnieArtestics napisał(a): @ozzy110 tylko 9mln więcej Ashigaru dał od ciebie i rezygnujesz z avdiji ? 29 mln za chlopa wartego z 14. Jak dla mnie sluszna decyzja, srogie przeplacenie to jest. Plus Pistons chyba HC maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Teraz, Reikai napisał(a): 29 mln za chlopa wartego z 14. Jak dla mnie sluszna decyzja, srogie przeplacenie to jest. Plus Pistons chyba HC maja. Wiadomo ze przepłacanie ale sam zaproponował niewiele mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): Wiadomo ze przepłacanie ale sam zaproponował niewiele mniej. Ja nie wiem co planowal Ozzy, ale realnie nie bylo go stac na Lauriego I Avdije, po podpisaniu Lauriego jest 10 mln ponizej HC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 5 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Wiadomo ze przepłacanie ale sam zaproponował niewiele mniej. ze swoją ofertą wykombinowałbym zejście poniżej HC. Z ofertą Ashiego nie. A gra bez ani jednego centra mi się nie uśmiecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 To @LeweBiodroSmoka ładny steal. Bardzo niedoceniany grajek z uwagi na rolę i miejsce grania, a nie podlega dyskusji, że jest lepszy od takiego Arona gordona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): To @LeweBiodroSmoka ładny steal. Bardzo niedoceniany grajek z uwagi na rolę i miejsce grania, a nie podlega dyskusji, że jest lepszy od takiego Arona gordona Ale o kim mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 5 minut temu, człowiek...morza napisał(a): To @LeweBiodroSmoka ładny steal. Bardzo niedoceniany grajek z uwagi na rolę i miejsce grania, a nie podlega dyskusji, że jest lepszy od takiego Arona gordona Grant spadł do drugiej tury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Tam @kuba2419 kombinuj, bo jak do północy miejsca na OG nie zrobisz to ban na 1 i 2 rundę FA I bez Anunobyego. W najgorszym przypadku jak wymiany nie ogarniesz to wystarczy stretch Coffeya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 2 minuty temu, january napisał(a): Tam @kuba2419 kombinuj, bo jak do północy miejsca na OG nie zrobisz to ban na 1 i 2 rundę FA I bez Anunobyego. W najgorszym przypadku jak wymiany nie ogarniesz to wystarczy stretch Coffeya. Ogarnę ale bliżej 20tej wrzucę bo na urlopie szybciej nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 3 minuty temu, january napisał(a): Tam @kuba2419 kombinuj, bo jak do północy miejsca na OG nie zrobisz to ban na 1 i 2 rundę FA I bez Anunobyego. W najgorszym przypadku jak wymiany nie ogarniesz to wystarczy stretch Coffeya. Wydawało mi się, że już zrobił. Ile brakuje wg Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Wydawało mi się, że już zrobił. Ile brakuje wg Ciebie? 349k, ozzy dawał znać w temacie 1 tury FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 30 minut temu, LONGER01 napisał(a): Grant spadł do drugiej tury ktoś mi wyjaśni jaki jest sens w takim głosowaniu gdzie 3/4 daje Nuggets na drugim miejscu względem wielkości umów, a Grant odrzuca kontrakt 25+ bo jakaś garstka tak uważa? po cholerę jest ta pierwsza tura skoro nie można grajka z pograniczu top 100 za 100 baniek podpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 24 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 W dniu 23.07.2024 o 08:39, january napisał(a): To @ignazz liczymy na maxa 2+1 PO od Ciebie dla LaMelo:) Odejście OG może nie być takie złe, za dużo mniejsze pieniądze jest Grant do zgarnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi