MarcusCamby Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): musieli oddac, byłby trade request. To twoje zdanie. Mam inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 No ja się waham tu jeszcze, u mnie Bucks żadnego bana nie maja, bez przesady, takie wymiany dzieją się po rozmowie z graczem który sam miał chyba dość gry tam. Ale to PO słuszny punkt, z tym że wyobrażam sobie Zubaca w Hornets jako mentora trójki mlodych z draftu. Takie rzeczy w NBA dzieją się normalnie. Z drugiej strony, Bucks sporo zespół lepszy o wiele. Zobaczymy jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 14 minut temu, Reikai napisał(a): Ale to PO słuszny punkt, z tym że wyobrażam sobie Zubaca w Hornets jako mentora trójki mlodych z draftu. to ja tam wole mentorowad edwardsowi i sochanowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 18 minut temu, człowiek...morza napisał(a): to ja tam wole mentorowad edwardsowi i sochanowi Tyz tru, choć Sochan chyba na wylocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 58 minut temu, człowiek...morza napisał(a): @Qcin_69 @MarcusCamby @Sylvinho. @Reikai @LeweBiodroSmoka @Pablo81 nie moje rybki, ale mam wrazenie ze to efekt domina. te głosy na zubaca do zmiany. serio hornets nad bucks? 2 mln wiecej w sumie w kontrakcie jest warte więcej niz PO w ostatnim roku i chociaz o cos walczacy team `(bucks w przeciwienstwie do tankera hornets)? @Reikai przy portisie brakuje glosu na heat przypomnij się jutro, dzisiaj jem bagietkę z orlenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 6 minut temu, LAF napisał(a): Co jest @człowiek...morza , boisz się , że nie wejdziesz do Play-In gdy Chorwat do mnie przyjdzie ? Spokojnie wejdziesz … narazie top3 synek na wschodzie w przyszlym sezonie. zapisz sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 8 godzin temu, człowiek...morza napisał(a): top3 synek na wschodzie w przyszlym sezonie. zapisz sobie. To musisz chyba jeszcze Paula George se ściągnąć, on coś gadał, że to jego sezon i trza sobie zapisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): To musisz chyba jeszcze Paula George se ściągnąć, on coś gadał, że to jego sezon i trza sobie zapisać. nie stać go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 57 minut temu, january napisał(a): Naprawdę nie rozumiem (albo co gorsza właśnie rozumiem, patrząc kto głosuje na nie) odrzucania oferty extension przez Reavesa. Już ma 25 lat, a ledwie 2 mln$ zarobione w karierze. W RL podpisał 53,8/3+1, tu dostaje extension aż o 25% wyższe - 67,2/3+1. Chyba już zapomnieliście, że macie głosować jako agent gracza, a nie pod swoje interesy. Bo według tej logiki to Austin powinien w RL wziąć QO i czekać, że może, może za rok dostanie na FA więcej. Zdradzę sekret - nie zrobił tego, tylko podpisał umowę, wrzucając na IG Laker for life. A czy u nas może dostać większa umowę niż w RL? Pytam serio, bo jeżeli tak to odrzucenie na tym etapie jest właśnie zasadne z punktu widzenia gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Godzinę temu, january napisał(a): Naprawdę nie rozumiem (albo co gorsza właśnie rozumiem, patrząc kto głosuje na nie) odrzucania oferty extension przez Reavesa. Już ma 25 lat, a ledwie 2 mln$ zarobione w karierze. W RL podpisał 53,8/3+1, tu dostaje extension aż o 25% wyższe - 67,2/3+1. Chyba już zapomnieliście, że macie głosować jako agent gracza, a nie pod swoje interesy. Bo według tej logiki to Austin powinien w RL wziąć QO i czekać, że może, może za rok dostanie na FA więcej. Zdradzę sekret - nie zrobił tego, tylko podpisał umowę, wrzucając na IG Laker for life. Jeszcze nie zauważyłeś że tutaj gracze są bardziej zachłanni na $$$ niż w realu i woła odrzucać oferty przedłużen 24/4 aby dostać po roku 9/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 U nas kontrakt Reavesa wchodziłby rok później niż w realu, a to tez ważny factor przy rosnącym salary. Reaves zna tez na pewno historie Russella i Claxtona, nie chce skończyć jak oni tylko za rok wchodzi na rynek fa, proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): U nas kontrakt Reavesa wchodziłby rok później niż w realu, a to tez ważny factor przy rosnącym salary. Reaves zna tez na pewno historie Russella i Claxtona, nie chce skończyć jak oni tylko za rok wchodzi na rynek fa, proste. Mimo to nie widzę go nigdzie indziej niż w LA, chłopak ma jasny cel, zostania w LAL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a): U nas kontrakt Reavesa wchodziłby rok później niż w realu, a to tez ważny factor przy rosnącym salary. Reaves zna tez na pewno historie Russella i Claxtona, nie chce skończyć jak oni tylko za rok wchodzi na rynek fa, proste. Albo dinwiddiego. Paytona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Harris serio bierze 16mln na 4 lata? Za dwa lata MLE bedzie tyle wynosic. Jeden z bardziej uznanych FA w tej rundzie a jeden z gorszych kontraktow. Po drugie ciekawe czego PHX tak latwo go odpuscilo bo za takie pieniadze to bedzie jeden z lepszych podpisow calego FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 (edytowane) 41 minut temu, bogans2 napisał(a): Harris serio bierze 16mln na 4 lata? Za dwa lata MLE bedzie tyle wynosic. Jeden z bardziej uznanych FA w tej rundzie a jeden z gorszych kontraktow. Po drugie ciekawe czego PHX tak latwo go odpuscilo bo za takie pieniadze to bedzie jeden z lepszych podpisow calego FA Ja dałem mu po 18,7 mln średnio, na 3 lata, wiec masz przecież opcje innego wyboru ;] Edytowane 12 Sierpnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 (edytowane) W dniu 12.08.2023 o 00:05, Reikai napisał(a): Tyz tru, choć Sochan chyba na wylocie? Nope. —————— Poetl @ozzy110 zubac @LAF dray @bogans2 bobby @evitacre to naprawdę jest AŻ TAK Proste skoro sami mi pisaliście ze 99% keszyk decyduje nad czym dywagować. Portis zostawiajacy 24 banki i wybierający 50 zamiast 74 tylko na forum możliwe. Edytowane 14 Sierpnia 2023 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 @LeweBiodroSmoka Spójrz na umowę Hardena w arkuszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 9 minut temu, MarcusCamby napisał(a): @LeweBiodroSmoka Spójrz na umowę Hardena w arkuszu a no tak, zapomniałem o tym, że dostał przed chwilą takie extension w takim razie szczerze Ci współczuje, bo jak dla mnie to wygląda na to, że typkowi się grać za bardzo nie chce zwłaszcza patrząc tak z profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 @RonnieArtestics Mi to nawet na rękę, że się nie dogadali. Brak kontraktu to większa motywacja dla Hardena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): @RonnieArtestics Mi to nawet na rękę, że się nie dogadali. Brak kontraktu to większa motywacja dla Hardena w sensie, to, że powiedział, że nie chce grać dla obecnego pradocodawcy jest dla Ciebie korzystne? gość drastycznie obniżył swoją wartość, a Morey może go teraz trzymać ile zechce jeśli nie dostanie dobrej oferty... a jej już nie dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi