bulek Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 No będzie trzeba coś zrobić, na szczeście czas nas nie goni, ale faktycznie, trzeba będzie do różnych ludzi powysyłać zaproszenia. Jak ktoś ma na forum kogoś z kim utrzymuje fajny kontakt, fajnie byłoby, żeby zaproponował. Musimy uzbierać wymaganą liczbę. Oczywiście SlaKB grasz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thompkins Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majestic Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ja jestem chętny jeśli będzie wolne miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Jak będzie mini draft to count me in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Czas już się kończy dla Kucia, QAS-a i Marthinusa, ileż można wysyłać PW. Jeśli ktoś wie, kto mógłby dołączyć, niechaj da znać znajomym z forum i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 ja bym zagrał, jak coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Dobra, to sytuacja jest taka. QAS ma bana, ja nie mam do niego maila by do niego napisać i szczerze powiedziawszy też nie mam ciśnienia by na siłę o to zabiegać. Z usług Kucia i Marthinusa postanawiam już zrezygnować, zwłaszcza, że osoby nowe, które się zgłosiły gwarantują zaangażowanie. Temat już leży od dawna i było wystarczająco dużo czasu, by się nim zainteresować. Jeśli zgłosi się 6 osoba, obojętnie kto nią będzie, czy nowy uczestnik, czy też dotychczasowy, zamykamy listę i robimy minidraft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Chętnie zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Dobra, to zamykamy zapisy. Marthinusowi, QAS-owi i Kuciowi dziękuję za dotychczasową grę, zapraszam w przyszłości, jak będzie miejsce. Jakby co, biorę tą decyzję na klatę. Miło mi gościć nowych uczestników i mam nadzieję, że nikt tego żałować nie będzie Minidraft ogarnę jak znajdę trochę czasu, bo nie ukrywam, iż trochę tych lig mam na swoich barkach, ale postaram się wywiązać ze swoich obowiązków dobrze. Na czas się wyrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Dobra, to zamykamy zapisy. Marthinusowi, QAS-owi i Kuciowi dziękuję za dotychczasową grę, zapraszam w przyszłości, jak będzie miejsce. Jakby co, biorę tą decyzję na klatę. Miło mi gościć nowych uczestników i mam nadzieję, że nikt tego żałować nie będzie Minidraft ogarnę jak znajdę trochę czasu, bo nie ukrywam, iż trochę tych lig mam na swoich barkach, ale postaram się wywiązać ze swoich obowiązków dobrze. Na czas się wyrobimy Bulek coś mi świta, źe L.TM to my z ligi już raz wywalilśmy (albo odmówiliśmy wstępu), ja dziś w trasie, jak możesz to rzuć okiem przed zaproszeniem go. Olewusa nie ma co brać drugi raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Bulek coś mi świta, źe L.TM to my z ligi już raz wywalilśmy (albo odmówiliśmy wstępu), ja dziś w trasie, jak możesz to rzuć okiem przed zaproszeniem go. Olewusa nie ma co brać drugi raz. Wedle forum L.TM w 2015 nie zadeklarował się po prostu. Sezon wcześniej miał 87 ruchów na FA, zajmując 8 miejsce. Nie wiem czemu się nie zadeklarował wtedy, ale za olewusa po tym sezonie trudno go uznać z tyloma ruchami na FA. Zresztą w roto jednosezonowym gra w 1 lidze. Nie mam powodu, by mu nie dać szansy wrócić do ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Wedle forum L.TM w 2015 nie zadeklarował się po prostu. Sezon wcześniej miał 87 ruchów na FA, zajmując 8 miejsce. Nie wiem czemu się nie zadeklarował wtedy, ale za olewusa po tym sezonie trudno go uznać z tyloma ruchami na FA. Zresztą w roto jednosezonowym gra w 1 lidze. Nie mam powodu, by mu nie dać szansy wrócić do ligi. Ok super słyszałem, że coś dzwoni, ale nie wiedziałem w którym kościele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Bulek coś mi świta, źe L.TM to my z ligi już raz wywalilśmy (albo odmówiliśmy wstępu), ja dziś w trasie, jak możesz to rzuć okiem przed zaproszeniem go. Olewusa nie ma co brać drugi raz. Wtedy przez całe lato nie zaglądałem na forum i nie zorientowałem się, że zaczął się draft, a potem było już za późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Wtedy przez całe lato nie zaglądałem na forum i nie zorientowałem się, że zaczął się draft, a potem było już za późno. Ok na szczęście tematy są nadal na forum i można było sprawdzić Witamy w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Witam. Jakbyście potrzebowali jeszcze jednego aktywnego gracza to zgłaszam swój akces. Niektórzy z Was już mnie znają Doświadczenie - 1 rok w roto jednosezonowym - v-ce mistrz jednej z IV lig - przegrałem mistrza o 2 stl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 No niestety już mamy komplet. Jeśli ktoś się wycofa, dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Witam. Jakbyście potrzebowali jeszcze jednego aktywnego gracza to zgłaszam swój akces. Niektórzy z Was już mnie znają Doświadczenie - 1 rok w roto jednosezonowym - v-ce mistrz jednej z IV lig - przegrałem mistrza o 2 stl podbijam, zaawansowany gracz i bardzo aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 I co jadymy z draftem?? Jak wyglada z rookie w tej lidze? draftujemy jak w fbx czy pobieramy z fa po prostu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Będzie draft jak w FBX. W tygodniu ogłoszę kolejność i zaczynamy minidraft. Zdążymy, wszystko mam pod kontrolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi