MarcusCamby Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): @MarcusCamby moja oferta dla Bridgesa jest ważna, dałem PO. A nic nie pisałem o Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 kilka klubów chciało mu dać s5 rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Oferta Raptors dla Okongwu 52/4=13mln na sezon chyba jest nieważna skoro w 2turze oferty są od min 14mln? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 24 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Oferta Raptors dla Okongwu 52/4=13mln na sezon chyba jest nieważna skoro w 2turze oferty są od min 14mln? Ale to jest extension Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Ricky Rubio zawiesza karierę szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 @Szulim dawaj już te kontroferty bo chłopaka się nudzi i zaczynają spamować gdzie popadnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 A najlepiej dajcie już 3 ture, bo biedaki nie mają 14 mln + na wydatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 14 minut temu, człowiek...morza napisał(a): Kot, z wielkim bolem serca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Kiedy kontroferty. 2 godz gadania w innych tematach i nie bylo czasu tego skleic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 4 minuty temu, bogans2 napisał(a): Kiedy kontroferty. 2 godz gadania w innych tematach i nie bylo czasu tego skleic? easy, człowiek musi ogarnąć się po imprezie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Czym sa oferty Thunder dla Portisa i Harrisa, bo nie ma kwot? W ogole te umowy Portisa to chyba na podstawie tego, ze dostal powolanie do kadry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Czym sa oferty Thunder dla Portisa i Harrisa, bo nie ma kwot? W ogole te umowy Portisa to chyba na podstawie tego, ze dostal powolanie do kadry? Priorytety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 W takim razie Dinnwidie chyba zapomni o akcji z Suns po tej ofercie od Thunder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 harris i portis już mieli oferty - to tylko kontry doszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 @Szulim u mnie podpisuję 1 z 4, zapomniałem dopisać na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 @Szulim nie wrzuciłeś moich kontr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): @Szulim nie wrzuciłeś moich kontr Sorry, ucięło mi przy kopiowaniu - zaraz edytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 @LAF bez kontry po niewaznej ofercie dla Zubaca? Quickley oferta od Thunder zalatwil sobie wyzszy kontrakt od Magic tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Ewentualnie, olanie tematu i szukanie spisku jak to modne ostatnio Teraz, LAF napisał(a): Fakt jest nieważna , ale została złożona więc nie mogę kontr a reofertę aby ją naprawić. Skoro jest niewazna, to nie zostala zlozona jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi