Termigez Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Może ktoś wytłumaczyć niedzielnemu kibicowi dlaczego gdy wysocy Toronto stawiają zasłony to nic z tego nie wynik, a jak oglądałem sobie Wizards to zasłony Gortata robiły mega robotę, a to Wallowi, a to Bealowi. Kto robi to źle wysocy czy Lowry i jego niscy koledzy? A może to defensywa picków Bucks lepsza od tej Hawks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zarzuć ktoś streamem HD. Ostattni raz PO na lapku oglądałem w '45 i nie ogarniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Nie wysyłajcie mu linków! Roger oszczędzisz sobie nerwy i oczy (które zaczynają krwawić gdy się ogląda ten gówniany basket w wykonaniu obu drużyn). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zarzuć ktoś streamem HD. Ostattni raz PO na lapku oglądałem w '45 i nie ogarniam. http://www.navixsport.com/sport.php?id=2818 A generalnie to streamów polecam szukać na reddicie: https://www.reddit.com/r/nbastreams/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przygoda Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 http://eplstreams.club/na.php?id=0041600124&feed=1&cam=19 tutaj masz z TNT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 antek przechuuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 DeRozan sam ciagnie ten wózek. Pasiaki nie gwizdają tak jak w RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Nie wygląda to dobrze dla Milwaukee zwłaszcza atak kuleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Bucks dostali strasznej niemocy rzutowej. Generalnie cienki ten mecz na razie. teraz to chyba mieli z 5 OR w jednej akcji. Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez Tłok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) ogólnie ofensywna nędza w tym meczu z obu stron...Toronto ma przewagę, że chociaż DeRozan gra to co w RS :> o k**** - chyba 6 zbiórek ofensywnych potrzebowali, żeby w końcu trafić....krwawię! Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Atlanta zaczyna z buta Gortat dziś 10 bloków Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 ale baty w Atlancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Lepiej niech ten Durex wraca, bo Klay jest kompletnie bez formy a Stefanowi znowu nie siedzi trójka. Na ten moment można stawiać wszystkie pieniądze na mistrzostwo Cavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Javale produkuje niesamowicie. Ogarnęli się w 2 połowie i jakoś poszło. Na marginesie - Mike Brown wygrał mecz w NBA - how crazy is that? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Na ten moment można stawiać wszystkie pieniądze na mistrzostwo Cavs. To ja bardzo chętnie wejdę w jakiś zakład :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Ktoś stream hd? Z góry dziekuję, coś nie mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 http://eplstreams.club/na.php?id=0041600114&feed=1&cam=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Dlaczego McMillan zdejmuje Lance jak ten jest w gazie i trzyma wynik? Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Dlaczego McMillan zdejmuje Lance jak ten jest w gazie i trzyma wynik? Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka tak tylko sobie strzelę - bo jest debilem? Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zawodnicy Pacers to już myślami są na rybach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi