człowiek...morza Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ehhhhh od jakiegoś czasu marzy mi się Jordan Bell z dalszym pickiem, bo gość idealnie pasuje jako partner pod koszem do KP.Swego czasu, gdy jeszcze T.Thompson nie był tak sexi(przed zeszłorocznymi finałami) na privie w dyskusji z paroma tutejszymi użytkownikami hardo broniłem tezy, że byłby idealnym fitem do Porzingisa i zdecydowanie lepszym od RoLO.To samo widzę +/- w Bellu. Niestety po fajnych work-outach skoczył już pewnie gdzieś na koniec 1 rundy, także jakiś deal z Blazers widziałbym z wielką chęcią. Problem w tym, że nie ma raczej opcji, która jednocześnie zadowoliłaby obie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Ehhhhh od jakiegoś czasu marzy mi się Jordan Bell z dalszym pickiem, bo gość idealnie pasuje jako partner pod koszem do KP. Swego czasu, gdy jeszcze T.Thompson nie był tak sexi(przed zeszłorocznymi finałami) na privie w dyskusji z paroma tutejszymi użytkownikami hardo broniłem tezy, że byłby idealnym fitem do Porzingisa i zdecydowanie lepszym od RoLO. To samo widzę +/- w Bellu. Niestety po fajnych work-outach skoczył już pewnie gdzieś na koniec 1 rundy, także jakiś deal z Blazers widziałbym z wielką chęcią. Problem w tym, że nie ma raczej opcji, która jednocześnie zadowoliłaby obie strony. Jordan Bell idealnie pasuje prawie wszędzie - to może być imo największy steal tego draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Jordan Bell idealnie pasuje prawie wszędzie - to może być imo największy steal tego draftu Tych steal'ów to już cała kompania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Crabbe zarabia chyba 18 i praktycznie nie jest do przechandlowania, no chyba ze z takimi Knicks jeśli myślą o głębokiej przebudowie. A Lee i o'q w sumie dają chyba 16, a ich kontrakty już jak najbardziej są trejdowalne. Gdyby tak zyskać za nich. Dwa z trzech pickow to ja bym na to poszedł. Melo by zrozumiał że z tymi Knicks i tak już nic nie ugra, Knicks w końcu zaczęłabym coś budować od zera i z czasem bylibyśmy dumni że jesteśmy ich kibicami już trzecia dekadę..... Ja wychodzę z założenia że lepiej jest zrobić coś od zera dużym kosztem niż remontować grata co chwilę a on i tak cię zawiedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 ^ ... A w lato spasłem się o tak: Cholera, wygląda jak Steven Segal kiedy w swoich filmach zasłaniał się torbą/kocem żeby ukryć kałdun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 + broda jak Higuain, żeby nie było widać trzeciego podbródka. No słabo, ale pewnie przed sezonem sobie jako taką formę zrobi na lajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 No i mamy zmiennika na pozycje nr 4 dla Kristapsa. - 14pkt i 4 zb z ławki przez max 25 min. to bedzie naprawde dobry zmiennik (moze dostanie nagrode most improve...") Teraz to my go w życiu nie przehandlujemy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Ku pokrzepieniu serc i ogórków: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 i pomyśleć co by bylo gdyby tam był dobry pick`n roll PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Dennis Smith meeting with Phil but not working out is eerily similar to when Kristaps Porzingis was, "Injured," in his pre-draft workout. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Dostał na obiedzie listę książek do przeczytania od Zen Mastera i się zniechęcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Dennis Smith meeting with Phil but not working out is eerily similar to when Kristaps Porzingis was, "Injured," in his pre-draft workout. Poważnie się skontuzjowal? Szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Kogo Phil wyciągnie? Mam nadzieje że nie Monka bo kolejny scorer tutaj nie potrzebny, dobrze jak by się Smith ostał a jak nie to francuza niech biorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 nie, słabe trzba brać kogoś z top 10 szkoda talentu zwłaszcza jak jest tylko Porzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ja na miejscu NYK poflirtowałbym choćby z Pistons, Hornets i Nuggets, bo 11-13 to dalej opcja na np Anuoby'ego/Collinsa. Czy jest zespół z loterii, na miejscu którego nie szukałbyś trade down? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Ta francuska Nikita mówi, że lubi w trójkątach i bronić też lubi i ma słabość do przyszłych MVP tej ligi o Łotewskich korzeniach. Sprawa już chyba przesądzona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Też tak sądzę, z 8 będzie do wzięcia spokojnie Trzeba znowu zaufać Philowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnero Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Też tak sądzę, z 8 będzie do wzięcia spokojnie Trzeba znowu zaufać Philowi W końcu draft to póki co jedna z niewielu rzeczy których nie spierdolił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Tylko, że Ntilikina pachnie bustem w stylu Exuma na kilometr. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Tylko, że Ntilikina pachnie bustem w stylu Exuma na kilometr. Powodzenia Ciekaw jestem jak twój nos to wyczuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi