Tomek9248 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Gdyż? Mecz był rozstrzygnięty. MVP rozstrzygnięte. Finały rozstrzygnięte. A on przez ostatnia minute biegał z piłką i próbował trafić jak najbardziej efektowny rzut. Miał na to 5 spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Mecz był rozstrzygnięty. MVP rozstrzygnięte. Finały rozstrzygnięte. A on przez ostatnia minute biegał z piłką i próbował trafić jak najbardziej efektowny rzut. Miał na to 5 spotkań. Miał se zaliczyć 5 TOs? On tak często gra, nie widziałem nic chamskiego/dziwnego w tym. LeBron z tego co widziałem, też grał i nawet jakieś punkty zdobył zdaje się. Edytowane 13 Czerwca 2017 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Miał se zaliczyć 5 TOs? On tak często gra, nie widziałem nic chamskiego/dziwnego w tym. LeBron z tego co widziałem, też grał i nawet jakieś punkty zdobył zdaje się. Oczywiście, że nie miał. Ale nie było potrzeby tak pajacować kiedy tak naprawdę gra się już skończyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Oczywiście, że nie miał. Ale nie było potrzeby tak pajacować kiedy tak naprawdę gra się już skończyła. Inaczej to odebrałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Inaczej to odebrałem. Jak? Może to ja nadinterpretuję, ale miałem wrażenie że pojawiła się jakaś chęć dodatkowego wbicia gwoździa w Cleveland i złożenia highlightu na lata. No ale przy takim wyniku, z mojej perspektywy, wyglądało to dość słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 kto desperata i Nuggets ogląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 chyba tylko ty:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 no ba zobaczyć Mudiaya w s5 i umrzeć, taki plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi