Eld Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 A może jednak PG13 nie odejdzie z OKC skoro się tak z RW0 lubią? https://twitter.com/TomerAzarly/status/992887410382979072 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Patrząc na grę w tych play-ofach PG13, tak sobie myślę, że może lepiej by było dla Oklahomy, żeby ta mameja odeszła gdzie indziej. Będzie kasa na rolesów na ławkę i Donovan jakoś inaczej to wszystko poukłada. A "dostojna gazela" niech człapie po parkiecie gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Patrząc na grę w tych play-ofach PG13, tak sobie myślę, że może lepiej by było dla Oklahomy, żeby ta mameja odeszła gdzie indziej. Będzie kasa na rolesów na ławkę i Donovan jakoś inaczej to wszystko poukłada. A "dostojna gazela" niech człapie po parkiecie gdzie indziej. Nie będzie kasy tak czy siak, chyba że Melo zrezygnuje z 28 mln USD w co nikt nie wierzy. Znajomość kontraktów i zasad salary się kłania. Nikogo i nic sensownego nie podpiszemy. PG13 na następny rok to "tylko" 20 mln USD, czyli przy pozostaniu Melo zrobi się 117 mln USD, raptem 5 baniek poniżej luxury tax. Jak PG13 podpisze z nimi ( not a chance dude ) to wpadają w chory podatek. Natomiast dopiero w przypadku opt-out Melo i PG13 mają około 13 mln cap space i to max co by mogli komuś z rynku zaproponować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HOLDFAST_ Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 (edytowane) Patrząc na grę w tych play-ofach PG13, tak sobie myślę, że może lepiej by było dla Oklahomy, żeby ta mameja odeszła gdzie indziej. Będzie kasa na rolesów na ławkę i Donovan jakoś inaczej to wszystko poukłada. A "dostojna gazela" niech człapie po parkiecie gdzie indziej. Donovan coś może inaczej poukładać ? sposób układania gry według Donovana. Przed przyjściem Melo i PG Piłka do RW i rób co chcesz Po przyjściu Melo i PG Piłka do RW podaj czasem kolegą ale nie za dużo i rób co chcesz Po odejściu jednego z nich i nowy system gry według Donovana Piłka do RW i rób co chcesz. Jak dla mnie kompletna przebudowa bo nic z tego nie będzie Edytowane 9 Maja 2018 przez _HOLDFAST_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Patrząc na grę w tych play-ofach PG13, tak sobie myślę, że może lepiej by było dla Oklahomy, żeby ta mameja odeszła gdzie indziej. Będzie kasa na rolesów na ławkę i Donovan jakoś inaczej to wszystko poukłada. A "dostojna gazela" niech człapie po parkiecie gdzie indziej. wiesz, nie wiem, czy z PG czy bez - 2 ostatnie sezony zakończyły się dla OKC praktycznie identycznie. Więc jego odejście może czasem niewiele zmienić, tak jak i jego przyjście niewiele zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Nick Collison announces retirement at 37 Oficjalnie można ten zespół zaorać, zasypać wapnem i o nim zapomnieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Oficjalnie można ten zespół zaorać, zasypać wapnem i o nim zapomnieć... A ten dół z wapnem nie jest już przez Knick zajęty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 A ten dół z wapnem nie jest już przez Knick zajęty? Spokojnie dla wszystkich starczy miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 A ten dół z wapnem nie jest już przez Knick zajęty? Knicks mają wykupioną kwaterę na prywatnym cmentarzu szyderstwa i rozrywki :] Szkoda Nicka. Z dobrych duchów w dresach pozostał tylko Udonis Haslem :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Szkoda Nicka. Z dobrych duchów w dresach pozostał tylko Udonis Haslem :[ Ostatni ze składu OKC który pamięta Seattle Supersonics...rzec by można było, że to jeden z nielicznych wierny "jednym" barwom przez całą karierę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 OKC to powinno chyba prosić PG aby poszedł w dealu bo inaczej to ja nie wiem jak oni skład uzupełnią skoro oni bez PG mają jakieś 117 mln zatkane na 9 graczach... MASAKRA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 #FreeRuss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Kurła mam! Chce DeRozena do OKC! Spadła by z niego presja samca alfa bo RW0 i tak by mu na rządzenie nie pozwolił. Grał by w po więc była by szansa na zrehabilitowanie swoich cojones. W D ma obok siebie Robersona wiec by tak nie kłuło w oczy no i cieplej by miał. Mogło by pyknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Kurła mam! Chce DeRozena do OKC! Spadła by z niego presja samca alfa bo RW0 i tak by mu na rządzenie nie pozwolił. Grał by w po więc była by szansa na zrehabilitowanie swoich cojones. W D ma obok siebie Robersona wiec by tak nie kłuło w oczy no i cieplej by miał. Mogło by pyknąć Wszystko pięknie i ładnie ale kogo byś widział podążającego w drugą stronę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Jak to jest że ktokolwiek by zagrał u boku zerowego to zawsze coś się nie klei? Oladipo Durant harden pg13 Każdy z nich u boku rusza obniżał loty albo nie pokazywał pełni swoich możliwości A co ciekawe to Durant dostaje ze postswowil odejść od tego raka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Wszystko pięknie i ładnie ale kogo byś widział podążającego w drugą stronę? Melo . Raptors za rok mieli by czyste księgi i Lowrego w ostatnim roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Melo . Raptors za rok mieli by czyste księgi i Lowrego w ostatnim roku. Coś do tego by musieli dorzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) Coś do tego by musieli dorzucić Z tym by nie było kłopotu. Zwłoki Pattersona chętnie wrócą na stare śmieci. @edit No chyba że to Toronto ma coś dorzucić to wtedy OG bym przytulił Edytowane 16 Maja 2018 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Kurła mam! Chce DeRozena do OKC! Spadła by z niego presja samca alfa bo RW0 i tak by mu na rządzenie nie pozwolił. Grał by w po więc była by szansa na zrehabilitowanie swoich cojones. W D ma obok siebie Robersona wiec by tak nie kłuło w oczy no i cieplej by miał. Mogło by pyknąć yo, backcourt DeRozna, Roberson, Wesbrook --- najlepszy spacing ever szacun za ten pomysł kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 yo, backcourt DeRozna, Roberson, Wesbrook --- najlepszy spacing ever szacun za ten pomysł kolego Znam kogoś kto miał lepszy. Melo, PG13, RW0. To był dopiero zaje pomysł. A Rożen machał całkiem przyzwoicie tróje w RS. Roberson obaj wiemy że nie jest od rzucania tam. I nie za to dostal 10M za sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi