Skocz do zawartości

Free Agency 2017

zalias

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepsze dni przed draftem ever?

To wykrakales...

Teraz oddają Howarda i 31 pick z którym mogli mieć Harta za gorszego Bellineliego i totalne zwłoki Plumlee?

Jaki to ma sens?

Wejscie w przebudowe, skoro planuja odpuszczac Millsapa to oczywiste, ze ida w tym kierunku, wiec po co im starszawy center po przejsciach. Jedyne nad czym mozna sie zastanawiac to przy takiej niskiej poprzeczce gdzie byli Blazers, Nets czy Orlando? BTW, to czesciowo wyjasnia niska cene, ze mozna realistycznie wymienic tylko te 3 druzyny... Edytowane przez wiLQ

Wejscie w przebudowe, skoro planuja odpuszczac Millsapa to oczywiste, ze ida w tym kierunku, wiec po co im starszawy center po przejsciach. Jedyne nad czym mozna sie zastanawiac to przy takiej niskiej poprzeczce gdzie byli Blazers, Nets czy Orlando? BTW, to czesciowo wyjasnia niska cene, ze mozna realistycznie wymienic tylko te 3 druzyny...

Orlando? Spalony most.

Znalazłem: https://sports.yahoo.com/sources-hawks-trade-dwight-howard-hornets-013040598.html

The Hawks had been deep in negotiations Tuesday with the Brooklyn Nets on a deal, league sources said, but that bid to unload Howard was foiled when Brooklyn made a deal with the Los Angeles Lakers to trade Brook Lopez and a first-round pick for D’Angelo Russell and Timofey Mozgov.

Nie wiem gdzie była dyskusja o Woju i jego spekulacjach, ale chyba nawet w spekulacjach jest najlepszy w biznesie.

https://www.netsdaily.com/2017/6/19/15834622/hypothetically-asks-woj-would-lakers-send-dangelo-russell-to-nets-in-a-salary-dump

+ LBJ w Lakers nie wygląda już tak nieprawdopodobnie po paru dniach, nie?

A o KD w Warriors już wspominałem.

Oj to szacun dla Woja -- no chyba że Magic przeczytał i uznał że to świetny pomysł i zrealizował a teraz siedzi myśli - co za ja narobiłem

I dlatego sadzali go w czwartych kwartach meczów play-off?

Pozbycie się Dwighta.

Jakby Miles Plumlee miał jakąkolwiek wartość? Facet ma jeszcze 3 latach po te 12,5-13 baniek na sezon....I nie wnosi nic

A jednak Hawks na to poszli i nikt inny nie chciał tej oferty przebić.

Jak to świadczy o Howardzie?

Naprawdę chcesz iść tą drogą?

Czyli wartość Noela to drugorundowy wybór? I nic nie znaczący zawodnik?

Dla mnie Hawks od 2 lat nie wykonuje rozsądnych ruchów

Naprawdę chcesz iść tą drogą?

Czyli wartość Noela to drugorundowy wybór? I nic nie znaczący zawodnik?

Dla mnie Hawks od 2 lat nie wykonuje rozsądnych ruchów

Noelowi kończył się kontrakt, Sixers nie chcieli go zatrzymać, nikt nie chciał oddawać assetów za RFA. 

Jakie uzasadnienie widzisz dla takiej wymiany Howarda? Hawks nie wpadli na to, by obdzwonić więcej klubów? Dostaliby Brooka, gdyby nie Lakers. 

Blazers chyba bije na głowę

McCollum , Turner, Leonard Crabbe no ja nie wiem czy ktoś jest blisko w ogóle

Nom, Blazers są jeszcze gorsi, ale zdrowi Blazers z Nurkiciem to może być poważna drużyna - Hornets będą płacić 20+ Howardowi i Batumowi, i kilkanaście milionów Zellerowi, MKG i Marvinowi Williamsowi, ich najlepszym prospektem jest Frank Kaminsky, a na Wschodzie to może nie dać playoffów.

Ja tam bym wolał kibicować Blazers. :]

Zapomniałeś o Lillardzie.

Lillard zasługuje na maxa w każdym calu

Ale jeśli uważasz że Mc Collum jest wiecej wart niż Gobert czy Adams a tyle mu zapłacili Blazers to chyba inaczej widzimy znaczenie słowa dobry kontrakt

Edytowane przez ely3

Lillard zasługuje na maxa w każdym calu

Ale jeśli uważasz że Mc Collum jest wiecej wart niż Gobert czy Adams a tyle mu zapłacili Blazers to chyba inaczej widzimy znaczenie słowa dobry kontrakt

Wymieniłeś kontrakt McColluma jako przykład złych kontraktów Blazers. Argument, że nie zasługuje na więcej niż Gobert czy Adams, którzy mają dobre kontrakty to żaden argument zważywszy, że skala jakości kontraktów raczej nie jest zero jedynkowa.

Edytowane przez jack

Z Mccolumem bym nie przesadzal w tym sezonie był niewiele gorszy od Lillarda a ciągle ma opcje na poprawę. Lepiej by się pewnie sprawował przy PG który rzuca mniej trójek i jest pass first niż przy Lillardzie. Teraz jest tendencja do orzeplacania młodych z dobrą trójka za chwilę Maxa dostanie KCP i Porter

Wymieniłeś kontrakt McColluma jako przykład złych kontraktów Blazers. Argument, że nie zasługuje na więcej niż Gobert czy Adams, którzy mają dobre kontrakty to żaden argument zważywszy, że skala jakości kontraktów raczej nie jest zero jedynkowa.

Po prostu nie jest wart średnio 26,7 milionów na sezon. Jest przepłacony - pytanie czy mocno czy nie ale on w przyszłym sezonie będzie wśród 15 największych kontraktów - na razie jest 8 ale pewnie z 5 zawodników go przeskoczy