ignazz Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Może policzył głosy spółdzielni i sprawa jest prosta? Teraz, Qcin_69 napisał(a): i pisze to ktoś komu oferty od początku gry rozpisywał inny GM? serio? Ja przynajmniej w swoich biorę udział xd Mieć księgowego to jedna sprawa a przełożonego GM to inna. I nieładnie wykorzystywać informacje poufne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 14 minut temu, ignazz napisał(a): Może policzył głosy spółdzielni i sprawa jest prosta? Mieć księgowego to jedna sprawa a przełożonego GM to inna. I nieładnie wykorzystywać informacje poufne. ja nie mam ani księgowego, ani przełożonego GMa, Super Duet Ma_Q69 to coś czego na tym forum ludzie nie znają. To Wielkie Przymierze przeciwko Hipokryzji i Dyletanctwu. Sojusz i Pakt, Arka i Noe. To Minnesota Wzór i Ideał dla wielkich GMow, oraz Wróg i Ideał dla małych GMow. Jesteśmy Drużyna w świecie gdzie każdy pierwszy do medali i oklasków, a nikt nie potrafi posypać głowy popiołem. Wtedy pojawiamy się my. Wybrańcy Elit, Ulubieńcy Tłumów, Zdobywcy Tytułów. i elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Ok. Jesteś minetka a Mac wilkiem. Kumam. Ten tekst o sypaniu głowy popiołem to próba włączenia Kings w strefę wpływów? W sumie racja. Mac jako Noe zbudował Arkę a Ty pływasz po prostu. „Tytułów”. Dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 9 minut temu, ignazz napisał(a): Ok. Jesteś minetka a Mac wilkiem. Kumam. Ten tekst o sypaniu głowy popiołem to próba włączenia Kings w strefę wpływów? W sumie racja. Mac jako Noe zbudował Arkę a Ty pływasz po prostu. „Tytułów”. Dobre. widzę ze razem z kilogramami straciłeś niego poczucia humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Droczę się tylko z najlepszymi tej gry. Marcusa bym tak nie zaczepiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 3 godziny temu, Qcin_69 napisał(a): ja nie mam ani księgowego, ani przełożonego GMa, Super Duet Ma_Q69 to coś czego na tym forum ludzie nie znają. To Wielkie Przymierze przeciwko Hipokryzji i Dyletanctwu. Sojusz i Pakt, Arka i Noe. To Minnesota Wzór i Ideał dla wielkich GMow, oraz Wróg i Ideał dla małych GMow. Jesteśmy Drużyna w świecie gdzie każdy pierwszy do medali i oklasków, a nikt nie potrafi posypać głowy popiołem. Wtedy pojawiamy się my. Wybrańcy Elit, Ulubieńcy Tłumów, Zdobywcy Tytułów. i elo Ziom ale oboje wiemy ze ty zadnego z tych młodziaków nie znasz, nigdy na oczy nie widziałeś, wiec jaki był TWÓJ udział ? „Mac kogo wybieramy?” To jest ten twój udział ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Kyle Anderson jako miodzio fit do Sabonisa? Brzmi awesome! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 33 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Ziom ale oboje wiemy ze ty zadnego z tych młodziaków nie znasz, nigdy na oczy nie widziałeś, wiec jaki był TWÓJ udział ? „Mac kogo wybieramy?” To jest ten twój udział ? bzdura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 33 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Kyle Anderson jako miodzio fit do Sabonisa? Brzmi awesome! oferta dla Slow-Mo będzie poprawiona, ta była jedynie poglądowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 (edytowane) Czy oferta dla Bagleya Rockets jest prawidłowa? Dali mu 5 mln prawdopodobnie z non birda, ale moim zdaniem nie mieli takiej możliwości z poprzedniego kontraktu. I daj znać @Szulim jak wyślesz kontroferty Edytowane 25 Sierpnia 2023 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 22 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): I daj znać @Szulim jak wyślesz kontroferty nie wysyłam - jeśli bym to zrobił to bym zaznaczył to od razu jeśli będę wysyłał reoferty to też zaznaczę to od razu po wrzuceniu kontr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Szulim napisał(a): nie wysyłam - jeśli bym to zrobił to bym zaznaczył to od razu jeśli będę wysyłał reoferty to też zaznaczę to od razu po wrzuceniu kontr Ok, to niech ktoś potwierdzi że oferta dla Bagleya jest nieprawidłowa i nie może zostać zmieniona w reofertach, bo to jedyna oferta tury i dość ważna kwestia w kontekście kontrofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 @karpik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Oferta Lakers dla Coby White też chyba nielegalna. Był zapis, że RFA muszą dostać kontrakt co najmniej na gwarantowane trzy lata. Już pomijam kwestie rozpisania kontraktu rok po roku, tego akurat zwolennikiem nigdy nie byłem i mam nadzieję zostało zniesione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 7 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Oferta Lakers dla Coby White też chyba nielegalna. Był zapis, że RFA muszą dostać kontrakt co najmniej na gwarantowane trzy lata. Już pomijam kwestie rozpisania kontraktu rok po roku, tego akurat zwolennikiem nigdy nie byłem i mam nadzieję zostało zniesione. tego rozpisania już nie pilnujemy od poprzedniego offseason i uważam, że to dobra zmiana - i tak potem Ozzy ściga wszystkich o rozpisanie co do ilości lat RFA - nie było nic ani starym ani w nowym Regulaminie - może to wynikało z CBA? zaraz spróbuje coś poszukać @MarcusCamby oferta lakers jest legalna dla Coby White cyt, z CBA: The offer sheet must be for at least two seasons (not including option years) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): Oferta Lakers dla Coby White też chyba nielegalna. Był zapis, że RFA muszą dostać kontrakt co najmniej na gwarantowane trzy lata. Już pomijam kwestie rozpisania kontraktu rok po roku, tego akurat zwolennikiem nigdy nie byłem i mam nadzieję zostało zniesione. Coby nie jest RFA. @MMM2121 nie zrzucił cap holdów pod Huntera, więc sam zrobiłem miejsce i nie ważne. w jakiej kombinacji Coby i tak musiał spaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Bagley chyba nielegalny, Coby ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 (edytowane) Oferty Sixers, Knicks, Clippers i Kings dla Aldamy są nielegalne (minimum 2 lata bez opcji dla RFA). No i oferta Pels dla Holidaya nie zawiera żadnej kwoty, więc też wygląda na złą. Extensions Nuggets - Watson i Williams też do wywalenia - nie kwalifikują się. Edytowane 26 Sierpnia 2023 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 10 minut temu, karpik napisał(a): No i oferta Pels dla Holidaya nie zawiera żadnej kwoty, więc też wygląda na złą. Ja rozumiem, że też składasz ofertę dla Aarona, ale jest napisane że minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 8 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Ja rozumiem, że też składasz ofertę dla Aarona, ale jest napisane że minimum. W moim internecie jest tylko "Aaron Holiday 1+1 PO" Moja oferta nie ma tu nic do rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi