BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 538 pisze, że jako jedyna z drużyn-niespodzianek na wschodzie nasze fundamenty są dość silne i wynikają ze zmiany taktyki i stylu a nie fuksa przy rzutach za 3 - znacznie zbilansowaliśmy atak i oddajemy dużo mniej rzutów midrange na rzecz większej liczby trójek. Z analitycznego punktu widzenia to mega dobry znak na przyszłość. https://fivethirtyeight.com/features/the-pistons-might-actually-be-good/?addata=espn:frontpage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 no przecież Stan to nasz najlepszy ballhandler, wiadomo że kocha treningi https://www.youtube.com/watch?v=21cE2aUbWB0 spoko filmik,znalem. ale co z moja zagwostka? - jak to zazwyczaj wyglada? - orientujesz sie,btph?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 nie mam pojęcia, ale może tak być, że taki Pop na każdy workout nie łazi tylko wysyła Messinę czy Becky? nie wiem, pewnie zależy od organizacji i osoby, Stan to pracoholik i narwaniec więc może jest wyjątkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 spoko filmik,znalem. ale co z moja zagwostka? - jak to zazwyczaj wyglada? - orientujesz sie,btph?... może nie chodzi o stricte treningi tylko też o treningi rzutowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 No to wrócił ( mam nadzieję że na chwilę ) stary, dobry, Drummond. 0/7 FT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 ano wrócił, ale wygraliśmy mimo to najładniejsza akcja w samej końcówce https://streamable.com/hfqro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Chłopaki czują luz, to dobrze. Byle by nie wróciła do łask taktyka Hacka-a-Dre, bo pewne warianty taktyczne mogą się posypać. Dre fajnie dystrybuuje piłkę, zupełnie inaczej niż w poprzednich sezonach, to bardzo cenne dla całej drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 No ja się bałem o ten mecz bo z Indianą zawsze nam nie szło, a jeszcze bez Stanleya nie wiedziałem jaką rotacją zagramy. Całe szczęście Pacers nie mają żadnego elitarnego scorera na SF więc się upiekło z Bullockiem i fajny mecz zagrali. Dobrze to wygląda, Tobias przejął rolę go-to-guya, PnR Reggiego z Dre klika, fajnie jest wyglądamy jak legitna drużyna na playoffy, a przy odrobinie szczęścia może nawet powalczą o HCA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) indy grala 3w4 [zdecydowanie przegrali 'punkty w pomalowanym'],dodatkowo,nie sa tak zbilansowanym teamem [b. mocny kontyngent f/c,przecietny obwod; dobrze,ze nie mieli sabonisa],jak my; nasze 'gwizdki' wynikaly glownie z 'nadmiaru' zaangazowania w defense,podczas gdy indy w drugiej polowie spotkania zwyczajnie nie nadazala 'za akcja'... cieszy obecnosc na parkiecie bobana. ladnie sie w tym 'lajtowym' spotkaniu pokazal. praktycznie wszystko,co mogl [powinien],to wykonczyl/zebral... gallo i kennard na plus; luke - twardo w defense,gallo - ladnie biegal w transition i byl skuteczny przy wykanczaniu akcji... bullock-srulok zagral calkiem niezle zawody; wciaz jest kaleka... nie wiem,czy to moje 'zyczeniowe',czy,faktycznie,chlopaki mocno podgladaja lockdown defense bradleya?!... Edytowane 9 Listopada 2017 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 indy grala 3w4 właściwe to grali 6 mecz w 9 dniu, to nam pomogło, ale Tadeusz nas męczył, fajna ofensywa, zasłony, trójki, walka i zaangażowanie, oby SJ wrócił, bo mnie Reggie B. męczy (hurra trafił wreszcie za 3), ja bym widział więcej minut dla Kennarda, dzisiejszy mecz plus dla SVG za rotacje - no Boban ostudził Big Ala, tak sobie myślę że Reggie jednak przemyślał sobie trochę ubiegły rok, gra drużyno nie forsuje i nie klepie jest ok, tradycjnie Tolly +14, 3pkt, 4 as co za gość ciągnie drużynę na boisku i poza nią, z ATL must be a win GO PISTONS!!! minusik za te miejsca wolne, ale ufam, że zwycięstwa przyciągną w końcu i widzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) [Langlois] List of NBA teams in top 10 in both offensive and defensive rating: 1. Golden State 2. Detroit. That's it. That's the list. badum. tssss! Edytowane 10 Listopada 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) taki sobie mecz,z taktycznie poukladanym przeciwnikiem,ktoremu - jednakowoz - brakuje jakosci w ofensywie; ten collins ciekawie sie zapowiada... akcja meczu - https://www.youtube.com/watch?v=zguAWSbL3Uw#t=02m30 ... Edytowane 11 Listopada 2017 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 po co nam Jokic jak w tym roku jest prawdziwy Point Drummond na rozegraniu fajny artykuł na ten temat https://hashtagbasketball.com/detroit-pistons/content/andre-drummond-point-center-its-working Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) siekaja '3',skurczybyki. 11/23 do przerwy [35% w sezonie]. ale spuchna. andre ma 10 zb. do przerwy [hassan...5]. jax i harris na dobrym procencie. kennard ladnie sie pokazal [takze na rozegraniu!]... z ciekawostek [za kelserem],luke ponoc sieka '3' na dwa 'tloki' - lewa/prawa lapa - na treningach... Edytowane 12 Listopada 2017 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 nie bronimy na dystansie mieli ze 12 czystych pozycji trójkowych, generalnie Heat są hot rzutowo, ale musimy zacząć grać w obronie, to będzie git, a jak nie to będzie lanie…. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Kennard welcome in NBA +22, 14pkt, 5zb, 3 as, blok na Dagicu, po co nam Bullock w S5 jak mamy takiego rookasa, kolejny swietny mecz Harrisa (znów trójki) no i AB 24 pkt i wreszcie obrona, a to co robi Ish z ławki to poezja razem z Tolliverem podrywają zespół do walki - piękny run w 3Q, no i Reggie za dużo strat, poza tym ok. mamy 10-3, tak startowaliśmy ostatnio w 2002/2003 oraz 2005/2006. Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Luke super. Dobrze ze się nie spalił po tym bloku i stracie. RJ za dużo holuje piłkę. Gdy mają ją Ish lub AB gra jest bardziej płynna. Ale generalnie takich Pistons to się ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) nie bronimy na dystansie mieli ze 12 czystych pozycji trójkowych, generalnie Heat są hot rzutowo, ale musimy zacząć grać w obronie, to będzie git, a jak nie to będzie lanie…. troche to zaskakujace,ze tak zle bronili na dystansie w pierwszej polowie. czemu? - bo miami grali dzis 3w4. z moich [pobieznych] obserwacji wynika,ze w takich meczach,druzyny czesciej szukaja okazji do rzutow dystansowych ['3' sa mniej energo-absorbujace]... lawka kolejny raz pokazala,ze jest w absolutnej czolowce ligi. ish,tolli,kennard - swietne zawody. szczegolnie ten ostatni pokazal,jak majac 'sprytna' glowe,mozna nadrabiac braki atletyczne; bardzo przyjemnie patrzy sie na rookasa,ktory ma tak zajebiste decision making!... tobias to powazny kandydat do mip w tym roku! jego trojki skoczyly o 15%,wzgledem poprzedniego sezonu! wow!... Luke super. Dobrze ze się nie spalił po tym bloku i stracie. RJ za dużo holuje piłkę. Gdy mają ją Ish lub AB gra jest bardziej płynna. Ale generalnie takich Pistons to się ogląda. yup. najwazniejsze,ze zachowal chlodna glowe!...bezczelny gowniarz! ... https://www.youtube.com/watch?v=GNaJvQNcils bpth - mitchell sritchell ... Edytowane 12 Listopada 2017 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 “The emphasis, really, is to get good raise on [the shot] … I also got LASIK eye surgery, which was able to help me get better vision. … I think it was the best move, and I’m glad we were able to get it done. I feel great with it.”...Among all players in the NBA who have taken as many pull-up three-pointers this season as Harris, the Detroit forward ranks Top 5 in effectiveness... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 W zeszłym roku Harris grał w kontaktach, widać nie tylko Dre z operacją nosa zwiększył swoją efektywność, kondycję i zaangażowanie, ale i Tobiasz sobie poprawił sobie laserowo widzenie - jak na razie zacnie to wygląda ponad 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi