człowiek...morza Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 1 minutę temu, LONGER01 napisał(a): , Rada nie wysłała w oferty za Zubaca oraz Portisa, więc Heat zostają z Tillmanem na C. W III turze chyba tylko Valanciunas zostanie do wzięcia a i o niego pewnie będzie walka. Słabo Szczerze nie spodziewałem się ofert na tym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 28 minut temu, ozzy110 napisał(a): Ja za to nie spodziewałem się ofert dla Bridgesa i to na takie kwoty Kwoty spore ale w ogóle zobaczymy czy zostanie podpisany bo jest zazwyczaj jako ostatni do podpisu. Czekamy na kontroferty i reoferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 15 minut temu, fluber napisał(a): Przecież są jeszcze kontry W kontrach rzuca się kwoty zaporowe i przepłacone(patrz Keldon) żeby nie dało się ich przebić. Portis ma cztery oferty a Zubac wysoko na liście u dwóch zespołów, nie wiem ile by musieli Heat rzucić żeby ktoś tego nie przelicytował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 @Alonzo mistrz, powtórzył taka sama ofertę jak w I turze która została odrzucona aż się prosi aby rzucić dla Quickeya 20+ i zablokować Orlando xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 3 minuty temu, LONGER01 napisał(a): \ nie wiem ile by musieli Heat rzucić żeby ktoś tego nie przelicytował. pytanie czy warto na miejscu tych druzyn przelicytowac to i tak sa juz wysokie umowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 4 minuty temu, kuba2419 napisał(a): @Alonzo mistrz, powtórzył taka sama ofertę jak w I turze która została odrzucona aż się prosi aby rzucić dla Quickeya 20+ i zablokować Orlando xD Czasami się ostanawiam ile ta gra ma jeszcze wspólnego z koszykówka, a ile z dowaleniem komuś po złości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 6 minut temu, Alonzo napisał(a): Czasami się ostanawiam ile ta gra ma jeszcze wspólnego z koszykówka, a ile z dowaleniem komuś po złości Dlaczego po złości? I mówisz że w koszykówce się takie sytuacje nie zdarzają? Po prostu masz sporo kasy już w budżecie i co prawda nie masz HC ale zawsze można spróbować to wykorzystać a taki Quickley na te 20mln spokojnie by się bronił jako oferta nie po złości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 15 minut temu, kuba2419 napisał(a): @Alonzo mistrz, powtórzył taka sama ofertę jak w I turze która została odrzucona aż się prosi aby rzucić dla Quickeya 20+ i zablokować Orlando xD To ma sens, będziesz mógł się śmiać jak jej nie zmieni w kontrofertach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Nie wiem, może było, ale nie zauważyłem. Te tak popularne ostatnio bonusy wliczają się potem (jak wejdą w życie) do salary i ew. HC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Oferty Hawks dla Kyle Andersona i Milesa Bridgesa nieważne. Muszą być co najmniej dwa lata gwarantowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Oferty Hawks dla Kyle Andersona i Milesa Bridgesa nieważne. Muszą być co najmniej dwa lata gwarantowane A nadal jest konieczność rozpisywania umów rfa? Bo widzę kolejnych kandydatów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 3 minuty temu, fluber napisał(a): A nadal jest konieczność rozpisywania umów rfa? Bo widzę kolejnych kandydatów... Nie mam pewności czy wciąż trzeba czy nie. Na pewno umowa Zubaca nie może być spadająca z Player option tak jak rozpisał LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 39 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Oferty Hawks dla Kyle Andersona i Milesa Bridgesa nieważne. Muszą być co najmniej dwa lata gwarantowane To jebne im kontroferty, jeśli mogę. To se chlopki cos zarobią przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 7 minut temu, MMM2121 napisał(a): To jebne im kontroferty, jeśli mogę. To se chlopki cos zarobią przynajmniej jeśli oferta dla Andersona jest nieważna, to spada do następnej tury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 44 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Oferty Hawks dla Kyle Andersona i Milesa Bridgesa nieważne. Muszą być co najmniej dwa lata gwarantowane Miles Bridges u nas nie jest RFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Teraz, Alonzo napisał(a): Miles Bridges u nas nie jest RFA. Przy RFA były trzy lata gwarantowane wymagane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Przy RFA były trzy lata gwarantowane wymagane Dobra, tam jest TO (myślałem, że mają PO). Masz rację. Nie było tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 4 minuty temu, LAF napisał(a): A który punkt CBA zabrania PO przy spadającej ? Option years cannot have a lower salary than the previous season. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 @MarcusCamby moja oferta dla Bridgesa jest ważna, dałem PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): @MarcusCamby moja oferta dla Bridgesa jest ważna, dałem PO. A nic nie pisałem o Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi