fluber Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Jak Bucks kogoś wybiorą, to znaczy, że tego kolesia trzeba będzie bardzo mocno obserwować, bo ma w sobie to coś Podejrzewam, że wezmą jakiegoś Adebayo, czy Anigbogu. Kto będzie drugim Brogdonem? Thornwell? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dziękuje, Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Nie zdziwcie sie tylko jak na reklamach przełaczy na zawody ninja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Podejrzewam, że wezmą jakiegoś Adebayo, czy Anigbogu. Kto będzie drugim Brogdonem? Thornwell? Podejrzewam, że ani Ty ani ja nie wytypujemy dobrze w tym momencie. To będzie królik z kapelusza. Bucks lubią szlifować diamenty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Isaac, Smith, Leaf, Collins i mam nadzieję Ball (choc ma koślawy rzut, a jego ojciec to kretyn) dadzą wiele radości swoim teamom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Isaac, Smith, Leaf, Collins i mam nadzieję Ball (choc ma koślawy rzut, a jego ojciec to kretyn) dadzą wiele radości swoim teamom. Leaf jako maskotka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeMorrison Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Na trybunach dzieciak w koszulce KP, ciekawe czy będzie gwizdał na Markkanena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Na trybunach dzieciak w koszulce KP, ciekawe czy będzie gwizdał na Markkanena Będzie gwizdał przy picku numer 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Leaf jako maskotka?<br />Zobaczysz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Mam takie przekonanie, że Josh Jackson to błazen. Czy on tak cały czas, czy tylko dzisiaj tak niekorzystnie wygląda? W życiu bym gościa nie wybrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Mam takie przekonanie, że Josh Jackson to błazen. Czy on tak cały czas, czy tylko dzisiaj tak niekorzystnie wygląda? W życiu bym gościa nie wybrał. Nie można kierować się tylko wyglądem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zaczynamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Ten łysy to kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dacie rade wytrzymać bez wrzucania spojlerów z tweetów czy lepiej odpuśćić ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dacie rade wytrzymać bez wrzucania spojlerów z tweetów czy lepiej odpuśćić ten temat? Mam nadzieję, że wytrzymają i że admini będą czuwać, również proszę o niepsucie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeMorrison Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Będzie Fultz, powinien Lonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Obstawiam, że Fultz. Fultz ma muszkę w barwach lakers? Najbardziej z wyboru Fultza ucieszył się Lavar? Edytowane 22 Czerwca 2017 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Marc Stein Konto zweryfikowane @ESPNSteinLine 1 min1 minutę temuWięcej The Wolves are close to acquiring Jimmy Butler from Chicago, according to league sources Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Mam nadzieję, że wytrzymają i że admini będą czuwać, również proszę o niepsucie tematu Nie będę kasował tych wrzutek. Po to ten temat utworzyłem, żeby uniknąć syfu w dziale NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Fultz poszedł, tak jak pisze Fluber dla mnie Tatum > Jackson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi