shevcu Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Ten Russell to chyba najwiekszy kretyn z mlodych. Na sile chce udowodnic, ze ma owlosione jaja ale cos nie wychodzi mu to kompletnie...nie zdziwie sie jak Magic predzej czy pozniej z LAL go wypchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 (edytowane) Porzingisowi "shackowali konto" - żaden problem, LaVar robi burdel jaki ciężko spamiętać - e tam, bez związku z Lonzo, Lonzo jest mądry. z DLO twittera like and delete like - "kretyn". Męcząca narracja. https://twitter.com/OMaroneyNBA/status/867248686518095872 - nic dodać, nic ująć. No sorry, ale Lonzo nie odpowiada za to, co LaVar odwala w mediach. To tak jakbyśmy do tego, co odpierdziela Russell sam, dołożyli swego czasu to co gada Kendal Jenner z rodziną. Dopiero by się nazbierało. To że usunął tweeta, to bardzo dobrze, że ktoś mądry od kontaktów mediami go oświecił. A like pokazał to, co Russell myśli. Ma pecha, że jest w Lakers, bo w Minnesocie nie byłoby z tego żadnej historii. W tej chwili, jeżeli Ball i Russell nie będą klikać to zaraz będzie się o tym przypominać. Za każdym razem, jak LaVar coś powie, ze Lakers to drużyna Balla, to Russellowi będzie żyłka na czoło wyskakiwać. Ja tutaj widzę tyle potencjalnych kłopotów. A jak Lakers nie wybiorą Lonzo? Dopiero będzie wesoło, Russell pomyśli, że rządzi na dzielni. Oczywiście przesadzam, ale kurczę, to Lakers, tam zawsze trzeba znaleźć jakąś historię, choćby z niczego, tak jak to przez wiele lat było z Bryantem i Russell musi się pilnować bardziej niż przeciętny koszykarz NBA. Bleacherreport o tym pisze, sbnation i wiele innych portali, w USA już robią z tego historię. Edytowane 24 Maja 2017 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 niby to jedno klikniecie:D nie wiem kogo wybierzemy, dla mnie lonzo to taki grajek, ktory moze odmienic te ekipe na lata. z 2 strony taki josh jackson z ingramem na obwodzie, w defensywie... trzeba cieszyc sie tym, ze mamy wybor. jeszcze niedawno bylismy raczej w dupie. a gdybysmy nie wygrali kilku spotkan w koncowce sezonu, skonczylibysmy bez picku... shiiiiiit kogo by nie wzieli bede szczesliwy. choc niestety zaden z tych grajkow chyba nie ma papierow na superstara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Ja tam DLO lubię nadal, to że zalajkował tweeta w ktorym są propsy dla niego... so what...? Uważam, że powinniście brać Balla, bo on mimo wszystko ma prawo bytu z Russellem na 2 i będzie miał duży impact na grę już - w przeciwieństwie do JJ, którego rozwój będzie zależał w dużej mierze od umiejętności rzutowych. Unselfish PG + młody idący do góry roster to dobry FA magnet... ale na trejd #2 za gwiazdę jest jeszcze za wcześnie - DAR, Randle, Ingram są jeszcze nadal młodzi. Ball to idealny fit, a potem do Ball/DAR/Ingram/Randle + Nance, Clarckson można szukać i FA i ewentualnych wymian. Ja tam DAR'a w Sixers w dalszym ciągu bym widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 https://twitter.com/Carrastealth/status/867463000042512384 Zaraz Randle zacznie minuty na SF, a nie na C zbierać. Najpierw niech nauczy się za 3 rzucać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Kiedy wchodzisz na forum i widzisz całą stronę postów poświęconą temu, że Russell polubił tweeta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Rzut Larry'ego... WOW! Jprdl naliczyłem 39/47 z c&s Nance'a na tym filmiku. "Złote ręce" Zubaca na początku też niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave86 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Z Bosh-em to jest zagadka, bo nie wiadomo w jakiej formie jest i co może zaoferować jeszcze .. Ale do stylu gry Waltona z pewnością by pasował i dobry autorytet w szatni. Pytanie za jaką kasę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Z Bosh-em to jest zagadka, bo nie wiadomo w jakiej formie jest i co może zaoferować jeszcze .. Ale do stylu gry Waltona z pewnością by pasował i dobry autorytet w szatni. Pytanie za jaką kasę.. Nie no żartuje oczywiście Edytowane 25 Maja 2017 przez denixior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Ball odmówił work outów z Celtics, no tak jak do wiekszości młodych z tego draftu mam nastawienie zupełnie neutralne, tak do Balla żyłka mi sie napina coraz bardziej. Jeżeli sam jest tak głupi to nic z niego dobrego nie wyrośnie, sam skill to nie wszystko na najwyższym poziomie. A jeśli to ojciec nim steruje do tego stopnia, to czas najwyższy dorosnąć i samemu decydować o własnym życiu. Mega nieprofesjonalnie to wygląda. Ciekawe jakby to wyglądało, jakby LAL jednak nie dostali picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Ball odmówił work outów z Celtics, no tak jak do wiekszości młodych z tego draftu mam nastawienie zupełnie neutralne, tak do Balla żyłka mi sie napina coraz bardziej. Jeżeli sam jest tak głupi to nic z niego dobrego nie wyrośnie, sam skill to nie wszystko na najwyższym poziomie. A jeśli to ojciec nim steruje do tego stopnia, to czas najwyższy dorosnąć i samemu decydować o własnym życiu. Mega nieprofesjonalnie to wygląda. Ciekawe jakby to wyglądało, jakby LAL jednak nie dostali picku Gdyby Lakers nie dostali picku, to stary pierwszy by stał pod drzwiami Ainge'a. Tam już jest wszystko pewnie dogadane, więc to, że nigdzie nie będzie łazić w tej sytuacji wydaje się kompletnie zrozumiałe. Co do tych rzutówek wysokich Lakers - tak tylko chciałem przypomnieć jakie tutaj było jaranko z filmiku gdy Clarskon trafiał jedną tróję za drugą ze szczytu, finalnie nic to nie dało, a skuteka mu jeszcze w dół poszła więc tego Edytowane 25 Maja 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Ball odmówił work outów z Celtics, no tak jak do wiekszości młodych z tego draftu mam nastawienie zupełnie neutralne, tak do Balla żyłka mi sie napina coraz bardziej. Jeżeli sam jest tak głupi to nic z niego dobrego nie wyrośnie, sam skill to nie wszystko na najwyższym poziomie. A jeśli to ojciec nim steruje do tego stopnia, to czas najwyższy dorosnąć i samemu decydować o własnym życiu. Mega nieprofesjonalnie to wygląda. Ciekawe jakby to wyglądało, jakby LAL jednak nie dostali picku Ostatnio KAT chyba też nie chodził na workouty, nie przykładałbym do tego większej wagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 To musi być wpływ ojca. Dostając #1 zarabia młody od razu więcej ale poza Ła biznes ojca z marszu siada. Wiec widać priorytety. Nie oceniam. Tylko fakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Ball odmówił work outów z Celtics, no tak jak do wiekszości młodych z tego draftu mam nastawienie zupełnie neutralne, tak do Balla żyłka mi sie napina coraz bardziej. Jeżeli sam jest tak głupi to nic z niego dobrego nie wyrośnie, sam skill to nie wszystko na najwyższym poziomie. A jeśli to ojciec nim steruje do tego stopnia, to czas najwyższy dorosnąć i samemu decydować o własnym życiu. Mega nieprofesjonalnie to wygląda. Ciekawe jakby to wyglądało, jakby LAL jednak nie dostali picku Dlaczego od razu głupi? Dlaczego doszukujesz się tutaj tylko działania ze strony ojca? Jeśli od momentu loterii chce trafić tylko do LAL, to dlaczego głupotą określasz zbicie do minimum opcji wzięcia przez inną drużynę? To musi być wpływ ojca. Dostając #1 zarabia młody od razu więcej ale poza Ła biznes ojca z marszu siada. Wiec widać priorytety. Jak tam tego wpływu w tej sytuacji wcale nie widzę. Jest z LA, więc priorytetem poza kilkoma milionami może być chęć grania w domu, co tworzy fajną historię i przy okazji jest też jakimś tam działaniem pod marketing. A byłoby śmiesznie, gdyby Ball wszystkim odmówił, a Magic na ostatniej prostej oddał ten pick na jakieś zadupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Dlaczego od razu głupi? Dlaczego doszukujesz się tutaj tylko działania ze strony ojca? Jeśli od momentu loterii chce trafić tylko do LAL, to dlaczego głupotą określasz zbicie do minimum opcji wzięcia przez inną drużynę? Jak tam tego wpływu w tej sytuacji wcale nie widzę. Jest z LA, więc priorytetem poza kilkoma milionami może być chęć grania w domu, co tworzy fajną historię i przy okazji jest też jakimś tam działaniem pod marketing. A byłoby śmiesznie, gdyby Ball wszystkim odmówił, a Magic na ostatniej prostej oddał ten pick na jakieś zadupie Jest jeszcze #28;-) ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Zachowanie o tyle głupie, że powinien sobie zdawać sprawę, że praktycznie nie ma szans na to że pójdzie z #1, a wygląda to słabo. Powinien pójść, powiedzieć że chce do Lakers i tyle. I nie chodzi o Celtics, a przede wszystkim o drużyny które w drafcie wybierają po Lakets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Powinien pójść, powiedzieć że chce do Lakers i tyle. I nie chodzi o Celtics, a przede wszystkim o drużyny które w drafcie wybierają po Lakets. Przecież im też odmówił. Więc sytuacja chyba jasna, nie musi nic mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Ale fajne jaja by były gdyby Boston pominął Fultza, LAL go wzięli i Ball został na lodzie Kwasy, problemy w nowej drużynie i kariera przez ojca zniszczona przed pierwszym meczem. Aż chciałbym to zobaczyć, nieważne jak bardzo mnie boli Fultz w Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Ale fajne jaja by były gdyby Boston pominął Fultza, LAL go wzięli i Ball został na lodzie Kwasy, problemy w nowej drużynie i kariera przez ojca zniszczona przed pierwszym meczem. Aż chciałbym to zobaczyć, nieważne jak bardzo mnie boli Fultz w Lakers. To w sumie też byłoby dobre. Wtedy Ball trzymałby pewnie mocno kciuki za zjazd do picku Kings... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Zachowanie o tyle głupie, że powinien sobie zdawać sprawę, że praktycznie nie ma szans na to że pójdzie z #1, a wygląda to słabo. To po cholerę ma się godzić na workout, skoro i tak nie ma szans na jedynkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi