shadowy86 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Kings ładnie obsadzili pozycje: Fox Hield Jackson Giles Cauley-Stein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Fox, Justin Jackson i Giles to całkiem niezły zestaw dla Kings. Chociaż ten Fox tak bustem mi śmierdzi. Do tego Hield, Labisierre, Papagianis i WCS. Może coś z tego będzie, w odległej przyszłości. Edytowane 23 Czerwca 2017 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Kings ładnie obsadzili pozycje: Fox Hield Jackson Giles Cauley-Stein ten Giles z miejsca lepszy od Skala niby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Nowe jest zawsze lepsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ostatni pick Kings mi się podoba. Mając 3 picki w pierwszej rundzie, mogli sobie pozwolić na ryzyko z ostatnim. I może to się im opłacić. Mądry ruch z rozmienieniem 10tki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Fox, Justin Jackson i Giles to całkiem niezły zestaw dla Kings. Chociaż ten Fox tak bustem mi śmierdzi. Do tego Hield, Labisierre, Papagianis i WCS. Może coś z tego będzie, w odległej przyszłości. Mi też śmierdzi bustem, ale niech dziś leje się w Kalifornii szampan:) Edytowane 23 Czerwca 2017 przez shadowy86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Na papierze sporo talentu, ale przy każdym z tych nazwisk też sporo znaków zapytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 ten Giles z miejsca lepszy od Skala niby? Sorry, ale ja nie cenię Skala w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Nowe jest zawsze lepsze! a widziałeś nowego Pitbulla? Sorry, ale ja nie cenię Skala w ogóle. to dziwne, bo chyba sobie nie zasłużył na tak surowe podejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 a widziałeś nowego Pitbulla? Tego co Pasikowski będzie kręcić/kręci? Nie. Swoją drogą z tym Gilesem to ciekawa sprawa, PTB wybierają wysokiego z problemami zdrowotnymi i wysyłają go do Kings. Zapasy z karmą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ferguson. Taki Monk słabsza wersja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ktoś poza Allenem czeka jeszcze w green room? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ktoś poza Allenem czeka jeszcze w green room? Allen już wstaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Po Brooku - Allen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeMorrison Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Czyli jeden z dwójki OG/Bolden ostanie się do Denver. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) LOL. Dla mnie najgorszy pick w drafcie dotychczas. Już pomijając moją bardzo niską ocenę Fergusona, to koleś jest w ogóle niegotowy. Mój mózg został rozje*any, że nie wzięli Ojeleye. Zaczynam się ekscytować draftem od strony Lakers, bo zostali jeszcze Anoby, Ojeleye, Allen, Anigbogu, Allena już nie ma, ja już się przestałem ekscytować Lakers Allen wygląda strasznie oldschoolowo Edytowane 23 Czerwca 2017 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Strzelam, że Bolden do Nuggets. Pick Jucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 OG pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 OG pls No niestety. I tak chyba za długo wisiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) teraz pozostaje tylko nadzieja, że to wcale nie o niego chodziło co za pokurwiała noc Edytowane 23 Czerwca 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi