t_omko Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Coś wiadomo na czym stoimy? Bo w FBX2 też szukają chętnych i nie wiem czy tu się dostanę, czy nie. Nie chcę zostać na lodzie Jak na razie trzech graczy zrezygnowało, pojawiło się trzech kandydatów z których każdy pozytywnie przeszedł lustrację także podobnie jak pozostali zgłoszeni zagrasz z nami w przyszłym sezonie. Wysyłam ponaglenia odnośnie deklaracji i jak tylko wszyscy się określą zaczniemy nowy sezon:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Jak na razie trzech graczy zrezygnowało, pojawiło się trzech kandydatów z których każdy pozytywnie przeszedł lustrację także podobnie jak pozostali zgłoszeni zagrasz z nami w przyszłym sezonie. Wysyłam ponaglenia odnośnie deklaracji i jak tylko wszyscy się określą zaczniemy nowy sezon:> Będzie redraft czy przejmuję konkretną drużynę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Będzie redraft czy przejmuję konkretną drużynę? Będzie redraft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zagrałbym jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Gram PS Tomko pamiętałem ale sie zastanawiałem ale mam najlepszego niskiego tej gry i najlepszego wysokiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Dzięki za grę - niestety z powodu choroby, pracy , braku czasu musiałem trochę odpuścić pewne rzeczy - i też muszę zrezygnować z prowadzenia zespołu w tej lidze dzięki wielkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Gram ze smokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Został jeszcze Julius....Dam mu jeszcze chwilę na odzew a Was proszę o zweryfikowanie swoich ekip na koniec sezonu - http://www.e-nba.pl/topic/4777-fbx-fbx3-sezon-201617/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Phila: zamiast Chandlera mam CJ Milesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Heja, kiedy redraft? Bo tu już wymiany latają a ja jeszcze nawet nie wiem jak drużyna będzie się nazywała Gdzie można zobaczyć jakie są ceny graczy z drużyn z których będzie redraft i jakie są picki, bo rozumiem, że picki też bedą w redrafcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Heja, kiedy redraft? Bo tu już wymiany latają a ja jeszcze nawet nie wiem jak drużyna będzie się nazywała Gdzie można zobaczyć jakie są ceny graczy z drużyn z których będzie redraft i jakie są picki, bo rozumiem, że picki też bedą w redrafcie? salary graczy: http://www.e-nba.pl/topic/5327-fbx-salary-graczy-sezon-201718/?do=findComment&comment=491578 z resztą pytań najlepiej uderzać na pw bezpośrednio do komisza ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Heja, kiedy redraft? Bo tu już wymiany latają a ja jeszcze nawet nie wiem jak drużyna będzie się nazywała Gdzie można zobaczyć jakie są ceny graczy z drużyn z których będzie redraft i jakie są picki, bo rozumiem, że picki też bedą w redrafcie? Tu masz redraft z zeszłego roku. http://www.e-nba.pl/topic/4778-fbx-fbx3-mini-draft-2016/ Formuła w nadchodzącym sezonie będzie prawdopodobnie taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Hej Szukamy jeszcze co najmniej jednego gracza do ligi i czekamy na odzew Juliusa. Zakładam, że najbliższy weekend ruszymy już z nowym sezonem a chwilę później zrobimy draft. Stay tuned! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Dziękuję. A jeszcze gdzie mogę się dowiedzieć jakie picki będą w redrafcie, czy rezygnujacy pozbyli się, czy mają, jakie i czy wcześniej jakieś nabyli? Chciałbym się już przygotować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Sorry, mało czasu ostatnio. Gram. Do kiedy trzeba zrzucić ewentualnych ziomeczków, żeby picka poprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Sorry, mało czasu ostatnio. Gram. Do kiedy trzeba zrzucić ewentualnych ziomeczków, żeby picka poprawić ? Już po frytach dawno, też zaspałem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Już po frytach dawno, też zaspałem ;/ Taaa, balast można było zrzucać do zakończenia sezonu na yahooo czyli do ostatniej aktualizacji sezonu zasadniczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Tak z ciekawości. Coś mi umknęło czy jeszcze nie zaczynamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Jeszcze nie ruszyliśmy...Czekamy na jeszcze jednego chętnego do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi