Reikai Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Teraz, LAF napisał(a): Nie No nie róbmy jaj. To Ja usuwam te PO i tyle. Niech wypowie sie ktos bardziej doswiadczony, ale pamietam rok temu sytuacje ze zjebana pierwsza oferta, przez co nie mozna bylo poprawic reoferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Reikai napisał(a): @LAF bez kontry po niewaznej ofercie dla Zubaca? Według mnie oferta jest ważna. Nie ma wymogu przy UFA podawania rozkładu umowy i jest to do ustalania po ewentualnym podpisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Jakby co robie szablon, takze nikt nie musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 (edytowane) z takich sytuacji stykowych to ciekawe co zrobi @ernie9005 z C.Johnsonem. Magic ostatecznie z najlepsza oferta dla Quickleya. dziwne. Hunter fajnie przeplacony. gratuluje zlych decyzji. czy 2 mln wiecej rocznie to wystarczajacy argument dla zubaca by opuscic s5 heat? najwiekszy steal to chyba vucevic. ogolnie murray/bane/jjj/vucevic fajnie uzupelniajacy sie core. dobra robota zarządu tymczasowego. jeszcze giddey by tu miodzio wjechał. Edytowane 9 Sierpnia 2023 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 10 minut temu, człowiek...morza napisał(a): najwiekszy steal to chyba vucevic. ogolnie murray/bane/jjj/vucevic fajnie uzupelniajacy sie core. dobra robota zarządu tymczasowego. jeszcze giddey by tu miodzio wjechał. Czy ty właśnie pochwaliłeś samego siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Teraz, ozzy110 napisał(a): Czy ty właśnie pochwaliłeś samego siebie? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Teraz, człowiek...morza napisał(a): xd Pytam bo nie wiem czy te oferty są od rady czy od @FatBaller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Teraz, ozzy110 napisał(a): Pytam bo nie wiem czy te oferty są od rady czy od @FatBaller rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 10 mln na całej umowie to raczej wystarczający argument na opuszczenie Miami. Pytanie czy odpuści 2 mln na całej umowie idąc do Bucks czy może uwierzy w projekt Hornets i zaryzykuje dla bonusu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Bobby Portis z 8 ofertami Szablon gotowy, jak gdzieś się machnąłem to krzyczcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Poeltl mega drogo Cię wyszedł @ozzy110, 14mln więcej niż w realu + picki + gracze z rotacji contenderów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 4 minuty temu, LONGER01 napisał(a): Poeltl mega drogo Cię wyszedł @ozzy110, 14mln więcej niż w realu + picki + gracze z rotacji contenderów Niestety kula śnieżna po wyborze Wizards przez Wigginsa. Dogadaliśmy się z @ernie9005 a nie chciałem łamać wymiany po ofertach. Gdyby nie Wiggins to pewnie zmieściłbym się w 80 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 @Reikai brakuje w szablonie opcji "odrzuca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 A też trochę bałem się o zdrowie Adamsa na przyszły sezon czy nie będzie powtórki. Bez Ja Jakob jest pomocą w ataku no i jest 2 lata młodszy I mam pytanie co uważacie o przedłużeniach dla Avdiji, Trenta i Cartera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 2 minuty temu, LONGER01 napisał(a): @Reikai brakuje w szablonie opcji "odrzuca" Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 8 minut temu, ozzy110 napisał(a): Niestety kula śnieżna po wyborze Wizards przez Wigginsa. Dogadaliśmy się z @ernie9005 a nie chciałem łamać wymiany po ofertach. Gdyby nie Wiggins to pewnie zmieściłbym się w 80 mln a co mial wiggins z tym wspolnego 7 minut temu, ozzy110 napisał(a): A też trochę bałem się o zdrowie Adamsa na przyszły sezon czy nie będzie powtórki. Bez Ja Jakob jest pomocą w ataku no i jest 2 lata młodszy I mam pytanie co uważacie o przedłużeniach dla Avdiji, Trenta i Cartera avidja zdecydowanie za malo. trent chyba ok. carterowi powinienes uwzględnic wzgledem reala podwyzke salary za rok 10 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): a co mial wiggins z tym wspolnego No to, że Bucks nie mieliby kasy na niego 5 minut temu, człowiek...morza napisał(a): avidja zdecydowanie za malo. trent chyba ok. No czaję. Rzuciłem po prostu to samo co karpik dla Herba. 6 minut temu, człowiek...morza napisał(a): carterowi powinienes uwzględnic wzgledem reala podwyzke salary za rok 10 % dostał więcej niż te 10% od umowy z RL. On w Bulls w tym roku zarabia $6,190,476 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Teraz, ozzy110 napisał(a): dostał więcej niż te 10% od umowy z RL. On w Bulls w tym roku zarabia $6,190,476 a to wtedy ok sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Bux mieliby kasę na Wigginsa, tylko nie wygrali go w głosowaniu Także rzuciłeś srogie hajsy za Poetla @ozzy110 choć to bardziej perspektywiczny gracz niż Adams w tym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 U Tobiasa Harrisa w szablonie brak jest oferty Houston . Josh Hart z bardzo mocną ofertą od Wizards, ciężko mi nawet przekonywać że zarabiając do tej pory stosunkowo niewiele zrezygnuje z dobrej kasy. Niemniej głos od @Qcin_69 stawiający na drugim miejscu Pacers przy podobnej ofercie (0.5 mln rocznie różnicy), gdzie u mnie gra od wielu lat i ma dużo mocniejszą ekipę to nieporozumienie i świadczy albo o braku zagłębienia się w temat albo o kompletnym braku zrozumienia reguł rządzących ligą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi