MMM2121 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Czasami udzielam się na forum zawsze możesz sprawdzić jakoś postów jak wejdziesz w konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Jestem zainteresowany juz od zeszłego sezonu (miejsc nie było ) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Jestem zainteresowany juz od zeszłego sezonu (miejsc nie było ) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka jesteś zainteresowany inną zabawą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Inna tzn ? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Jestem zainteresowany juz od zeszłego sezonu (miejsc nie było ) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Grałeś w Roto? Dokonczyles sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 W zeszłym sezonie tak ....liga z facebooka Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 W zeszłym sezonie tak ....liga z facebooka Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka A tu na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Nie bo nie było miejsca. ..czekam od roku Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Nie bo nie było miejsca. ..czekam od roku Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Zobacz tu - z tego wynika, że grałeś w fantasy, olałeś ligę i wylatujesz z tamtych rozgrywek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Musiałem jakoś o tym fakcie nie wiedzieć Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Czekam na dobry moment by do Was zaaplikować Chłopaki ale raz że mi Bulls nie siedzi a dwa, kto był tam do cholery poprzednim GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Czekam na dobry moment by do Was zaaplikować Chłopaki ale raz że mi Bulls nie siedzi a dwa, kto był tam do cholery poprzednim GM? Ja, wiem, pare dealów nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jesteś aktywny na forum? Interesujesz się NBA i chciałbyś poczuć, jak to jest być GM-em? Jeśli tak, to świetnie trafiłeś beGM to gra polegająca na byciu GM-em drużyny NBA. Chociaż składy w grze odstają już dość mocno od prawdziwej NBA, to tylko dodaje to smaczku rywalizacji tu każdy próbuje stworzyć swój super team, ale jak się okazuje nie jest tak łatwo... więcej o grze pod tym linkiem. Chicago Bulls z interesującym składem (Love, DeRozan, Whiteside, Wiggins, Lonzo) czekają na nowego GM-a, który pomoże powalczyć o play-offy i zadba o dobrą przyszłość organizacji, która największa sukcesy święciła w latach 90. Jesteś zainteresowany i gotowy na to wyzwanie? Jeśli tak, to napisz pod tym postem. Zapraszamy do zabawy* ponadto, jeśli już znajdziemy kandydata na GM-a Bulls, to zachęcamy do zgłaszania się na listę rezerwową i bycia gotowym na swoją szansę zostania menedżerem drużyny NBA * Zastrzegamy sobie prawo do selekcji kandydatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Podbijam rekrutacje bo to fajna zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Potwierdzam Jestem w grze od początku tego sezonu i polecam starym forumowym wyjadaczom Wirakocza! Joe! Bulls czekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 O Joe w tej grze to by było coś. Wira pisał chyba rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Joe, że niby josephnba? Miazga by była Już widzę te potyczki z Jaśkiem i fluberem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jeśli jeszcze Bulls są do wzięcia to jestem chętny Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jeśli jeszcze Bulls są do wzięcia to jestem chętny Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Panu jednak grzecznie dziękujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi