KosiHoops Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 smiało pisać na PW ..konto na TT z tym samym nickiem co tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 smiało pisać na PW ..konto na TT z tym samym nickiem co tu Niestety, ale zgłosiła się osoba zarejestrowana na forum od wielu lat. Zabawa nam sie zblokowała przez to, że ktoś próbował grać na 3 teamy. Stąd nasza ostrożność, którą pewnie rozumiesz. Aktualnie jest komplet, ale jeśli podoba Ci się ten format, to możemy Cię dodać do listy rezerwowej, gdyby ktoś był zmuszony zrezygnować. Oczywiście nie jestem w stanie powiedzieć Ci kiedy i czy w ogóle taka sytuacja nastąpi. Możesz tu zaglądać co jakiś czas, ale lepiej będzie zostawić jakiś e-mail bądź TT, to sobie gdzieś zapiszemy i w razie co damy znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 ok dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 ok dzięki za info A to, czego szukałeś, znajdziesz tutaj: http://www.e-nba.pl/forum/199-roto-league/ Start organizacji kolejnego sezonu w okolicach początku września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Ponownie mamy jedno wolne miejsce. Portland Trail Blazers, a więc trochę stajnia Augiasza do posprzątania, ale z potencjałem i jakimś tam graczem, który dla niektórych jest nawet franchise playerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Aktualny skład Portland: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 by zachęcić przyszłego GMa: swego czasu chciałem tego Crabbe za pick przejąć, możliwe że uda nam się do rozmow wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Generalnie, przystępując do zabawy, rezerwujecie sobie miejsce w ciągle rozwijającym się projekcie, który nie pochłania wcale wiele czasu, a przynosi masę frajdy. Wystarczy poczytać tematy Draft - komentarze czy Free Agency - komentarze, czy komentarze wymian. Odpadło z zabawy kilka osób, które pewnie się zgłosiły, bo nie chciały przegapić okazji bycia częścią tego, ale mimo wszystko z jakiś powodów nie były one aktywne. Zostały zastąpione przez nowych ludzi, angażujących się w grę. A teraz do sedna: być może jest to ostatnia szansa, lub jedna z ostatnich, żeby objąć jakąś drużynę i bawić się z nami, a nie później tylko biernie przeglądać rostery i przeprowadzane wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 czyli dalej szukamy GMa Portland, ktoś chętny? może jakiś kibic Blazers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Naprawdę nikt z Damianem nie chce po MVP i finały ruszyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Wciąż szukamy GMa Blazers. Nie ma się czego bać, a zabawa jest przednia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Wayne Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Witam Panowie. Jestem nowy i jeśli propozycja aktualna to chciałbym spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Karuzela, co niedziela... dobry moment, by na nią wskoczyć, bo trwa FA i można zbudować zespół pod swoją wizję. Wolny jest Boston Celtics i Chicago Bulls. Ci pierwsi mają Fultza, Ci drudzy Balla. Potrzeba sprawnego GMa, który postawi dwie zasłużone marki na nogi. Obie są w na prawdę godnej pozazdrszczenia sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timi Hardaway Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Jak Chicago wolne to zgłaszam się. Edytowane 20 Lipca 2017 przez Timi Hardaway Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 W Chicago jest Lonzo Bonzo, CJ McGollum i Białastrona. Top heavy + wszystkie picki W Bostonie do kurdupla dołączył DMC i jest 35 mln do wydania na wzmocnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Jeśli zaakceptujecie kolegę Hardawaya to poinformujcie mnie. Na razie wstrzymuję sie z wysyłaniem ofert na fa. Regis zrezygnował bo przegrał Haywarda? Edytowane 20 Lipca 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timi Hardaway Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Jeśli zaakceptujecie kolegę Hardawaya to poinformujcie mnie. Na razie wstrzymuję sie z wysyłaniem ofert na fa. Regis zrezygnował bo przegrał Haywarda? Nie udzielam się zbyt dużo ale NBA interesuję od 20 lat i czytam was od samego początku. Ewentualnie gdybym mógł dostać Bulls , mam prośbę o wklejenie aktualnego rostera Edytowane 20 Lipca 2017 przez Timi Hardaway Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Jeśli zaakceptujecie kolegę Hardawaya to poinformujcie mnie. Na razie wstrzymuję sie z wysyłaniem ofert na fa. Regis zrezygnował bo przegrał Haywarda? Nie widziałeś tego posta rozgoryczenia, że ludzie się nie znają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Jeśli zaakceptujecie kolegę Hardawaya to poinformujcie mnie. Na razie wstrzymuję sie z wysyłaniem ofert na fa. Regis zrezygnował bo przegrał Haywarda? Chyba Hayward to był gwóźdź do trumny. Bardziej Nas smuci twoje odejście w tak niejasnych okolicznościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Nie udzielam się zbyt dużo ale NBA interesuję od 20 lat i czytam was od samego początku. Ewentualnie gdybym mógł dostać Bulls , mam prośbę o wklejenie aktualnego rostera Jeśli zostaniesz zaakceptowany to dostaniesz wsio. Chyba Hayward to był gwóźdź do trumny. Bardziej Nas smuci twoje odejście w tak niejasnych okolicznościach. Zanosiłem sie z tym od dawna, ale raz nie byłem pewny, a dwa, że gwoździem w moim wypadku jest kierunek w którym gra idzie/ma iść. Nie chcę nikogo urazić, więc nie będę wchodził w szczegóły Edytowane 20 Lipca 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi