ignazz Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Trzeba przyznać ze wybierasz bardzo dobrze i NCAA jako fan Lakers od dobrych paru lat doskonale ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) Fajny ten mój 40 pick draftu 31:27 min, 14 pts, 4 reb, 3 ast, 2 stl, 46% FG, +5 Edytowane 25 Października 2019 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 15 minut temu, ozzy110 napisał: Fajny ten mój 40 pick draftu 31:27 min, 14 pts, 4 reb, 3 ast, 2 stl, 46% FG, +5 Bądź człowiek, napisz o kogo chodzi. Ja nie pamiętam już z jakim numerem poszedł mój Herro ani czy Morant szedł z 2 czy 3 a co dopiero coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 4 minuty temu, kolader napisał: Bądź człowiek, napisz o kogo chodzi. Ja nie pamiętam już z jakim numerem poszedł mój Herro ani czy Morant szedł z 2 czy 3 a co dopiero coś takiego Eric Paschall "Brodnicki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Ale on jest piękny. Dziękuję Panie Wright Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 W dniu 6.12.2019 o 05:04, january napisał: Hayes to jednak rookie, będzie zajebisty, ale rookie. Nice. Dzięki @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) Jedni myślami w PO, drudzy zaczynają zerkać na draft. Tak sobie podsumowałem jak sytuacja może wyglądać. 1. Brooklyn Nets 2. Los Angeles Clippers 3. Memphis Grizzlies 4. Portland Trail Blazers 5. Golden State Warriors 6. Cleveland Cavaliers 7. Detroit Pistons 8. New Orleans Pelicans 9. Chicago Bulls -> Portland Trail Blazers 10. Oklahoma City Thunder 11. Boston Celtics 12. Atlanta Hawks -> San Antonio Spurs 13. Washington Wizards -> Oklahoma City Thunder 14. San Antonio Spurs 15. Dallas Mavericks 16. Utah Jazz 17. Sacramento Kings ->Toronto Raptors 18. Indiana Pacers -> Portland Trail Blazers 19. Philadelphia 76ers 20. Phoenix Suns 21. Houston Rockets -> Utah Jazz 22. New York Knicks -> Houston Rockets (chyba) 23. Orlando Magic -> Toronto Raptors (chyba) 24. Charlotte Hornets -> Memphis Grizzlies 25. Miami Heat 26. Toronto Raptors 27. Denver Nuggets 28. Minnesota Timberwolves -> Memhpis Grizzlies 29. Milwaukee Bucks -> ??? 30. Los Angeles Lakers -> Indiana Pacers Nie widzę informacji kto ma pick Bucks. Swoją drogą drabinka na Wschodzie wyglądałaby tak: 1. Bucks - 8. Pacers 2. Raptors - 7. Sixers 3. Heat - 6. Knicks ( ładny szlagier ) 4. Hornets - 5. Magic Dobra, znalazłem. @Eld Pick Bucks i wymiana z pierwszego pełnego sezonu gry. #80 Suns - Bucks PHX out : D.Jackson PHX in: J.Parker, Dellavedova, Teletovic, MIL 2020 1st (top 5 protected in 2020 and 2021 or 2021&22 MIL 2nds) MIL out: J.Parker, Dellavedova, Teletovic, MIL 2020 1st (top 5 protected in 2020 and 2021 or 2021&22 MIL 2nds) MIL in: D.Jackson @Lucas wisisz mi piwo. I Malika Monka. I zabraniam Ci śmiać się z Bagleya. Edytowane 4 Marca 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 @MarcusCamby przeciez wg tabeli po 2 trymestrach orlando jest na 2 na wschodzie a ja na 4 to jak mielibysmy grac ze soba w 1 rundzie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) @MarcusCamby ja wiem, że KAT nie gra i nie wiadomo, kiedy wróci, ale zachowajmy trochę rozsądku - ja mam połowę meczy z tankerami i drużynami, które nie maja już szans na playoffs (i to u siebie jak mówimy o tych drugich). A zakładam (założyłem juz porażki nawet w Detroit, czy u siebie z Indianą), że z drużynami, które będą miały ponad 30W na koniec sezonu, tez chyba coś wygram, prawda? 18-11 to ja mam z palcem w d.. bez KATa. .. a podaję to jako czarny scenariusz dla Orlando. Edytowane 3 Marca 2020 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 9 godzin temu, Alonzo napisał: @MarcusCamby A zakładam (założyłem juz porażki nawet w Detroit, czy u siebie z Indianą) Prawidłowo. Bójcie się wielkich Pistons i Terance'a Manna na PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 7 minut temu, ozzy110 napisał: Prawidłowo. Bójcie się wielkich Pistons i Terance'a Manna na PG ten pitbull jest akurat fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 5 minut temu, polishllama69 napisał: ten pitbull jest akurat fajny Wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi