Braveheart22 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 20 minut temu, fluber napisał(a): Dzięki, jakoś nie pomyślałem żeby wpierdolic się w 90 milionów rocznie dla kawhi i goberta na najbliższe 4 lata, mój błąd Ale Keldonowi byłeś gotów płacić chorą kasę Poza tym, wystarczyło trochę "postraszyć", w myśl tego, o czym pisałeś wcześniej => 13 godzin temu, fluber napisał(a): Stworzyliśmy model w którym nie da się na dłuższą metę finansowo utrzymać super teamów z jakiegoś powodu. Nawet jeśli nie miałeś parcia, bo fajnie pozyskałeś DeRozana w międzyczasie. A już taki Kyrie to, by się Tobie akurat mocno przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Godzinę temu, Reikai napisał(a): Czy w 2 turze bedziemy mogli w koncu korzystac z MLE, czy na razie nie wiadomo? Nope - na pewno nie. Tak jak zawsze - rozbieżność wynikająca z rl NBA będzie załatana - MLE tylko w kontrach w 2 turze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 4 godziny temu, Szulim napisał(a): Nope - na pewno nie. Tak jak zawsze - rozbieżność wynikająca z rl NBA będzie załatana - MLE tylko w kontrach w 2 turze Nie no nie mów tak. W kontrofertach będzie można rzucać full mle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 5 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): Ale Keldonowi byłeś gotów płacić chorą kasę Poza tym, wystarczyło trochę "postraszyć", w myśl tego, o czym pisałeś wcześniej => Nawet jeśli nie miałeś parcia, bo fajnie pozyskałeś DeRozana w międzyczasie. A już taki Kyrie to, by się Tobie akurat mocno przydał. Przecież nie mogę rzucać priorytetu na wszystkich i szachować 20 zespołów jednocześnie. Zaatakowałem keldona, pozyskałem dzięki temu DDR, mam dalej kasę, ale jak głosujący nie odrzucają zaniżonych umów to teraz nie mam jak rzucić maxa irvingowi. Bo już go nie ma na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 2 godziny temu, ozzy110 napisał(a): Nie no nie mów tak. W kontrofertach będzie można rzucać full mle To przecież to napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 31 minut temu, Szulim napisał(a): To przecież to napisałem Ej rzeczywiście. Czytałem pół otwartym okiem Moja wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 9 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): Dlaczego @karpik i @człowiek...morza nie głosowali w sprawie Suns, a @MarcusCamby głosował? To jest akurat ważne w kwestii głosowania takiego Irvinga. Ja mogę mówić tylko za siebie, ale pośrednio czułem się stroną w tej turze jako 1/3 GMa Suns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 9 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): ps. @człowiek...morza LaMelo Ball patrzy na umowę Haliburtona i się niecierpliwi Niech udowodni swoją wartość. póki co to u nas zmienia co chwila klub i jest po najgorszym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 23 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): Niech udowodni swoją wartość. póki co to u nas zmienia co chwila klub i jest po najgorszym sezonie wolisz Trade Request Lamelo po tej wypowiedzi, czy wzięcie QO po sezonie? Mnie można tak brzydko mówić o najlepszym Ballu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał(a): wolisz Trade Request Lamelo po tej wypowiedzi, czy wzięcie QO po sezonie? Mnie można tak brzydko mówić o najlepszym Ballu Ale ja tylko o faktach powiedziałem ogólnodostępnych xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Umowy wpiszę do arkusza po robocie wieczorem. Spodziewajcie się wiadomości z pytaniem, jeśli ktoś nie podał rozkładu umów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 2 godziny temu, człowiek...morza napisał(a): Niech udowodni swoją wartość. póki co to u nas zmienia co chwila klub i jest po najgorszym sezonie => W dniu 29.06.2023 o 20:17, człowiek...morza napisał(a): Zarząd Knicks pragnie powitać Lamelo Ball'a w swoich szeregach. Niewątpliwie przed off-season nie spodziewaliśmy się takiego obrotu akcji, ale gdy tylko pojawiła się szansa ściągnięcia gracza tego kalibru, zapanowało ogólne przekonanie, że należy nacisnąć przycisk. Ball wpisuje się w charakterystykę drużyny, tworząc z Mobley'em najbardziej perspektywiczny młody duet w lidze. A gdy dorzucimy do tego grona takich graczy jak Jordan Poole czy Mikal Bridges, nie mamy złudzeń, że klub czeka świetlana przyszłość. W dniu 29.06.2023 o 15:17, człowiek...morza napisał(a): Reaikii nie rozumie też, że gdy sięgasz po all-stara / franchise playera to zawsze w jakimś stopniu się przepłaca. Owszem, możesz nie dorzucać, ale wtedy stoisz w miejscu. W tym momencie uznałem, że trzeba wcisnąć przycisk. Nie kombinuj. Czekamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): Na nic nie czekamy. Niech sobie LaMelo spokojnie pogrywa i na FA się zobaczy Do Ciebie i tak z FA nie przyjdzie, szanujmy się. Trzeba było pozyskać go w wymianie jak był dostępny. Im szybciej CM zamknie temat, tym lepiej również dla Ciebie szczerze powiedziawszy. 2 godziny temu, karpik napisał(a): Ja mogę mówić tylko za siebie, ale pośrednio czułem się stroną w tej turze jako 1/3 GMa Suns. Rozumiem, ale uważam, że mogliście spokojnie ustalić, albo głosuje każdy z Was, albo nikt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 5 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Do Ciebie i tak z FA nie przyjdzie, szanujmy się. Trzeba było pozyskać go w wymianie jak był dostępny. Im szybciej CM zamknie temat, tym lepiej również dla Ciebie szczerze powiedziawszy. Ale co ja mam zamykać? U nas sytuacja LaMelo jest inna. Zion nie podpisał również rok temu Jak i wielu innych graczy którzy podpisali w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Teraz, człowiek...morza napisał(a): Ale co ja mam zamykać? U nas sytuacja LaMelo jest inna. Zion nie podpisał również rok temu Ale czekaj, wypierasz się tego, co pisałeś po wymianie czy jak? Żaden klub sobie nie pozwoli, by "allstar / franchise player" nie dostał max extension. Zion dostał ofertę max extension, ale z protekcjami zdrowotnymi, więc lud odrzucił, oferta została unieważniona. Poza tym, nie porównujmy sytuacji Ziona z LaMelo, bo to inne bajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a): Poza tym, nie porównujmy sytuacji Ziona z LaMelo, bo to inne bajki jak najbardziej mozna porownywac btw czy ja wgl mu takiego maxa moge zaproponowac jezeli zmienil klub? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 6 minut temu, człowiek...morza napisał(a): btw czy ja wgl mu takiego maxa moge zaproponowac jezeli zmienil klub? xd Posiadasz pełne prawa birda, LaMelo się łapie pod designated rookie extension, więc nie widzę problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 36 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Rozumiem, ale uważam, że mogliście spokojnie ustalić, albo głosuje każdy z Was, albo nikt. Nie czuję się odpowiednią osobą do tego, żeby mówić @MarcusCamby co mu wolno, a co nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 2 minuty temu, LAF napisał(a): @Braveheart22 to czy przyjdzie LaMelo czy nie to nie wiadomo natomiast na ten moment narazie GM dobrze robi , że nie przedłuża go. Bo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Teraz, LAF napisał(a): A jaki jest argument za przedłużeniem poza widzi mi się @Braveheart22 ? no jest taki, ze podpisal w realu. ale u nas sytuacja jest inna, a poza tym niczym nowym nie jest, ze rookie nie podpisuje extension Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi