LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 18 minut temu, fluber napisał(a): Dla graczy znaczenie ma głównie kasa a nie docenianie polityki klubu akurat gwiazdy Heat są raczej wdzięczni, że ich GMem regularnie ich przepłaca, choć cała ta strategia zmierza raczej donikąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 21 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): akurat gwiazdy Heat są raczej wdzięczni, że ich GMem regularnie ich przepłaca, choć cała ta strategia zmierza raczej donikąd Stworzyliśmy model w którym nie da się na dłuższą metę finansowo utrzymać super teamów z jakiegoś powodu. W głosowaniach na fa, głosujemy w interesie graczy, a nie klubów, tyle chciałbym przypomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 6 minut temu, fluber napisał(a): Stworzyliśmy model w którym nie da się na dłuższą metę finansowo utrzymać super teamów z jakiegoś powodu. czemu znowu mówisz w tone jakbyś w tym uczestniczył? ja na przykład nic nie tworzyłem i to akurat bardzo dobrze w tym konkretnym przypadku akurat @Alonzo tworzy superteam co roku, tyle, że jakby mało kto to kupuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): czemu znowu mówisz w tone jakbyś w tym uczestniczył? ja na przykład nic nie tworzyłem i to akurat bardzo dobrze w tym konkretnym przypadku akurat @Alonzo tworzy superteam co roku, tyle, że jakby mało kto to kupuje Bo się identyfikuje z tym projektem. Alonzo tworzy mocny team , ale nie superteam. Mógłby stworzyć superteam, ale po max 2 latach czekałaby go rozbiórka składu, więc balansuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Model finansowy który jest stworzony tutaj, może trochę ograniczający pewne kwestie, ale jednak dzięki temu jest trochę więcej ruchu. U nas nie ma sponsorów czy bogatych właścicieli którzy dosypią hajsem jak klub będzie na stracie. W tym sezonie będę ogarniam całą zakładkę finansową - może uda się znaleźć coś do usprawnień, ale wydaje mi się że system finansowy akurat działa najlepiej z całego beGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 6 minut temu, fluber napisał(a): Bo się identyfikuje z tym projektem. no ja jakby też, ale system finansowy chyba został stworzony przez jedną osobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Teraz, Szulim napisał(a): Model finansowy który jest stworzony tutaj, może trochę ograniczający pewne kwestie, ale jednak dzięki temu jest trochę więcej ruchu. U nas nie ma sponsorów czy bogatych właścicieli którzy dosypią hajsem jak klub będzie na stracie. W tym sezonie będę ogarniam całą zakładkę finansową - może uda się znaleźć coś do usprawnień, ale wydaje mi się że system finansowy akurat działa najlepiej z całego beGM System wymyślono tak żeby łatwiej było o rotację w czołówce aby każdy mógł mieć fun z gry i to jest akurat bardzo dobre. Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): no ja jakby też, ale system finansowy chyba został stworzony przez jedną osobę Początkowy tak, potem był modyfikowany, pamiętam że jak byłem w radzie to coś tam zmieniane było, liczyłem różnice w wydatkach między rl NBA a begm żeby to skorelować, dodawane były jakieś premie za mecze, za playin itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no ja jakby też, ale system finansowy chyba został stworzony przez jedną osobę to prawda, ale akurat jest to jedna z tych kwestii, która naprawdę dobrze została ogarnięta i po dodaniu kwestii podziału podatku, uważam że całkiem zbalansowana nie wiem czy znajdę cokolwiek do usprawnień w tej kwestii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 2 minuty temu, FatBaller napisał(a): O kuźwa Green, Irving, Murray w Suns. Idziemy po mistrza. Teraz będę musiał policzyć co i jak bo to chyba koope kasy będzie mnie kosztować priorytety tylko Murray podpisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Ja kiedy, uświadamiam sobie na podstawie głosowania, że ludzie wyżej cenią Cole Anthony niż Josh Greena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 9 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Ja kiedy, uświadamiam sobie na podstawie głosowania, że ludzie wyżej cenią Cole Anthony niż Josh Greena Josh green>cole anthony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 10 minut temu, Szulim napisał(a): priorytety tylko Murray podpisuje Nikt nie zauważył, że gdyby Murray został w Spurs lub odrzucił oferty to Sixers straciliby Irvinga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 1 minutę temu, LONGER01 napisał(a): Nikt nie zauważył, że gdyby Murray został w Spurs lub odrzucił oferty to Sixers straciliby Irvinga. Tecu to król głosowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Kawhi podpisuje umowę ponad 30mln poniżej maxa. Kyrie jakaś śmieszna umowa z bonusami. Brawo dla drużyn z cap space (szczególnie dla tankerów bez pewnych picków na najbliższy draft)! Super robota! Przepłacajcie lepiej Camów Johnsonów! Btw, Vassell podpisuje umowę 4+1 mocno poniżej maxa. Zobaczymy czy w rl ktoś z dużym potencjałem (imho będzie lepszy niż Keldon, który tu poszedł zdecydowanie drożej) wedle tych nowych przepisów podpisze taką umowę. Uważam, że gdyby była chęć ze strony Vassella to już, by podpisał takie extension ze Spurs. ps. @człowiek...morza LaMelo Ball patrzy na umowę Haliburtona i się niecierpliwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 2 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): Kawhi podpisuje umowę ponad 30mln poniżej maxa. Kyrie jakaś śmieszna umowa z bonusami. Brawo dla drużyn z cap space (szczególnie dla tankerów bez pewnych picków na najbliższy draft)! Super robota! Przepłacajcie lepiej Camów Johnsonów! Btw, Vassell podpisuje umowę 4+1 mocno poniżej maxa. Zobaczymy czy w rl ktoś z dużym potencjałem (imho będzie lepszy niż Keldon, który tu poszedł zdecydowanie drożej) wedle tych nowych przepisów podpisze taką umowę. Uważam, że gdyby była chęć ze strony Vassella to już, by podpisał takie extension ze Spurs. ps. @człowiek...morza LaMelo Ball patrzy na umowę Haliburtona i się niecierpliwi CM nie może mu złożyć extension bo go jeszcze nie ma w Nowym Jorku. Dopiero na początku sierpnia czyli 3 tura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 7 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Kawhi podpisuje umowę ponad 30mln poniżej maxa. Kyrie jakaś śmieszna umowa z bonusami. Brawo dla drużyn z cap space (szczególnie dla tankerów bez pewnych picków na najbliższy draft)! Super robota! Przepłacajcie lepiej Camów Johnsonów! @człowiek...morza Dzięki, jakoś nie pomyślałem żeby wpierdolic się w 90 milionów rocznie dla kawhi i goberta na najbliższe 4 lata, mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Czy w 2 turze bedziemy mogli w koncu korzystac z MLE, czy na razie nie wiadomo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Dlaczego @karpik i @człowiek...morza nie głosowali w sprawie Suns, a @MarcusCamby głosował? To jest akurat ważne w kwestii głosowania takiego Irvinga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a): Dlaczego @karpik i @człowiek...morza nie głosowali w sprawie Suns, a @MarcusCamby głosował? To jest akurat ważne w kwestii głosowania takiego Irvinga. Dostałem odpowiedź, że mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 12 minut temu, ozzy110 napisał(a): CM nie może mu złożyć extension bo go jeszcze nie ma w Nowym Jorku. Dopiero na początku sierpnia czyli 3 tura Ale chęci może wyrazić Teraz, MarcusCamby napisał(a): Dostałem odpowiedź, że mogę a reszta co? Powinna też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi