fluber Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Widzę, że nie ma tematu, a zatem zakładam, bo pewnie parę osób skusi się na obejrzenie paru spotkań Summer League, wrzucanie highlightów, ocenę prospektów: Orlando: 1-6 lipca http://www.nba.com/magic/summer-league/rosters Utah 3-6 lipca http://www.nba.com/jazz/summerleague/2017 Veags 7-17 lipca http://www.nba.com/summerleague/2017/stats#vegas Na stronce ligi letniej w Orlando już jest wszystko wrzucone, na pozostałych mam nadzieję, że będą uaktualniać: W Orlando zagrają Magic, Hornets, Mavericks, Pistons, Pacers, Heat, Knicks oraz Thunder. Zdecydowanym faworytem są Knicks, których skład jest zbliżony do drużyny, którą będą grać w sezonie zasadniczym w NBA. Ciekawi gracze (subiektywnie): Magic: Isaac, Iwundu Mavericks: Motley, Ashley, Wood Pistons: Kennard, Ellenson, Hollis Thompson, Pierre Jackson, Rahir Hollis Jefferson Hornets: KARNOWSKI, Monk (może nie zagrać Pacers: Niang, Stokes, Leaf Heat: Bam, Okaro White Knicks: Randle, Dotson, Ntilikina, Labeyrie, Kornet, Plumlee, Hayes, Jaramaz W Utah zagrają Jazz, Spurs, 76ers oraz Celtics Mocne drużyny, ale pewnie jak zwykle wygrają Spurs. Ciekawi gracze: Utah: Williams-Goss, Tokoto, Bolomboy, Mitchell, Bradley i Dante Exum Spurs: Livio Jean Charles, Blossongame, Murray, Bertans, Early, Cory jefferson Celtics: Tatum, Brown, Demetrius Jackson, Zizić, Kadeem Allen, Nader, Ojeleye 76ers: Składu na ten moment nie ma, prawdopodobnie zobaczymy m.in. takich graczy, jak: Fultz, Briscoe, Bolden, TLC, Aaron Harrison, Poythress, Tarczewski, Trimble W Vegas stawią się prawie wszyscy. Nie zagrają tylko: Magic, Pistons, Hornets, Pacers, Knicks i Thunder. Składy na razie nie podane, więc póki co nie będę wrzucał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucero Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Pierwszy mecz to pomyłka (mia-cha) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) Najpierw kontuzja Monka a teraz po paru minutach Issac poprosil o zmiane bo astma. Co tu sie dzieje,co tu sie wyrabia O.o? Edytowane 1 Lipca 2017 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Pierwszy mecz to pomyłka (mia-cha) Bam podobno wyglądał bardzo obiecująco. W Charlotte patrząc na boxcore, widzę, że Graham zagrał świetny mecz ( 13 zbiórek! to tylko o 9 mniej niż w 27 meczach NBA w poprzednim sezonie...), a w sezonie regularnym niczego nie pokazywał, więc tutaj bez szału. No i Monk chyba w końcu w ogóle nie wystąpi? Najpierw kontuzja Monka a teraz po paru minutach Issac poprosil o zmiane bo astma. Co tu sie dzieje,co tu sie wyrabia O.o? Ntilikina tez może nie zagrać przez to kolano, chorowita klasa nam się przytrafiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeMorrison Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Leaf nieobecny, Ntilikina i DSJ też grać nie będą. Za wiele tych ciekawych rookies dzisiaj nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Gdzieś są statsy z tego meczu? Jak Przemek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Gdzieś są statsy z tego meczu? Jak Przemek? https://watch.nba.com/game/20170701/CHAMIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Karnowski był straszny. W sensie strasznie cienki... Wyglądał jak dinozaur, ociężały, wiecznie spóźniony, głupie faule... Nie dziwię się, ze dostał tylko 7 minut, szkoda na niego czasu we współczesnej NBA. Może odnajdzie się w Europie, czego mu życzę, ale i tak musi popracować nad wagą, bo wygląda okropnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Najgorzej zbierający 7 footer jakiego widzialem w historii tej gry........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Tutaj highlighty Bama z SL: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Składy na razie nie podane, więc póki co nie będę wrzucał. Chyba są podane https://docs.google.com/spreadsheets/d/1IuosZMUbuXaF9H4c0UkTlOssc176N_ICZnjjrOqP91Y/edit#gid=576367158 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Chyba są podane https://docs.google.com/spreadsheets/d/1IuosZMUbuXaF9H4c0UkTlOssc176N_ICZnjjrOqP91Y/edit#gid=576367158 Nie wiem skąd to masz, ale to na pewno nie są pełne składy, a poza tym, coś mi tu nie pasuje. Chociażby Kuzminskas i Hernangomez są na zgrupowaniach reprezentacji z tego co wiem i nie będą grać w SL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Nie wiem skąd to masz, ale to na pewno nie są pełne składy, a poza tym, coś mi tu nie pasuje. Chociażby Kuzminskas i Hernangomez są na zgrupowaniach reprezentacji z tego co wiem i nie będą grać w SL. https://twitter.com/MarkPorcaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Spokojnie z tym Adebayo bo do 3 jumperów dorzucił 3 airballe.Plus taki że na pewno ma papiery na PF-a bo jest wystarczająco mobliny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeMorrison Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Dzisiaj grają Sixers i Boston, więc Fultz vs Tatum + Ojeyele i Zizic. Najciekawszy mecz dotychczas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Na dodatek Brown. Boston wystawił niezły skład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Zdecydowanym faworytem są Knicks, których skład jest zbliżony do drużyny, którą będą grać w sezonie zasadniczym w NBA. Nosa mam, ze ja pierdolę, trzeci mecz, trzeci dzwon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Nosa mam, ze ja pierdolę, trzeci mecz, trzeci dzwon Nikita, Baker, Hernangomez i Kuzminskas nie grają. Nie bądź dla siebie taki surowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ogladal ktos 76ers-celtics i napisze cos wiecej o fultzie i tatumie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi