człowiek...morza Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 3 minuty temu, ozzy110 napisał(a): ogólnie ciekawostka. @kuba2419 zdjęciem cap holdów i wymianą portera stracił pełne MLE strzelam, ze nie wiedzial o tym i caly plan w pizdu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 3 minuty temu, Regis napisał(a): Ale wtedy w realu LeBron też wybrał Lakers, więc jednak jakieś wytłumaczenie dla tej decyzji było. Dziś przejście do Grizzles nie miałoby żadnego odniesienia do real NBA, a jednak na tym realiźmie powinno nam zależeć. Przecież ma: W dniu 7.07.2024 o 16:29, bogans2 napisał(a): Ben Golliver: LeBron James on teaming with Bronny James on the Lakers: “It’s a dream come true.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Ustawka come true. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Ciekawy gdzie był realizm, gdy Butler który w wywiadach głośno mówił o chęci bycia liderem, zgodził się zostać kundlem LeBrona i Currego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Tylko, że to Bronny przyszedł do niego, a nie on do młodego. Wiadomo, że u Nas nie da się już tego odtworzyć 1 do 1, ale nie wierzę, że ktoś realnie rozważa odejście LeBrona z Lakers:) Tzn. ja kibicuję Memphis, bo za kilka lat mam ich kilka picków , a po LeBronie zostanie tam spalona ziemia, ale jednak na FA nie powinniśmy się kierować swoimi interesami. Teraz, MarcusCamby napisał(a): Ciekawy gdzie był realizm, gdy Butler który w wywiadach głośno mówił o chęci bycia liderem, zgodził się zostać kundlem LeBrona i Currego... Też nie było, tym bardziej że został jak śmieć potraktowany kiedy chcieli go oddać do Raptors zdaje się. Ale to nie powód, żeby takich głupich decyzji było coraz więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 (edytowane) 2 minuty temu, Regis napisał(a): Tylko, że to Bronny przyszedł do niego, a nie on do młodego. Wiadomo, że u Nas nie da się już tego odtworzyć 1 do 1, ale nie wierzę, że ktoś realnie rozważa odejście LeBrona z Lakers:) Tzn. ja kibicuję Memphis, bo za kilka lat mam ich kilka picków , a po LeBronie zostanie tam spalona ziemia, ale jednak na FA nie powinniśmy się kierować swoimi interesami. dla mnie rozwiazanie proste. postawic lakers ultimatum, ze maja sciagnac bronnego i dac godna oferte. nie spelni tego zyczenia. powstal konflikt na linii managment lebron w konsekwencji czego lebron odchodzi Edytowane 9 Lipca 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Myślę że dla Lbj stopniowanie marzeń polega na tym że największe to zagrać razem a szkoła to był mniejszy kaprys. Z jednej strony już Jasiek próbował sterroryzować społeczność ( czytaj głosujących) tym opisem że LBJ dzwoni po klubach i namawia na bojkot to teraz mamy dosyć realne zagrożenie że jeżeli GM się postawi to LBJ bez przejścia nie zrealizuje może i marzenia życia. Szkoła to jedno ale zagrać z synem to grubszy kaliber może i obietnicy danej i sobie i synowi. Jeżeli z prostego liceum można było zrobić łzawą opowiastkę wygrywającą ze sportem to tutaj mamy pewną operę mydlaną i wyściskacz łez. Sytuacja jest o tyle ostra że tu nie ma półśrodków gdy przy przegranym LBJ do MEM może polecieć zaraz Giannis. Durant Durantem ale nie zapominajmy że Grek to jest mocniejsza karta dla LBJ. Młodszy niż liderzy lakers. z drugiej strony w la jest samograj. Tylko bez syna. Ja tej opcji przepłacenia Picku za syna nie kupuje. Albo albo. Bez układów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Szkoła to jedno ale zagrać z synem to grubszy kaliber może i obietnicy danej i sobie i synowi. Jeżeli z prostego liceum można było zrobić łzawą opowiastkę wygrywającą ze sportem to tutaj mamy pewną operę mydlaną i wyściskacz łez. W ogóle nie wiem nad czym ta dyskusja.. Gra z synem + Giannis w prime.. - tu nie ma nad czym dyskutować.. A sam chciałem brać Bronniego ze swoim pickiem i dać LeBronowi MLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 @Qcin_69 podbiłbyś ten pick jak co i zadziałał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): dla mnie rozwiazanie proste. postawic lakers ultimatum, ze maja sciagnac bronnego i dac godna oferte. nie spelni tego zyczenia. powstal konflikt na linii managment lebron w konsekwencji czego lebron odchodzi Pewnie najlepsze rozwiązanie, tylko co będzie godną ofertą za kogoś kto pewnie nie załapałby się do ligi, gdyby nie ojciec. I naprawdę myślicie, że w real ktoś nie zaryzykowałby wyboru Bronnego z bieda pickiem w drugiej rundzie, gdyby było realne jego odejście z Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 I było sporo komentarzy żeby jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 (edytowane) 4 minuty temu, Regis napisał(a): Pewnie najlepsze rozwiązanie, tylko co będzie godną ofertą za kogoś kto pewnie nie załapałby się do ligi, gdyby nie ojciec. I naprawdę myślicie, że w real ktoś nie zaryzykowałby wyboru Bronnego z bieda pickiem w drugiej rundzie, gdyby było realne jego odejście z Lakers. a jaka jest cena godna tego, co dostał na tacy parę lat temu, tylko i wyłącznie z uwagi na sytuację pozaboiskową? jednocześnie potem każąc lebronowi poczatkowo przez dlugi czas grac z ingramem i dangelo? wówczas była sytuacja pozaboiskowa, teraz również. mysle, ze nawet jakby tera dał 2 czy 3 dobre picki 1-rundowe to sumarycznie na tym źle nie wyjdzie. a jak nie chce, no to masz scenariusz gotowy ---> konflikt na lini managment gracz tu placisz za cos innego niz boiskowa wartosc bronnego. to oczywista sprawa Edytowane 9 Lipca 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 3 minuty temu, LAF napisał(a): No , ale czy Giannis + ( dowolny gracz z obecnej rotacji rotacji bo tam to byle kogo można wsadzić ) będą lepsi niż Stefan + KD ? Pytanie czy dwa dziadki będą zdrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Teraz, LAF napisał(a): KD w zeszłym RS 75 spotkań a Grek 73 Policzymy za rok. Bo rok starszy Grek a Durant moim zdaniem to spora różnica. Grek w niektórych elementach jeszcze się poprawia a tam to spadek. A i tak zakładam że teraz będzie rekordowy. Spadek rekordowy weteranów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Nikt nie robił. Ale zobaczmy ten sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Północ wybiła. Wklejać? @Reikai @Alonzo @karpik @ozzy110 Sorry jak kogoś z rady pominąłem, skład już mi się miesza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Nikt nie robił. Ale zobaczmy ten sezon A przepraszam. Przyznaję się że się pomyliłem. Ktoś tu na forum robił z niego leszcza tylko nie pamiętam kto. Coś było że można za Zubaca go mieć. Ale kto to był nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Mnie w radzie nie ma, ale dziękuję za wspomnienie. Możesz wklejać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Ogólnie się lubimy przecież tylko dialogi tu czasem kwadratowe. Może to zmylić resztę GM ale to nieprawda jest Jakby grał tu @josephnba to by dopiero szorstko było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Po wklejeniu ofert w ogóle o czym ta dyskusja? Przecież to 70/2 to totalna żenada i powinno się dyskutować nad wiarygodnością organizacji dającej taki szajs LBJowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi