Bruce Wayne Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Co miałoby nie przejść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Jestem chetny jak wy jestescie abym był chetny a tak na serio to Zglaszam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 To jak panowie jest to miejsce wolne bez zon i narzeczonych To jak panowie jest to miejsce wolne bez zon i narzeczonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 To jak panowie jest to miejsce wolne bez zon i narzeczonych To jak panowie jest to miejsce wolne bez zon i narzeczonych Jest Boston do objęcia, ale musisz poczekać na januarego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Shevcu, daj już spokój. Drugi raz to nie przejdzie☺ O co kaman...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Miał być pewnie żart, matek musi chłopaków sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) Wyszlo tak jak z przebudowa Bostonu...Regis Ty lepiej dziekuj DA ze masz jeszcze assety jakie masz ;-) Edytowane 23 Lipca 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Lebron w opałach, ale nie takich żeby się w finale nie zameldować! Boston na rozdrożu, jest talent, są gwiazdy, są picki! Dowolność wyboru i mocny start. Dallas żegna Dirka, ale już ma gotowe solidne fundamenty pod szybką przebudowę! Zapraszamy Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 podbijam, na pewno znajdą się jacyś zapaleńcy @Memento może Ty weźmiesz Cavs? nie wierzę także że zaden zielony nie przejmie Bostonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) podbijam, na pewno znajdą się jacyś zapaleńcy @Memento może Ty weźmiesz Cavs? nie wierzę także że zaden zielony nie przejmie Bostonu a wezme, nawet pod woda (jak nie wezme,to powiecie, ze Dan taki toksyczny, ze nawet w fantasy NBA, zapalony fan Cavs nie chce prowadzic druzyny z takim bossem). ale co ja mam zrobic ? (teraz mi napiszecie, ze jestem jak Altman, zielony i ujwi ) Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Ja chciałem grać ale czekam i czekam az ktos sie zgodzi łaskawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Ja chciałem grać ale czekam i czekam az ktos sie zgodzi łaskawie jedziesz, przecież jesteś znany z wiedzy o NCAA i nie widzę przeszkód... ale wniosek twój mi gdzieś umknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 jedziesz, przecież jesteś znany z wiedzy o NCAA i nie widzę przeszkód... ale wniosek twój mi gdzieś umknął To nie ten Kosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 jedziesz, przecież jesteś znany z wiedzy o NCAA i nie widzę przeszkód... ale wniosek twój mi gdzieś umknął tamten ma inny nick @memento - odezwij się tutaj to Cię pokierują- http://www.e-nba.pl/topic/5254-begm-random-shit/page-104?do=findComment&comment=527437 ogólnie czekamy na Januarego by dał approvala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Jest wolny klub, sezon niedługo. Może ktoś chcę zwiększyć podjarkę przed startem. http://www.e-nba.pl/forum/198-all-time-fantasy/ pytać w BeGM -random shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 dodam jeszcze żę ten klub to Boston Celtics, fani zeilonych nie są zainteresowani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Witam serdecznie. Jestem zainteresowany gra w fantasy. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 (edytowane) Jesteś aktywny na forum? Interesujesz się NBA i chciałbyś poczuć, jak to jest być GM-em? Jeśli tak, to świetnie trafiłeś beGM to gra polegająca na byciu GM-em drużyny NBA. Chociaż składy w grze odstają już dość mocno od prawdziwej NBA, to tylko dodaje to smaczku rywalizacji tu każdy próbuje stworzyć swój super team, ale jak się okazuje nie jest tak łatwo... więcej o grze pod tym linkiem. Chicago Bulls z interesującym składem (DeRozan, Whiteside, Wiggins, Lonzo) czekają na nowego GM-a, który przeprowadzi ich przez wolną agenturę i pomoże powalczyć o play-offy w nowym sezonie. Jesteś zainteresowany i gotowy na to wyzwanie? Jeśli tak, to napisz pod tym postem. Zapraszamy do zabawy* * Zastrzegamy sobie prawo do selekcji kandydatur Edytowane 26 Czerwca 2018 przez MJ1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Jesteś zainteresowany i gotowy na to wyzwanie? Jeśli tak, to napisz pod tym postem. Zapraszamy do zabawy* * Zastrzegamy sobie prawo do selekcji kandydatur Ja jestem zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Co to za konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi