Hennenberg Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Jakie to są względy? no wiadomo jako mod bezwględnie musisz zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Jakie to są względy? no jak to. Jednym ruchem zabrałeś Nam trzech graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Heh, a najlepsze, że nawet nie wiedziałem, kto w tę zabawę się angażuje. Pierwszy raz wszedłem dziś do tematu, już po sprawdzeniu IP SamPresti. Przypadek, że akurat na graczy będących w lidze trafiło. A sam na tę zabawę nie mam czasu, chęci, ani żadnej motywacji do zaangażowania się w odpowiedni sposób. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Podbijam. Super zabawa, teraz przed nami okres Free Agency, także pierwsze własne kontrakty! Jak pomstujecie na prawdziwych managerów, że przepłacają to mozecie pokazać jak zdobywa się gwiazdy za rozsądną cenę. Jak macie jakieś pytania to pytajcie śmiało. Odpowiemy, wprowadzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Doskonała zabawa i to taka długofalowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 emocje podczas draftu były większe niż w prawidziwym teraz idzie Fa więc zgłaszajcie się a znowu będzie się dzialo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Jestem chetny na objecie druzyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Witam serdecznie. Jestem fanem basketu id ponad 20 lat ( ale stary nie jestem ). Namiar na forum doatalem od Oskara Pilcha. Chcialem dolaczyc do gry u niego lecz nie ma miejsca. Druzyny ulubione Bulls z racji Michaela Jordana OKC z racji Westbrooka i Timberwolves. Chcialbym dolaczyc do zabawy i sie sprawdzic w roli GM'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Witam serdecznie. Jestem fanem basketu id ponad 20 lat ( ale stary nie jestem ). Namiar na forum doatalem od Oskara Pilcha. Chcialem dolaczyc do gry u niego lecz nie ma miejsca. Druzyny ulubione Bulls z racji Michaela Jordana OKC z racji Westbrooka i Timberwolves. Chcialbym dolaczyc do zabawy i sie sprawdzic w roli GM'a. Zbieżność przypadkowa ? chyba nie http://www.collegehoops.pl, pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Nie rozumiem co ma wspolnego PolishHoops ze mna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Osoba Kosiego, mianowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 A tak mi się skojarzyło kiedyś czytałem portal, jako jeden z redaktorów to niejaki K.K. ps. Kosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 On ma Kosidowski nazwisko a wogole to Tomek mam.na imie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) @matek możesz sprawdzić kolegę? A tak mi się skojarzyło kiedyś czytałem portal, jako jeden z redaktorów to niejaki K.K. ps. KosiPrZecież Kosi ma tutaj konto i kiedyś często się udzielał w dziale ncaa Edytowane 4 Lipca 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Nie chcę być uprzedzony, ale przydałby się jakiś sprawdzony nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Oznaczcie barcalover i go po prostu zapytajmy Bo NBA ma umowę z adidasem do września. Kojarzysz kolegę? Edytowane 4 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Spoko, zwykła zbieżność, ale po ostatnich wydarzeniach, rewolucyjna czujność zalecana ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 czyli co dalej panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 @matek możesz sprawdzić kolegę? Nic na niego nie mam w tej chwili. Ale ostatnio napisałem, że unikałbym na waszym miejscu takich sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Oznaczcie barcalover i go po prostu zapytajmy Kojarzysz kolegę? Kojarzę z tt, ale jakoś bliżej nie znam. Co prawda kierowałem go tutaj w sprawie lig fantasy NBA, które startują we wrześniu, ale jeśli chcecie, to go bierzcie. Najlepiej pogadać na PW i wytłumaczyć, że jeśli jest szansa, że po miesiącu się mu znudzi, to lepiej w ogóle nie grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi