Alonzo Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) 15 minut temu, ozzy110 napisał(a): @Alonzo oferty Pacers z BiAnnuala są nieważne. Reszta jak patrzę jest ok @RonnieArtestics nie można łączyć room mle I BiAnnuala Właśnie ofertę Pacers miałem na myśli. Dobrze, żeby GM wiedział że nie ma BAE przed reofertami. Z MLE nic mi sie w oczy nie rzuciło (tu trochę mnie Bogans zmylił). @ozzy110 chociaż w sumie też nie wiem, czy Memphis korzystając z cap space może później dawać MLE i BAE, bo nie mają żadnych cap holdów uprawniających ich do tych wyjątków. Choć tu może kolejność ruchów klubu ma znaczenie. Sprawdźcie to jak możecie. Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @karpik z ofert Minnesoty które są nieważne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Qcin_69 napisał(a): @karpik z ofert Minnesoty które są nieważne? To zależy czy Mobley i Barlow u nas grali gdzieś w poprzednim sezonie, jeśli grali, to oferty dla nich są poniżej minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 3 minuty temu, karpik napisał(a): To zależy czy Mobley i Barlow u nas grali gdzieś w poprzednim sezonie, jeśli grali, to oferty dla nich są poniżej minimum. Barlow byl 2nd rounderem rok temu na two wayu w Hornets. Mobley nie mam pojecia, ale tez chyba jakis two way. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Isaiah Mobley się na pewno nie łapie. Był wybrany w wężyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 3 minuty temu, LAF napisał(a): Nie był. Sprawdziłem. Ja go nie brałem a jak obejmowałem to był Lindy i Theo Rok temu został wybrany z 44 pickiem w drafcie przez flubera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, Reikai napisał(a): Rok temu został wybrany z 44 pickiem w drafcie przez flubera. W sezonie 22/23 już zadebiutował, co oznacza, że może być stashowany tylko do końca III tury. Oferta w tym momencie jest dla Niego nielegalna, bo prawa do Niego mają Hornets, ale od IV tury jest UFA. Kiedyś co sezon robiłem listę stash playerówdo których trzeba podjąć decyzje, w tym roku przypominał mi o tym @Braveheart22 ale jakoś nie miałem do tego głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Kiedyś co sezon robiłem listę stash playerówdo których trzeba podjąć decyzje, w tym roku przypominał mi o tym @Braveheart22 ale jakoś nie miałem do tego głowy. To była fajna sprawa, zwłaszcza dla nowych GMów, którzy mogą nawet nie wiedzieć kogo mają na stashu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) Godzinę temu, LONGER01 napisał(a): To była fajna sprawa, zwłaszcza dla nowych GMów, którzy mogą nawet nie wiedzieć kogo mają na stashu Zacząłem właśnie wypisywać draft 2022 Nie chce mi się sprawdzać poprzednich lat teraz, ale draft 2022 wygląda tak: MarJon Beauchamp - Nets, drugi rok two-way Kendall Brown - Blazers, drugi rok two-way Kennedy Chandler - Blazers, drugi rok two-way David Roddy - Sixers, na kontrakcie Josh Minott - Sixers, na kontrakcie Gabriele Procida - Celtics, może być dalej stash Trevor Keels - Pelicans, drugi rok two-way Andrew Nembhard - Nets, na kontrakcie Christian Braun - Wolves, drugi rok two-way Jaylin Williams - Nuggets, na kontrakcie Max Christie - Spurs, na kontrakcie Ryan Rollins - Nets, prawo do stash tylko do końca III tury @kolader Christian Koloko - Rockets, prawo do stash tylko do końca III tury @Regis Dominic Barlow - Hornets, prawo do stash tylko do końca III tury @LAF Derean Seabron - Pacers, drugi rok two-way Jean Montero - Hornets, może być dalej stash JD Davidson - Pelicans, drugi rok two-way Vince Williams Jr - Mavs, drugi rok two-way Ismael Kamagate - Sixers, może być dalej stash John Butler - Sixers, drugi rok two-way Peyton Watson - Nuggets, drugi rok two-way Justin Lewis - Pistons, może być dalej stash Aminu Mohammed - Hornets, może być dalej stash Julian Champagnie - Magic, drugi rok two-way Michael Foster Jr - Rockets, prawo do stash tylko do końca III tury @Regis Jabari Walker - Celtics, na kontrakcie Keon Williams - Lakers, drugi rok two-way Khalifa Diop - Clippers, może być dalej stash Matteo Spagnolo - Mavs, może być dalej stash Moussa Diabate, drugi rok two-way Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): Vince Williams Jr - Jazz, prawo do stash tylko do końca III tury @Szulim On jest u mnie na two-way Sherlocku! Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): Matteo Spagnolo - Jazz, może być dalej stash A ten jest na stashu, ale w Mavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Watson jest w Denver @LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, karpik napisał(a): On jest u mnie na two-way Sherlocku! A ten jest na stashu, ale w Mavs. Tak, a Peyton Watson już jest na drugim roku umowy two-way w Nuggets. Poprawiłem Watsona, Williamsa i Spagnolo, chociaż ten ostatni to bez znaczenia w tym momencie dla rozrywki @karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @MarcusCamby U mnie na pewno RaiQuan Gray jest stashem, który zagrał w sezonie 22/23 i trzeba podjąć decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Reoferty Miami na Nanca, Valanciunasa i Caruso są niezgodne z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Reoferty Miami na Nanca, Valanciunasa i Caruso są niezgodne z regulaminem. To prawda... Właśnie strzeliłem se facepalma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 5 minut temu, karpik napisał(a): To prawda... Właśnie strzeliłem se facepalma... Przy okazji, co jeżeli Memphis wygrają zarówno Westbrooka jak i Clarksona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Przy okazji, co jeżeli Memphis wygrają zarówno Westbrooka jak i Clarksona? Podpisuję obu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Teraz, kuba2419 napisał(a): Podpisuję obu? Westbrooka z cap space a Clarksona z MLE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Westbrooka z cap space a Clarksona z MLE? No tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 6 minut temu, kuba2419 napisał(a): No tak Wczoraj Ci tłumaczyłem, że to niemożliwe Jak Grizzlies wygrają obu to nie podpisują nikogo plus ban na następną turę - tak (chyba) stoi w regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi