Boroxkg Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 https://sklepkoszykarza.pl/buty-nike-kobe-ad-midnight-navy-852425-406.html Grał ktoś? pozytywne czy negatywne odczucia?zastanawiam sie nad kupnem bo słyszałem ze wygodne i fajnie się gra.Ogółem przecena na te buty zacna na tym sklepie i ktoś się orientuje czy takie przeceny są często na sklepie koszykarza czy przecena na ten model to rarytas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Czarny Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Nie grałem ale widziałem recenzje np na Nightwing2303 z Weartesters i do gry słabo wypadają ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boroxkg Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Nie grałem ale widziałem recenzje np na Nightwing2303 z Weartesters i do gry słabo wypadają ..... A orientujesz się jesli chodzi o przeceny na tym sklepie? i są często typu ta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 na atafie pare dni temu z okazji mambaday bylo 50%..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 przecena duża bo i rozmiar ostatni - na ten sam model w innym cv przy pełnej rozmiarówce już takiej przeceny nie ma i tak jak @BadBoys2 mówi - na Ataf'ie było 50% w dół na wszystkie buty Kobe'iego tak więc trzeba szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfz Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 A jak wypadaja w porównaniu z Kobe XI ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boroxkg Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Pooglądałem trochę filmików bo zainteresowały mnie te XI i zobaczyłem, że w A.D jest fake zoom (dużo mniejszy niż pokazany).Jeszcze jakiś innych butów dla pg poszukam ale XI fajnie się prezentują tylko minusem jest to że zbierają szybciej kurz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijas Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 https://sklepkoszykarza.pl/buty-nike-kobe-ad-midnight-navy-852425-406.html Grał ktoś? pozytywne czy negatywne odczucia? zastanawiam sie nad kupnem bo słyszałem ze wygodne i fajnie się gra. Ogółem przecena na te buty zacna na tym sklepie i ktoś się orientuje czy takie przeceny są często na sklepie koszykarza czy przecena na ten model to rarytas? Ja polecam. mam identyczne... bardzo wygodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomes15 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Postanwowiłem kupic i rowniez zlego slowa o nich nie powiem. Wygodne, moge polecic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi