Stryder Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 paczke z prezentami to zaraz wysle DA Philowi i Boston bedzie mial swojego rim protectora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Mannix tweetował ze oczekiwania za KP sa z kosmosu ale skoro Boston tak dlugo zbieral assety to chyba wlasie po to. Mysle ze jesli DA rzuci #3 plus pick Brooklynu i Smarta Jax moze sie zgodzic Edytowane 20 Czerwca 2017 przez Stryder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnero Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Nie wierzę że dziadyga aż tak zdurniał na starość by w ogóle rozważać oddanie Łotysza, zresztą nawet jak to pewnie Dolan zablokuje bo inaczej MSG mu zfajczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Oddac proven rookasa ze spora value dla franchise, za pick, coby moze znalezc innego, yet unproven, rookasa ze spora value dla franchise - przynajmniej wiem, w jakim watku jestem, dzien czy noc! Edyta pyta: Tylko ktory to rok panski? Ktory ?!?! Edytowane 20 Czerwca 2017 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Boston może zaoferować pakiet z 3 pickiem, Brownem, pickiem Nets i czymś jeszcze - wciąż nie warto. KP to pewniak, picki nie. Porzyguś nie jest warty takiego pakietu, ni c***a. Lepiej oddać jeden pick lub Browna za kotwicę pod kosz, niż wypstrykać się ze wszystkiego w jednej wymianie. Boston powinien próbować okazyjnie wyciągnąć Favorsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Lepiej wymienić teraz niż za 2 lata oddać darmo ,a skoro Porzingis nie może patrzeć na starego to i tak z jego gry nie będzie pożytku, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Co za dwa lata oddać darmo? Można oddać, ale nikt nie rzuci za KP dwóch top picków i mocnego prospecta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Lepiej wymienić teraz niż za 2 lata oddać darmo ,a skoro Porzingis nie może patrzeć na starego to i tak z jego gry nie będzie pożytku, Za 2 lata Porzingins będzie RFA więc za darmo na pewno nie odejdzie. Na miejscu Knicks to zamiast wymieniać Kristapsa to wyjebałbym Phila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Na miejscu Knicks to zamiast wymieniać Kristapsa to wyjebałbym Phila Ja bym nawet kupił nowe taczki dla Phila w Home Depot., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Się nie znacie. KP jako nowy Larry może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cornellius Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 https://twitter.com/TheVertical/status/877691488129474560 http://www.nba.com/article/2017/06/21/phil-jackson-says-hes-listening-trade-offers-kristaps-porzingis Dzieje się. Jeśli Porzingis powędruje do Bostonu, to można chyba uznać, że Danny wygrał wymianę z Philly sprzed paru dni (tak jak wygrało ja też dla siebie Philly, classic win-win). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Jeśli ten raport powyżej jest prawdziwy, to ja mam nadzieję, że DA zaoferuje trzeci pick + coś tam jeszcze. No brainer jak dla mnie. Edytowane 22 Czerwca 2017 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Derrick Rose opuścił mecz i wyjechał w pizdu bez słowa - nic się nie stało, oj tam oj tam. Łotysz nie poszedł na zebranie - ZBRODNIA STULECIA! Nawet nie macie pojęcia jak mnie wkurwia ten stary narkus. Oby mu się koza którą dyma po odejściu Jeanie do łóżka zesrała jeżeli odda Kristapsa. Phil: "I don't think I've ever had a player, over 25 years of coaching, maybe 30, not come to an exit meeting. It's not happened to me." tak k****? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 boję się odświeżać twittera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Moze nie liczy shaqa, bo nawet taki narcyz jak on sobie zdaje sprawe, ze na Jego tle gowno znaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 boję się odświeżać twittera Lacze sie w bolu, bo mialem to samo po dealu Magica. Jedyne pocieszenie, to ze moze Boston was ostro nie wydyma w czasie wymiany i odda swoj pick 2017, pick ktory dostali od Sixers za Fultza i dorzuca jeszcze jeden pick lub gracza, by nadal mieli kase na maxa (Crowder?) a w zamian nie krzyknie #8. Wtedy Melo na pf jak znalazl. A z draftu cos w rodzaju Jackson/Tatum i Dennis Smith Jr i zaloba bedzie ciut mniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Może Phil chcę wrócić do Jeannie i z tego względu odda Porzinginsa do Lakers za paczkę czipsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Może Phil chcę wrócić do Jeannie i z tego względu odda Porzinginsa do Lakers za paczkę czipsów. Oddalbym 2 i Randkę za Porzingod i 8. Jax może jest tak szalony i na to pójdzie...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dorzućcie jeszcze Clarksona, bo za mało materiału na Łapu-Capu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dorzućcie jeszcze Clarksona, bo za mało materiału na Łapu-Capu... Lepiej Russella...oh wait Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi